Ehhez csatlakoznék én is. Nem gondoltam volna, hogy itt bárki más is nézné ezt.Realjoe írta:Óriási sorozat...!!!Realfan1 írta:Nem tudom ismeritek-e? Pretty Little Liars
Mindenkinek nagyon ajánlom!
Valamikor a 2.évad adása közben fedeztem fel, beszereztem az adott részt, belenéztem és megtetszett. Egyből jött is le az 1.évad és a 2. addig kiadott részei. Hamar be is értem a 2.évadot és a végét már "frissen" néztem amikor kijött az utolsó pár rész. 3+4.évaddal sajnos el vagyok maradva, de azóta a szinkronos sorozataimat pótoltam be.
Ehhez kapcsolódva akkor ajánlanám mellé a Ravenswood című sorozatot is! A PLL spin-off sorozata! Röviden annyi, hogy egy PLL mellékszereplő és egy főszereplő van itt. Ketten elmennek egy kisvárosba (ami a címe), hogy válaszokat találjanak a múltjukra és a családjukkal kapcsolatos kérdésekre. + szerepel benne az Amerikai Horror Story sorozat Alma Walker nevű karaktere is! Hasonlóan jó sorozat mint a PLL, misztikus, itt-ott horror-elemek is vannak benne. szóval sztem tartja az eredeti sorozat minőségét!
Aki nézi a Kuroko no Basuke kosaras animet: egy kis érdekesség
MARVEL - Agents of SHIELD sorozatban sztem ő a legjobb! KÉP
...és Sevillában is van egy rész, szép város lehet ez is!