Na, hajrá mindenkinek és a legjobbakat

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 17., kedd 12:14
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. november 17., kedd 11:42
gratula faust. nagyon kellett már ezFaust írta:8 honap mulva erkezik az uj csaladtag.Realista24 írta: Basszus, innen is mennyien elkaptatok már.
És tudjátok is hogy hol amúgy? Vagy kitől?![]()
![]()
neked is gratula. erről ez jut eszembe:kiserik írta:Ajánlom figyelmetekbe ezt az apróságot. https://www.dhresource.com/200x200/f2/a ... b9o797.jpgFaust írta: Még nem akarjuk elkiabálni, 1-2 hónap és kiderül.![]()
Én ezzel várom a februárt![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 17., kedd 11:27
Ajánlom figyelmetekbe ezt az apróságot. https://www.dhresource.com/200x200/f2/a ... b9o797.jpgFaust írta: Még nem akarjuk elkiabálni, 1-2 hónap és kiderül.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 17., kedd 9:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 17., kedd 9:41
Hohóóó. GratFaust írta:Mivel nekem nagyon lajtos tuneteim voltak, el sem mentem tesztelni, csak otthon kikuraltam. Tehat nem bizonyitott, lehetett sima influenza is, csak a szaglas hianyabol kovetkeztetek. Hogy honnan? Barhonnan, en alapbol nem vagyok a sztejethom hive, plane hogy valamiert az elmult 3-4 hetben tobb munkam van mint az azt megelozo fel evben kb.Realista24 írta: Basszus, innen is mennyien elkaptatok már.
És tudjátok is hogy hol amúgy? Vagy kitől?Minden safety proceduret betartok, de basszameg hat dolgozni kell, plane hogy ugy tunik, 8 honap mulva erkezik az uj csaladtag.
![]()
![]()
Nehez ugy, de ezt anno Puzser szerintem jol mondta (sok mas emberkevel egyetemben), hogy ezt nem lehet meguszni, ugyis atmegy az emberiseg nagy reszen, nem lehet otthon ulni emberek milliardjainak a negy fal kozott arra varva, hogy legyen vakcina.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 17., kedd 9:33
Mivel nekem nagyon lajtos tuneteim voltak, el sem mentem tesztelni, csak otthon kikuraltam. Tehat nem bizonyitott, lehetett sima influenza is, csak a szaglas hianyabol kovetkeztetek. Hogy honnan? Barhonnan, en alapbol nem vagyok a sztejethom hive, plane hogy valamiert az elmult 3-4 hetben tobb munkam van mint az azt megelozo fel evben kb.Realista24 írta: Basszus, innen is mennyien elkaptatok már.
És tudjátok is hogy hol amúgy? Vagy kitől?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. november 17., kedd 8:03
Én is így voltam vele.flori írta: @csababarca
Sok sikert a túloldalon a politikai vitához. Annyi hülyeséget írtak le ott, hogy majdnem regisztráltam.Elképesztő hova jutottunk. Kettészakadt az ország, totális nézetkülönbségek. A sok sz.házi politikus miatt. Tényleg elszomorító.
![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 17., kedd 7:46
Csak sejtésünk van, de kb már bárhol, bárkitől elkaphatod, annyi beteg van. Iszonyat mód elszaporodott.Realista24 írta: Basszus, innen is mennyien elkaptatok már.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. november 17., kedd 7:09
1-2 emberen múlik ez, mármint a nagy többség kulturáltan vitázik, mások meg nyomják a mumust, hogy mind melegek leszünk meg négerek ha OV nem véd meg stb.flori írta: @csababarca
Sok sikert a túloldalon a politikai vitához. Annyi hülyeséget írtak le ott, hogy majdnem regisztráltam.Elképesztő hova jutottunk. Kettészakadt az ország, totális nézetkülönbségek. A sok sz.házi politikus miatt. Tényleg elszomorító.
![]()
Az sose fog kiderülni, de nálunk fele tanári karon átment már, anyum is pedagógus, tehát ott gyerektől is elkaphattuk éppen.Realista24 írta: Basszus, innen is mennyien elkaptatok már.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 17., kedd 6:39
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 17., kedd 2:01
Kb nekem is ennyi volt, 2 nap lazas izomfajdalmas fekves (de abbol is a lajtos fajta), azota semmi bajom, csak epp szagokat nem erzek ket hete.csababarca írta:hát igen, durva, nem gondoltam volna, hogy beleszaladunk, bár már egyre több ismerősünk átesett rajta, nálunk a fél tanári kar okt. vége óta átesett.Realista24 írta:
Jajaja, erre gondoltam.
Akkor "hozzátok" amit az átlag.
Kollégám nincs 50, sportos, normális életet él, se cigi, se semmi. Majdnem másfél hete lázas. Most már csak hőemelkedés, de 4-5 napig 39-40korul volt.
Másik kolléganő szintén ko, ketto másik simán elvolt, tudtam melózni is.
nekem 2 nap volt kemény, most már csak kellemetlen ez a hülye szag/íz vesztés. remélem egy hét alatt visszajön.
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. november 17., kedd 1:53
az a fórum még él?flori írta: @csababarca
![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2020. november 16., hétfő 23:52
HozzászólásSzerző: revolver » 2020. november 16., hétfő 22:20
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. november 16., hétfő 22:15
Ne ijesztgess, már ettől a 3 naptól kivagyok.d.gergo írta: Ah kispályások, nekem fél évig nem volt szaglásom, és pár illat még most is összemosódik![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2020. november 16., hétfő 22:10
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 16., hétfő 21:14
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 16., hétfő 21:10
Cukorbeteg volt.ziro4vr írta: Genetika, immunrendszer, ki mekkora dózist kap..nagyon széles a skála.
Anno amit nem olvastam, a 28 éves roma képviselőnek volt valami alapbetegsége? Az para volt azért.
HozzászólásSzerző: revolver » 2020. november 16., hétfő 21:02
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. november 16., hétfő 20:37
bíztatórevolver írta:
nekem 2 hét után sem jött vissza még 100%-osan. az izek egész jók, de a szaglás fura, a "saját" szagomat nem érzem egyáltalán![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem