Egyetértek veled, kell az edzőváltás. De ez magában nem fogja megoldani a problémáinkat, ahhoz kell egy kis észt is vinni a középpályába.nzooli93 írta:De itt sokaknak nem az a baja,hogy nincsenek kupák, hanem ,hogy idén nem volt jó játékunk,és akármilyen szar is volt minden, sose nyúlt bele, sose variált, sose adott másnak esélyt. Elvárjuk mindig ,hogy a padosok a kis idejükkel szántsák fel a pályát,meg változtassanak meg mindent egy bekkelésre beállított csapatnál, miközben fordítva egy Rodrygot nem ültetünk padra, és nem várjuk el tőle ugyanezt ,hogy küzdjön a helyéért,mert ő neki valamiért alanyi jogon jár a kezdőtagság. Aztán csodálkozunk hogy a kezdő kényelmes,tohonya,nem motivált lett, a pados meg nem tudja mi az a labda,meg kb szarik bele. Brahim is lehozta egyik legjobb meccsét Atma ellen, hányszor láttuk azóta? Csodálkozunk ,hogy beleszürkül ő is.mentamas írta:
Szerintem a hiányposztok befoldozása a kulcs ahhoz, hogy jövőre egy sikeres szezont hozzunk. Ülhet itt bárki a padon, ha ez nem történik meg.
Ez a hiányposztok is takarózás csak. Kurva jó keretünk van. Mindig itt röhögnek a legjobban Pepen,hogy ha nem megy,akkor igazol mindenhova újat,mekkora kókler, itt meg Carlonak kb felmentést ad,hogy hát a jhv poszton nem a világ legjobbja van, így nem lehet dolgozni. Nemáár.
Én is azt szerettem volna,hogy Carlo még 2-3 évet legyen itt, Májusban így is nézett ki ,mikor utolsó bajnokikra felrakta sokszor együtt Brahimot meg Gülert, érdemes megnézni neten,milyen lendületes focit toltak. Mindenki azt gondolta, hogy a kezdő a paddal faszán forgatva megbaszunk mindenkit,erre már októberre úgy befeszült,hogy mindent dobott a kukába, nyomta a 12 emberét, azt is úgy,hogy azért 1-0nál nem kell olyan nagyon előre felé menni. Szóval csalódás. És azért ne újítsunk,mert Xabi nem 20 éve edző. Akkor ki jöjjön? Mourinho? Nincs sok lehetséges név. Klopp úgyse lesz.
Alonsoval sincs bajom, tehetséges edzőnek tartom. De a Leverkusenben teljesen más elvárások voltak és vannak, teljesen más problémákkal. Azért, mert azokat jól megoldotta, nem jelenti automatikusan azt, hogy itt is sikeres lesz. Remélem, hogy egy napon a Real edzője lesz, de jelenleg még féltem és úgy érzem, hogy nem tudna itt kihúzni két szezont. Kár lenne már most ellőni vele az esélyeinket. Menjen először és gyűjtsön még tapasztalatot máshol, nem kell őt siettetni. Amikor készen áll, jöjjön haza és legyen az edzőnk hosszú évekig.