Még mindig jobb mint azok akik 22ben hijodeputaztak a bl döntő után most pedig lökdösődnek befele a stadionba.Tjacks írta: CR bemutatását mennyire vártam te jó ég, most meg semmi![]()

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. július 16., kedd 9:17
Még mindig jobb mint azok akik 22ben hijodeputaztak a bl döntő után most pedig lökdösődnek befele a stadionba.Tjacks írta: CR bemutatását mennyire vártam te jó ég, most meg semmi![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. július 16., kedd 9:13
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 16., kedd 8:27
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 15., hétfő 20:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 11., csütörtök 19:42
Múltkor pont említette hogy milyen gusztustalanságokat ajanlottal fel neki.Steve írta: Nem úgy volt, hogy innentől realmadrid95 magyszülei intézik Pereznél nekünk(legalábbis nekem biztos) a bejutást az összes fontos Real eseményre?
Természetesen vettem repjegyet, hotel lefoglalva az egész családnak, étteremben asztal foglalva vacsorára..szóval számítunk bejutásra.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. július 11., csütörtök 19:32
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 11., csütörtök 15:29
ahha, de 30 napos kifizetessel. probald meghehetheoriginal írta:fizetik a hotelt meg a repjegyet is?gutihaz14 írta: ingyen lehet majd a bemutatasara menni a stadionba
legalabbis x-en ez van![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 11., csütörtök 15:23
Először sociók, aztán premium tagok, majd a public vehet, elvileg max 4-et per kopf. De amúgy ingyenes igen.gutihaz14 írta: ingyen lehet majd a bemutatasara menni a stadionba
legalabbis x-en ez van
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 11., csütörtök 15:16
fizetik a hotelt meg a repjegyet is?gutihaz14 írta: ingyen lehet majd a bemutatasara menni a stadionba
legalabbis x-en ez van
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 11., csütörtök 15:14
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 11., csütörtök 14:45
Ja, elnéztem, amiket írtam összegek az USD, nekem úgy dobja ki az rm store.Realista24 írta:https://shop.realmadrid.com/en-es/playe ... qlFnSvDCEwPad'em írta: JUST In: Kylian Mbappé shirt sales is breaking all records at the club stores.
Kylian Mbappé shirt sales has been more than what Real Madrid expected and planned for months. @marca
Ahogy nézem 215 euró egy sima Mbappé mez. Ligás vagy BL logóval 240. Bár van vmi 150 eurós verzió is, az nem tudom miben különbözik.
180 euro a legdragabb mez alapbol + kiegeszitok, ez az authentic, 120 euro a szurkoloi verzio.
CL pakk vagy bajnoki pakk +15 euro.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 11., csütörtök 14:40
https://shop.realmadrid.com/en-es/playe ... qlFnSvDCEwPad'em írta: JUST In: Kylian Mbappé shirt sales is breaking all records at the club stores.
Kylian Mbappé shirt sales has been more than what Real Madrid expected and planned for months. @marca
Ahogy nézem 215 euró egy sima Mbappé mez. Ligás vagy BL logóval 240. Bár van vmi 150 eurós verzió is, az nem tudom miben különbözik.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 11., csütörtök 12:46
Minden gyarto kb mar ezt csinalja.hehetheoriginal írta:van az echte meccsezős trikó, amit a játékosok használnak, ez a legdrágább (bár ez korábban jóval olcsóbb volt azé...), meg vannak a többi/szurkolói változatok.Pad'em írta: JUST In: Kylian Mbappé shirt sales is breaking all records at the club stores.
nike-t tudom, de gondolom az adidas is hasonló, hogy milyen az anyag, mennyire hűti a testet és vezeti el az izzadságot, millió szines szagos technológiai maszlag.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 11., csütörtök 12:41
van az echte meccsezős trikó, amit a játékosok használnak, ez a legdrágább (bár ez korábban jóval olcsóbb volt azé...), meg vannak a többi/szurkolói változatok.Pad'em írta: JUST In: Kylian Mbappé shirt sales is breaking all records at the club stores.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 11., csütörtök 12:28
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. július 11., csütörtök 11:56
Még Mbappet... Elmúlt 6 szezonbol 3ban megvolt a 40,kettőben 39...Tjacks írta:Lewa-t kihagytad.......és Kanet....és Hólandot....azt hiszemhehetheoriginal írta: binicius - tudom sérülés volt ősszel - de balondorral, világ legjobb támadójaként hány góllal zárta?
csak kérdezem...
mennyire reális egy 40 gólos szezon céronaldok és messik után?![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 11., csütörtök 11:48
Capisce!Realista24 írta:Idenyben, ezert irtam a 70 meccset.realmadrid95 írta:
Egyebkent ebben nagyon is egyet ertek, ha jott volna 2 eve, teljesen mashogy lenne elkonyvelve. Azota lehet tobbszoros bl gyoztes lenne mar.
40 gol az idenyben, vagy a bajnoksagban? Bajnoksagban 28 korul fog zarni, a szezonban meg pont 40 nel all meg.
Jude egy jo fel szezonnal hozott 20+ golt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 11., csütörtök 11:39
Idenyben, ezert irtam a 70 meccset.realmadrid95 írta:Egyebkent ebben nagyon is egyet ertek, ha jott volna 2 eve, teljesen mashogy lenne elkonyvelve. Azota lehet tobbszoros bl gyoztes lenne mar.hehetheoriginal írta: az is.
most idejön 24-25 évesen, van benn 4-5 top szezon - ha nincs sérülés.
fél pályafutását elbaszta, kereshetett akármennyi pénzt.
sokkal de sokkal több volt benne.
40 gol az idenyben, vagy a bajnoksagban? Bajnoksagban 28 korul fog zarni, a szezonban meg pont 40 nel all meg.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. július 11., csütörtök 11:36
Azért más a góllövő képessége a két embernek. Szotyi liga a francia, de kétlem hogy ne lenne meg neki a 40. Meglátjuk.hehetheoriginal írta: binicius - tudom sérülés volt ősszel - de balondorral, világ legjobb támadójaként hány góllal zárta?
csak kérdezem...
mennyire reális egy 40 gólos szezon céronaldok és messik után?
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 11., csütörtök 11:35
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem