Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Nemileg off lesz:
Mediaklikken az m4 sport stream mennyire szokott normálisan működni? Streamre leszek kényszerülve pénteken, nezzek inkább mas alternatívat?
Mediaklikken az m4 sport stream mennyire szokott normálisan működni? Streamre leszek kényszerülve pénteken, nezzek inkább mas alternatívat?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szokjanak hozza, nem fognak mar lehetoseget sem kapni, remelem ZZ inkabb nyul majd Brahimhoz plJim írta:James seRealista24 írta: Bale keretbe se. Kemény.
nekik lefőtt a kávé![]()
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
James seRealista24 írta: Bale keretbe se. Kemény.
nekik lefőtt a kávé

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Bale keretbe se. Kemény.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Spanyolországban, kimondottan a katalán térségben növekedni kezdett eléggé az utóbbi napokban a koronavírus-fertőzés esetszám, a Napoli elnöke egyből lépett volna, hogy vigyék semleges pályára az eseményt, de az UEFA nem látta indokoltnak.
"Nagyon remélem, hogy semmi nem történik majd a mérkőzés előtt közben és után. Ha mégis megbetegszik valaki, elszabadítom a poklot” – fogalmazott a stílusához hűen a legkevésbé sem visszafogottan De Laurentiis.
"Nagyon remélem, hogy semmi nem történik majd a mérkőzés előtt közben és után. Ha mégis megbetegszik valaki, elszabadítom a poklot” – fogalmazott a stílusához hűen a legkevésbé sem visszafogottan De Laurentiis.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

kodo írta: Ilicic elvileg családi okok miatt kihagyja a PSG elleni meccset.
Csori hazament Boszniaba, hogy a csaladdal lehessen es elvileg ranyitott az asszonyra egy masik csavoval. A hirben az is szerepelt, hogy meg a visszavonulast is fontolgatja.
Inkabb lepne palyara a PSG ellen es adna ki magabol. Iden talan az egyik legjobban teljesito jatekos, nagyon meg fogjak erezni a hianyat.
Ilicic elvileg családi okok miatt kihagyja a PSG elleni meccset.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Jobb, ha beérjük a belgával és úgy tervezünk, hogy 2-3 évig még ő lesz itt. Mert a pénzügyi problémák miatt nem nagyon lesz újabb nagy igazolás most utána. Bízni kell benne. Hátha tényleg most kapja el a fonalat és nem sérül meg mint a PSG ellen.

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
én inkább a belgával kezdenék, nem látom magam előtt, hogy bejön csereként és lefocizza a fáradt angolokat, na de mondjuk kezdőként se hinném

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Pont emiatt várható, hogy az eddig megszokott angol csapat ellen jól fog menni neki.Realista24 írta:Eddig egy épkézláb meccse volt talán spanyol középszer csapatok ellen, de valóban, ez jobb érv.Pad'em írta:
Pont olyan tényleg, hogy egy korábbi PL év játékosa, aki évekig volt klasszis angol csapatok ellen, jól fog játszani egy angol csapat ellen, minthogy egy prime korszakában is gyenge játékos fogja a világ egyik legjobbját, mert egy nemzetből valók![]()
![]()

Játszott már ellenük vagy 15-20 meccset legalább, ebből jópárat a Pep féle City ellen. Plusz Walkert jó pár évig butította.

Plusz KdB is belga.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Eddig egy épkézláb meccse volt talán spanyol középszer csapatok ellen, de valóban, ez jobb érv.Pad'em írta:Pont olyan tényleg, hogy egy korábbi PL év játékosa, aki évekig volt klasszis angol csapatok ellen, jól fog játszani egy angol csapat ellen, minthogy egy prime korszakában is gyenge játékos fogja a világ egyik legjobbját, mert egy nemzetből valókRealista24 írta:
Nem először látom ezt és mindig mosolygok.
Ez ilyen Gago fogja Messit, mert mind a kettő argentin.![]()
![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Pont olyan tényleg, hogy egy korábbi PL év játékosa, aki évekig volt klasszis angol csapatok ellen, jól fog játszani egy angol csapat ellen, minthogy egy prime korszakában is gyenge játékos fogja a világ egyik legjobbját, mert egy nemzetből valókRealista24 írta:Nem először látom ezt és mindig mosolygok.Pad'em írta:
Hazard azért már látott pár PL rangadót, mikor ha nem most mutassa meg
Ez ilyen Gago fogja Messit, mert mind a kettő argentin.![]()

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem először látom ezt és mindig mosolygok.Pad'em írta:Hazard azért már látott pár PL rangadót, mikor ha nem most mutassa megkiserik írta:
Asensio-Hazard, aztán nézhetjük 60 percig, hogy a félpályán passzolgatnak meg cselezgetnek![]()
Ez ilyen Gago fogja Messit, mert mind a kettő argentin.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Mit küldenél fel? Vinyó-Benz? Én max csereként küldeném fel a punishert, mikor már megfáradtak a City védők, aztán hátha rúgatna vmelyikkel egy öngóltkiserik írta:Asensio-Hazard, aztán nézhetjük 60 percig, hogy a félpályán passzolgatnak meg cselezgetnekPad'em írta: Marca szavazás ki kezdjen a City ellen:
Asensio v Rodrygo 81% - 19%
Hazard v Vinicius 59% - 41%
Valverde v Isco 71% - 29%
Marcelo v Mendy 14% - 86%
Pont így gondolom én is. Mondjuk én Valverde - Modric-ot kérdeztem volna, úgy nem lenne egyértelmű![]()

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Asensio-Hazard, aztán nézhetjük 60 percig, hogy a félpályán passzolgatnak meg cselezgetnekPad'em írta: Marca szavazás ki kezdjen a City ellen:
Pont így gondolom én is. Mondjuk én Valverde - Modric-ot kérdeztem volna, úgy nem lenne egyértelmű

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Pad'em
Marca szavazás ki kezdjen a City ellen:
Pont így gondolom én is. Mondjuk én Valverde - Modric-ot kérdeztem volna, úgy nem lenne egyértelmű
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
én a zárt teret ajánlanám, csak hogy minél hatékonyabb legyen a buliRealista24 írta:Terjedjen a CovidanagyCz írta: City elleni meccset nem nézzük meg együtt? Itt a nyár, mehetne valami kivetítős sztori!![]()
![]()

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Terjedjen a CovidanagyCz írta: City elleni meccset nem nézzük meg együtt? Itt a nyár, mehetne valami kivetítős sztori!![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema