Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
flori

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: flori » 2021. február 1., hétfő 17:29

Egészen elképesztő mennyien védik még mindig ezt a Messi szerződést. Nyilván ez egy win-win szituáció volt, talán soha nem lesz ilyen kaliberű játékosuk, csak sokan nem veszik észre, hogy már tényleg túlnőtte a klubot, és ez brutálisan káros rájuk nézve. A csőd felé halad a Barca, aminek a kormányosa éppen Messi, legyen bármekkora hatása a mezeladásokra, vagy a marketing bevételekre. A mai napig sokat ad a csapathoz, de már rég nem egészséges ez a viszony, meg kell válniuk tőle a nyáron.

Az meg elég hiú ábránd, hogy itt Bartomeu cseszte szét az egész rendszert. Ő a főkolomposok egyike ez tagadhatatlan, de az egész szisztéma erre épült évek óta, ettől van/volt hányingere az embereknek. Nem lehet csak erre a palimadárra kenni mindent. Emlékezzünk Neymar szerződtetésére a Rossell-érából. "Igazi culé, Madrid helyett választotta a szíve csapatát" - a nagy lófaszt, kétszer annyiba került az egész transzfer, mint amennyit kommunikáltak. Súlyos csúszópénzek mentek az apjának, amik természetesen csak később derültek ki. Ezek sem mentek bele a hivatalos év végi összesítésbe. És hány ilyen lehetett? Messi szerződésével sem az a baj, hogy háromszor annyit keres alapból, mint a legjobban fizetett játékos a világon (de), hanem ez a hirdetett kamu klubhűség, culé és ikon szerep, leöntve a mesqueunclub sziruppal. Messi is csak egy profi, aki pénzből él. Ha nem kapta volna meg ezeket a pénzeket, valószínűleg első dolga lett volna az udvar közepére szarni és elhagyni a csapatot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2021. február 1., hétfő 17:30-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 1., hétfő 15:30

illgner írta: Ha igazak a hírek, akkor naponta keres(ett) durván 140 milliót. Remélem jól számoltam.
Másodpercenként: 1580 forint
Percenként: 95 ezer forint
Óránként: 5.7 millió forint
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 1., hétfő 11:18

füst írta: Azért kicsit helyreállt a lelki békém, így, hogy megtudtam mennyi pénzt kell kiköhögnie a Barcának hogy ott legyen Messi.
Rengeteget adott nekik Lio, kb új szintre emelte a Barcát, és azt hihette az ember hogy pokoli mázlijuk volt vele és egy igazi kincsesbánya.
Könnyebb befogadni így, hogy nyilvánvalóvá vált hogy kőkeményen meg kellett fizetniük az utolsó fillérig az elért sikerekért.
nemtom itt volt-e cikk, vagy indexen, de egy sportközgazdász srác elmélkedett még jópár éve a 2 klub átigazolási politikáján, h mindenki a realt rugdosta, mert vettünk játékosokat, vagy C deal miatt, nem emlékszem pontosan, de ezt a 2 gondolat a mai napig beégett:
-a Bibliai is úgy kezdődik, h Isten vasárnap leült a la masiás növendékeket nézni :lol: :lol: (ugye akkor mindenki szopt@ őket xavi-busi-iniesta kinevelése miatt, azt az is csak szerencse volt, 3 jó akadémista, nem 20 évre szétszórva, időben viszonylag szűken egyszerre)
-meghogy az emberek mit hisznek? ha Messi nem lett vna "saját nevelés", mennyiért vehette volna őt meg a barca? bőven 100+ igazolás kellett vna legyen ő is..

na innen még szebb az 500akárhánymilliós szerződés, hogy helyre kerültek a dolgok, h leesetek arról a kumma magas lóról..

@Toquemada
Emlékeztetnek engem egy másik kisebbségre.
:lol: :lol: :lol: :lol: :salute: :salute: :salute: :lol: :lol: :lol:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. február 1., hétfő 10:13

Azért kicsit helyreállt a lelki békém, így, hogy megtudtam mennyi pénzt kell kiköhögnie a Barcának hogy ott legyen Messi.
Rengeteget adott nekik Lio, kb új szintre emelte a Barcát, és azt hihette az ember hogy pokoli mázlijuk volt vele és egy igazi kincsesbánya.
Könnyebb befogadni így, hogy nyilvánvalóvá vált hogy kőkeményen meg kellett fizetniük az utolsó fillérig az elért sikerekért.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. február 1., hétfő 9:54

illgner írta: Ha igazak a hírek, akkor naponta keres(ett) durván 140 milliót. Remélem jól számoltam.
Nekem is ez a matek jött ki, ez majd 6M HUF órabér, akkor is, ha alszik. Teljesen beteg összeg, nem tudom, eddig hogy tudták lepapírozni. De ebben már nagy a gyakorlat. Lopnak, csalnak, hazudnak, ha lebuknak, akkor mindig a Real a hibás valahogy, sosem ők. Emlékeztetnek engem egy másik kisebbségre.

Amúgy Kúman rendesen összekapta őket. Most azért kicsit ideges lennék, ha nem lenne egy jó matracos csapat, mert a béka segge alól beelőztek minket, és a tendencia is mellettük szól. A matracot szerintem nem érik utol, bajnoki címet nem vesznek el tőlünk, innentől meg nekem is mindegy, hogy 2-4ig hol leszünk a végén. Most nekünk már inkább a Sevillára kell figyelni. Érdekes, hogy mindössze 28 lőtt góllal állnak 1 ponttal mögöttünk az andalúzok.

Amúgy sokba kerül nekik az argentin, lehetetlenül sokba, egy Perez féle szuperstadion árát letették érte csak az utolsó négy évben. Gondolom, ha a korábbi éveket is hozzáadnánk, már lassan kijönne egy-két afrikai ország költségvetése. De azt nem lehet elvenni tőle, hogy soha nem volt olyan ember sem, aki egy ilyen szintű focióriás játékát, eredményességét, életét ennyi ideig gyakorlatilag egy személyben meghatározta volna. Tényleg elhúzhatna már végre, mert már nagyon unom ezt az időszakot, és már elviselhetetlenül hosszúra nyúlik. Sok bajnoki címet vett el tőlünk.
Hátha nyáron. Az a biztos, ha már nincs ott. Lehetetlen lesz nekik pótolni, plusz várhatóan a kasszát is viszi.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. február 1., hétfő 6:58

én akkor szoktam követni a vetélytársakat ha van valami tétje, szerintem teljesen mindegy hogy osztja el a 2-3-4. helyezést

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. február 1., hétfő 3:59

Ha igazak a hírek, akkor naponta keres(ett) durván 140 milliót. Remélem jól számoltam.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. február 1., hétfő 0:48

Remy írta:
dzsi91 írta: De most ki a főellenség? Ki szivárogtat? Nincs már barto meg senki akinek érdeke.Vagy a kövi elnökjelöltek?
Perez. Franco.
Jordi Mestre (ex-Barcelona vice-president): "Whenever Real Madrid are struggling and in a crisis, this type of information (like Messi's contract) comes out, it always happens. What a coincidence."

:mrgreen: Mindig lebukunk. Azt is megszimatolták már páran, hogy Barto Perez embere volt, most Messiről is kiderült, hogy a mi téglánk, csak túl jól beépült. Lejár az utolsó szerződése, job done, az örök riválist kitartó évek munkájával csődbe vitte.
Nyáron Perez lehet elhozza az új Bernabeuba ingyen, megkapja LV fizuját, és átveszi a jobb bekk pozíciót.

Ekkora kisebbségi komplexusos népet, mint a katalán, hogy mindig mindenért Perez a hibás. Valami fentihez hasonló nagy katalán gondolkodó meg lenyilatkozta, hogy minden centet megérdemelt Messi. Az biztos, főleg mikor Rómában, meg Liverpoolban milliárdokért sétálgatott 0-4-es égéseknél. Várom, hogy a stadiont mikor nevezik át rá. Bár azt még lehet elviszi a bank.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. január 31., vasárnap 19:03

Realista24 írta:
p.csabi1 írta: De ha hozzárakod Messihez az már úgy elég jó.
Így is az volt.
De Messi előtti korszakrol van szó
Ja,tényleg bocsi bocsi.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 31., vasárnap 18:20

dzsi91 írta: De most ki a főellenség? Ki szivárogtat? Nincs már barto meg senki akinek érdeke.Vagy a kövi elnökjelöltek?
Perez. Franco.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. január 31., vasárnap 18:16

De most ki a főellenség? Ki szivárogtat? Nincs már barto meg senki akinek érdeke.Vagy a kövi elnökjelöltek?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 31., vasárnap 18:13

Csabi írta: maradhatna inkább még vagy 5 évig, lehúzva évi 120 millióval a kasszát.
Most gondold el, megint alair. 100+ :kalapos: ha nem ír alá, megy a másik bónusz amiért kitoltotte a szerződését és aztán ingyen lelep.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 31., vasárnap 17:44

maradhatna inkább még vagy 5 évig, lehúzva évi 120 millióval a kasszát.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. január 31., vasárnap 17:23

Rijkaard eratol a Messi eraig (2003-2008) is hoztak eredmenyeket, 2 bajnoki 1 BL, Rijkaard elott voltak szarok evekig, de azert ott se a kieses ellen jatszottak... 90-es evekben meg eleg erosek voltak hazai fronton, jo jatekosok fordultak meg a klubnal (Koeman, Romario, Ronaldo, Rivaldo, Kluivert stb). Szoval kar lenne oket leirni, Messi elott is jo csapataik voltak 90-es, 2000es evekben egyarant. Persze a Rijkaard eraban is volt Messi, de akkor meg tul sok vizet nem zavart es eleg keves golt is szerzett akkoriban. Egyertelmuen Pep elso szezonjanan robbant be.

Egyebkent miota focidrukker vagyok ruhellem oket, nincs meg egy csapat amit ennyire utalnek de nelkuluk a szurkolas se lenne az igazi. Hiszen a Realnak is arra kell torekedni, hogy mindig mindenben felulmulja a Barcelonat. Kupakban, szamokban, statisztikakban, mindenben.

andreas9109
Kedvenc játékosaid: Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger
Kedvenc csapatod: Bayern München, Dynamo Dresden, Oakland Raiders

HozzászólásSzerző: andreas9109 » 2021. január 31., vasárnap 17:20

Mickey írta: Rohadt hányinger már ez az egész messi éra, remélem leköszönnek a picsába...érdekes történet kezdődhet utána.

Rivaldos barcát jobban "bírtam", pedig sosem voltam katalán szurker.
Ez van, ha a klub fejére nő egy játékos. Elég drága lecke lesz ez most Barcelonában.
tulajdonképpen Hehe miatt regisztráltam, inkább read only :shutup:

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. január 31., vasárnap 17:17

Rohadt hányinger már ez az egész messi éra, remélem leköszönnek a picsába...érdekes történet kezdődhet utána.

Rivaldos barcát jobban "bírtam", pedig sosem voltam katalán szurker.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 31., vasárnap 17:04

p.csabi1 írta: De ha hozzárakod Messihez az már úgy elég jó.
Így is az volt.
De Messi előtti korszakrol van szó
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. január 31., vasárnap 16:57

De ha hozzárakod Messihez az már úgy elég jó.
Így is az volt.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 31., vasárnap 16:35

Faust írta: Három kőkemény évig?
Na ez az igazi szerencsénk. Ő tipikusan a BLt szállító játékos nálam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 31., vasárnap 16:34

Rósembakk, Reiziger, Olegér :D :D
régi szép idők..
egyedül Overmars "bírtam".. remélem viszik emíliót sportigazgatónak és visszatér a holland éra.. ohh de szép is volt :'( :'( :'(
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Vissza: