Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Marty szerintem sincs benne. A Tottle vagy kicsoda pedig talán az első vagy második részben tűnik fel egy nagy darab öreg fószer de mondják is a fekete nyomozók azt hiszem h 2010-ben meghal de fontos lesz szerintem ő is.Munki_ írta:true detective e05ig.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sztem marty nincs benne, ő túl... egyszerű talán, vagy nagyon jó színész a karaktere (is). ez abból jött le, amikor arról beszélt, h milyen figyelmetlen volt a családjával kapcsolatban és h ott volt az orra előtt életének megoldása (vagy vmi ilyesmi, nem emlékszem pontosan). őszintén szólva nem igazán rémlenek a nagypapi magasabb szintű kapcsolatai, valszeg elsiklottam felette, mert annyi mindenre lehet(ne) figyelni... de ezért jó, h mindenki máshogy látja.
ja amúgy ki a gyász a tuttle?rá tényleg nem emlékszem, és az imdb se segített.
szerk: na közben beugrott amikor a főnökük elszórja hogy egy másik csoport veheti át a nyomozást akkor tűnik fel a csóka szóval mivel akarta az ügyet valamelyest szerintem tutkó benne van.
Egyébként hetente adnak ki epizódokat?