H&M webshop. Nézz korul ott. Pofás akció kis szoktak lenni.Toti írta:tudom, h ez egy hülye kérés, de nem jár esetleg vki most még hétköznap h&m-be? tőlem legközelebb 60kmre van, aztán ha tudnám, h azért nagyjából vannak most ilyen kabátok mint amint előző hsz-ekben beszéltünk akkor könnyebben útrakelnék a cél érdekében.

Divat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Divat
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
tudom, h ez egy hülye kérés, de nem jár esetleg vki most még hétköznap h&m-be? tőlem legközelebb 60kmre van, aztán ha tudnám, h azért nagyjából vannak most ilyen kabátok mint amint előző hsz-ekben beszéltünk akkor könnyebben útrakelnék a cél érdekében.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
köszi, nézegettem neten hmbe, de nem egyelőre nem találtam most.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
kabát
ilyen kétgombsoros tengerészkabátot vki tud vhol elérhető (20körüli) áron? tehát nem ilyen 40-50ezerért.
vagy ehhez nagyon hasonló kabátot, ha nem két gombsoros az sem baj, de ilyen nagyobb gallérosnyakú, elegáns, fekete.?
kabát2
ilyen kétgombsoros tengerészkabátot vki tud vhol elérhető (20körüli) áron? tehát nem ilyen 40-50ezerért.
vagy ehhez nagyon hasonló kabátot, ha nem két gombsoros az sem baj, de ilyen nagyobb gallérosnyakú, elegáns, fekete.?
kabát2
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
http://www.aliexpress.com/store/group/M ... 90153.html
Egy jónak tűnő eladó, jó árakkal.
Egy jónak tűnő eladó, jó árakkal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Valaki azt irta anno itt h a Katexnel vagy hol lehet venni neha nagyker aron New Balance cipoket olcsobban. Na az nem tudni, hogy mikor van?

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
És azt nem tudjátok véletlen, hogy az Adipure kb milyen áron mozognak az Outletekben? Mert mindenképp ilyen, vagy ehhez hasonló stílusút szeretnék. Ezt a "Kroos félét".
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Adidas outletben amúgy szerintem jobbak vannak jobb áron a legtöbb esetben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kis segítséget kérnék. Komoly lenne, hogy ez a csuka csak 11.000 lenne? Mert több oldalon kerestem és mindenhol drágábbak voltak. Adipure-t kerestem alapból, de azok meg még drágábbak. Ez hasonló, meg olcsóbb. Ahhoz kéne a segítség, hogy ezt is rendelhetem bátran, nem valami átverés? Meg, hogy valakinek nincs-e tapasztalata vele? Hogy bírja, kényelmes-e, ilyesmik. Abszolút nem vagyok képbe a netes vásárlással.
http://hu.sportsdirect.com/adidas-11-no ... e=20331530

http://hu.sportsdirect.com/adidas-11-no ... e=20331530
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Realos meg PSG-s mezek jól néznek ki, a francia valóban összecsapottabbnak tűnik.
Én most várok egyet a gyerkőcnek, de elég rég óta nincs truckingem, mondjuk írt az eladó, hogy ne aggódjak, csak nemzeti ünnep volt náluk nyolcadikáig. Hát kíváncsi leszek.
Én most várok egyet a gyerkőcnek, de elég rég óta nincs truckingem, mondjuk írt az eladó, hogy ne aggódjak, csak nemzeti ünnep volt náluk nyolcadikáig. Hát kíváncsi leszek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem is van egy roshe run cipőm innen és ahogy mondod, tökéletesen megfelel amire kell, 90 helyett 25euró.
Viszont nekem problémás EU46-os méretet találni, 1-2 seller árul csak ilyet, mindnél 45 a legnagyobb
Válaszolt a francia-mezes is közben: pár kép.
Ez már annyira nem néz ki jól képeken, mint a realos... vagy csak nekem tűnik úgy
Persze tudom h nem kell csodát várni ezektől.
Ahogy írtam a választ jött a PSG-s mezről is kép: első, második. Gyenge minőségű a kép, de ezek megint jól néznek ki.
Szerintem először megrendelek egyet próbának, nagy mellényúlás nem lehet
Viszont nekem problémás EU46-os méretet találni, 1-2 seller árul csak ilyet, mindnél 45 a legnagyobb

Válaszolt a francia-mezes is közben: pár kép.
Ez már annyira nem néz ki jól képeken, mint a realos... vagy csak nekem tűnik úgy

Ahogy írtam a választ jött a PSG-s mezről is kép: első, második. Gyenge minőségű a kép, de ezek megint jól néznek ki.

Szerintem először megrendelek egyet próbának, nagy mellényúlás nem lehet

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A matricázással van gond. Az nem bírja a forró vizet, meg a mosógépet. Kifordítva, kézi mosás, az a "tuti".R24: kösz a tippetMosástól egyébként összemegy vagy szétesik? gondolom mindkettő
![]()
Vagy nem mosod, mint én

A Real cuccokat azért törlik ugye, mert a klub kötött egy megállapodást az alibaba csoporttal. Bár ahogy néztem a Barca mezeket is eléggé megcsapkodták. Kíváncsi lennék, hogy ez mibe került a klubnak.

Cipők: én rendeltem már két free run-t is innen, teljesen jól bírják, biztos van különbség az eredeti és közte, de amire nekem kell, arra pont jó volt 6.800 Ft-ért a 30 helyett mondjuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Köszi a gyors választ, épp most válaszolt az egyik Ali seller is, ezeket a képeket küldte:
real1, real2, real3
Egész jónak néz ki, ennyi pénzért meg amúgy is megéri
R24: kösz a tippet
Mosástól egyébként összemegy vagy szétesik? gondolom mindkettő
És azt én is megfigyeltem h több "márkás" cuccokat áruló sellert is töröltek amiket néztem, pedig már a "Nike" cipők is így néznek ki az oldalon: rosherunvagymi
beszarás h minden van már... lacoste, gant, RL, fred perry, ...amit csak akarsz
real1, real2, real3
Egész jónak néz ki, ennyi pénzért meg amúgy is megéri

R24: kösz a tippet

És azt én is megfigyeltem h több "márkás" cuccokat áruló sellert is töröltek amiket néztem, pedig már a "Nike" cipők is így néznek ki az oldalon: rosherunvagymi

beszarás h minden van már... lacoste, gant, RL, fred perry, ...amit csak akarsz

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
+1Seraf írta:én tavalyi meg idei mezt rendeltem, mindkettő korrekt európai méret volt, de jobbaknál ott van a méret táblázat illetve lehet választani milyen logók legyenek rajta, de igen mindegyiken van adidas logó illetve alapból LFP
Ha BL csomagosat szeretnél, akkor azt jelezd üzenetben, néhány felárat számol miatta.
Méretezés fasza amúgy a táblázat alapján, mosás helyett meg csak áztasd és ne koszold össze

Ja, és ha kinéztél egy eladót és minden ok, akkor rendelj hamar, mert gyorsan törlik őket mostanság.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema