Miert kellene kilepnie? Tokeletes fidesz alany, kepmutatas csillagos otos.füst írta:Nincs veszve, ha vállalja a következményeket. Lemond, kilép a Fideszből, és ott hagyja a politikát. Nameg viseli a büntit a tettéért. A legnagyobb kulimászból is lehet egyenes háttal távozni, csak ne legyen puha a gerinc.géza írta: Szajer is megcsillogtatta a kereszteny konzervativ ertekeket.![]()
Nagy Imre a legjobb példa, aki éltében hitvány volt, haltában hős.
OFF
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: OFF
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ezt is szó nélkül átvészelik. Kormányoldalakon szigorúan a semmitmondó levizezett nyilatkozat van/ lesz kint azt csókolom. Mivel lemondott így a célkeresztböl is eltünt.flori írta: Mennyi bizonyíték kell még, hogy mekkora sz.házi banda ez?Szájerről évek óta köztudott, hogy meleg, nem is értem a fideszt, hogy nyitva hagytak egy ekkora támadási felületet.
Orbán is gondolom agyvérzést kap ettől a sok gyökértől.Azért egy éven belül behúzni egy Borkai, Kaleta, Szájer ügyet... még Kongóban is belebukna egy kormány.
ui: Senkit sem érdekel, hogy meleg. Nyilván a szituáció miatt pikáns.![]()
Mondjuk egy dolog most jut az eszembe: ezt sehol nem említik egyértelmüen de a nyilatkozatából az jön le, hogy mégis az ö hátizsákjában találtak ekit. Ö mondta, hogy nem tudja honnan van, amúgy is mentelmi joga van de felajánlotta nagylelküségböl (gondolom tényleg nem fogyasztott), hogy csináljanak tesztet. Most, hogy lemondott megszünt a mentelmi joga, tehát elvileg ennek (ha akar) utánamehet a rendörség? Nyilván nem fognak, mert van nagyobb bajuk is néhány szexelö embernél pár tablettával plusz mivel ott helyben nem intézkedtek így gondolom elég bizionyíték sincs. Csak érdekel, hogy a lemondással bünethetövé tette-e magát?
szerk. a belga ügyészség megerösítette, hogy nála találtak drogot és, hogy a mentessége miatt nem intézkedtek. De egyelöre folymatban van az ügy, szóval a fenti kérdésem továbbra is áll.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- flori
Mennyi bizonyíték kell még, hogy mekkora sz.házi banda ez?
Szájerről évek óta köztudott, hogy meleg, nem is értem a fideszt, hogy nyitva hagytak egy ekkora támadási felületet.
Orbán is gondolom agyvérzést kap ettől a sok gyökértől.
Azért egy éven belül behúzni egy Borkai, Kaleta, Szájer ügyet... még Kongóban is belebukna egy kormány.
ui: Senkit sem érdekel, hogy meleg. Nyilván a szituáció miatt pikáns.
Orbán is gondolom agyvérzést kap ettől a sok gyökértől.
ui: Senkit sem érdekel, hogy meleg. Nyilván a szituáció miatt pikáns.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- babaking
egyébkén milyen menö szakálla van. Pár éve még nem volt neki a képek alapján, ami meg volt az is szürke volt. Most meg tiszta Dan Bilzerian
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
igen, ez lesz a magyarázat, meg még jön a védekezés, h "de itt legalább senki nem volt náci ruhában mint Mosley-ék bulijain"BBarni írta: Szerintem Szájer nem is lefelé mászott az ereszcsatornán, hanem felfelé, a rendőröknek próbált segíteni.
2020 hozza a formát..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Ebben nem lenne semmi ketseg, Borkait is megszavaztak, pedig ott ugye tenyleg 1v1 volt, EP-nel meg ha rajta van a fidesz - KERESZTENYDEMOKRATA listan, akkor ugye default.Faust írta: Ha most lenne EP választás, megszavaznák ugyanúgy.![]()
Ha most lenne EP választás, megszavaznák ugyanúgy.
- babaking
Ki gondolta volna, hogy vizet isznak és bort prédikálnak.lestat írta: Imádom![]()
Most akkor Orbán féltheti a gyerekeket tőle is vagy ez fideszes melegre nem vonatkozik?![]()
Igazából ebben a sztoriban tényleg csak azzal van a baj/ ott szegett szabályt, hogy megszegte a covid-elöírásokat. Ha drogot nem fogyasztott és a bulin mindenki felnött volt és szabad akaratából tette akkor uccu neki, egészségére.
Messze nem olyan súlyos mint pedofil képeket küldözgetni.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Imádom
Most akkor Orbán féltheti a gyerekeket tőle is vagy ez fideszes melegre nem vonatkozik?
Most akkor Orbán féltheti a gyerekeket tőle is vagy ez fideszes melegre nem vonatkozik?
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
https://twitter.com/Ryanair/status/1333 ... 50144?s=20
Social medias arc az osszes fizetesemelest megerdemli.
Social medias arc az osszes fizetesemelest megerdemli.
- BlancoMark
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
BBarni írta: Szerintem Szájer nem is lefelé mászott az ereszcsatornán, hanem felfelé, a rendőröknek próbált segíteni.
Adom
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kérem a sztoritBlancoMark írta:Már azóta módosították a hírt, és konkrétan egy melegbár emeletén volt a titkos gangbang 25 férfi társaságában.lestat írta:
Kedvenc reszem hogy főként férfiak vettek részt![]()
Mindez az 'anya nő, az apa férfi' megalkotójától.![]()
Lesz mit meggyónni a hétvégén.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Már azóta módosították a hírt, és konkrétan egy melegbár emeletén volt a titkos gangbang 25 férfi társaságában.lestat írta:Kedvenc reszem hogy főként férfiak vettek résztgéza írta: Szajer is megcsillogtatta a kereszteny konzervativ ertekeket.![]()
![]()
Mindez az 'anya nő, az apa férfi' megalkotójától.
Lesz mit meggyónni a hétvégén.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nincs veszve, ha vállalja a következményeket. Lemond, kilép a Fideszből, és ott hagyja a politikát. Nameg viseli a büntit a tettéért. A legnagyobb kulimászból is lehet egyenes háttal távozni, csak ne legyen puha a gerinc.géza írta: Szajer is megcsillogtatta a kereszteny konzervativ ertekeket.![]()
Nagy Imre a legjobb példa, aki éltében hitvány volt, haltában hős.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc reszem hogy főként férfiak vettek résztgéza írta: Szajer is megcsillogtatta a kereszteny konzervativ ertekeket.![]()
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
Szajer is megcsillogtatta a kereszteny konzervativ ertekeket.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Én is orrspray függő voltam, de a következő segített.
Nem tudom ezek közül melyik kapható Magyarországon, de hátha uaz, vagy ha nem akkor a hatóanyag alapján lehet hasonlót találni:
-Otricaret használtam és használok ma is. Ez alapvetően sós víz, aloe veraval. Ilyen sós vízes cucc van Magyarországon is. Ezt hogy ürítsem, átmossam az orrot.
- Ami segített nekem az a Livicort, korábban Rhinospray. Ezt lehet helyettesíteni Nasonex-szel, illetve én kaptam recepre egy Dymista nevű gyógyszert.
-ezen kívül olajos spray. Ez fontos a kiszáradt orrnyálkahártya ellen.
Szóval ami nekem bevált és egy fül-orr gégész ajánlotta az ez a hármas:
Tisztítás sós vízes spray-vel, kezelés kortizonos gyulladáscsökkentő spray-vel,regenerálás olajos orrspray-vel.
Itt nálunk van hideg rendes január-februárban és akkor a mai napig nyomom ezt a hármast, különben begyullad minden.
De ahogy R24 is írja akaraterő is kell hozzá.Ki kell bîrni az első 1-2 hetet utána ezek hatnak.
Nem tudom ezek közül melyik kapható Magyarországon, de hátha uaz, vagy ha nem akkor a hatóanyag alapján lehet hasonlót találni:
-Otricaret használtam és használok ma is. Ez alapvetően sós víz, aloe veraval. Ilyen sós vízes cucc van Magyarországon is. Ezt hogy ürítsem, átmossam az orrot.
- Ami segített nekem az a Livicort, korábban Rhinospray. Ezt lehet helyettesíteni Nasonex-szel, illetve én kaptam recepre egy Dymista nevű gyógyszert.
-ezen kívül olajos spray. Ez fontos a kiszáradt orrnyálkahártya ellen.
Szóval ami nekem bevált és egy fül-orr gégész ajánlotta az ez a hármas:
Tisztítás sós vízes spray-vel, kezelés kortizonos gyulladáscsökkentő spray-vel,regenerálás olajos orrspray-vel.
Itt nálunk van hideg rendes január-februárban és akkor a mai napig nyomom ezt a hármast, különben begyullad minden.
De ahogy R24 is írja akaraterő is kell hozzá.Ki kell bîrni az első 1-2 hetet utána ezek hatnak.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc