OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 23., hétfő 18:55

Nika91127 írta:

Szerinted mennyi nyugdíjas fog az idősávban vásárolni? :) Megmondom... Kb. a 20%-a. A többi az vagy kora reggel megy, vagy majd a nagy "csúcsban", délután 4 órát követően...
És akkor annak a 20%-nak nem segítség?
Én is sejtem hogy nem sokat ér, ugyanakkor örülök mert az én nagymamám pont az a kategória akinek ez jól jön.

De amúgy én se vagyok elégedett ezügyben a kormánnyal, én azért adom a feketepontot, mert ennyit vártak vele. :D

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2020. november 23., hétfő 18:45

Szerintem ez egy ertelmesebb verzio mint amikor csak delelott mehettek vasarolni a nyugdijasok. Aki akar el vele aki nem az meg nem. Szerintem nagyobb problema a 8 orai kijarasi korlatozas es ezzel gyakorlatilag a boltok nyitvatartasanak a leroviditese. En gyakran az esti orakban inteztem a bevasarlast, nem zavartam vele az egvilagon senkit. Kevesebben voltak hamarabb lerendeztem, nemkellett annyit sorbaallni es az embereket kerulgetni. Igy meg mehetek 5 es 7 kozott amikor MINDENKI ott lesz egyszerre.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2020. november 23., hétfő 18:33

A nyugdíjasok döntő hányada nyugger, aki önző, agresszív és buta.
Ezek pont leszarják a másikat, csak azzal törődnek, hogy nekik márpedig bármit lehet és azonnal.

A felcsúti ómigráns ezzel az agyament döntéssel csak annyit ér el, hogy sokadjára összeugrasztja az embereket.

Mondjuk most, hogy egy halom Ratkó-gyerek lett nyugdíjas, ezzel is csak nyer a nyalintós...

A másik, hogy hétvégén maradjanak otthon, akik nem dolgoznak, nemhogy még akkor is elvegyék idősávval a lehetőséget az aktívaktól.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. november 23., hétfő 18:33

BlancoMark írta:
Swineherd írta: Védjük az időseket, ezért kapnak idősávot, de amúgy bármikor vásárolhatnak.

Ezek elmebetegek.
Hu bakker, ide is eljutottunk, a kormányt kell védenem. :D

Egy felelős társadalomban ahol felnőtt embereknek nézik az állampolgárokat talán így is kell lennie. Erős javaslat ez így az idősek felé hogy lehetőleg a saját idősávjukban biztonságosabb körülmények közt vásároljanak, de saját felelősségre - vagy vészhelyzet esetén - mehetnek máskor is.
Szerinted mennyi nyugdíjas fog az idősávban vásárolni? :) Megmondom... Kb. a 20%-a. A többi az vagy kora reggel megy, vagy majd a nagy "csúcsban", délután 4 órát követően...

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. november 23., hétfő 18:26

Swineherd írta: Védjük az időseket, ezért kapnak idősávot, de amúgy bármikor vásárolhatnak.

Ezek elmebetegek.
Hu bakker, ide is eljutottunk, a kormányt kell védenem. :D

Egy felelős társadalomban ahol felnőtt embereknek nézik az állampolgárokat talán így is kell lennie. Erős javaslat ez így az idősek felé hogy lehetőleg a saját idősávjukban biztonságosabb körülmények közt vásároljanak, de saját felelősségre - vagy vészhelyzet esetén - mehetnek máskor is.

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2020. november 23., hétfő 17:55

Védjük az időseket, ezért kapnak idősávot, de amúgy bármikor vásárolhatnak.

Ezek elmebetegek.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. november 23., hétfő 17:47

Ezek olyan magas lovon ulnek, hogy nem is latjak a tarsadalmat, hogyan mukodnek a dolgok itt a foldon. Fogalmuk sincs semmirol, egy ujabb latvanyos intezkedes, ami semmit nem er, mondjuk en orulok, mert ezekkel a szar dontesekkel csak magukra haragitjak a nepet.
:goat:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 23., hétfő 16:28

Haha imádom az off topicot, szerintem én innentől már csak ezt olvasom. Komolyan olyan jókat tudok szórakozni az itteni dolgokon. :agree: :D

Ez a kocsi betolásos story akksi hiba miatt és erre külön rendőrségi kijárási engedély :lol: :sziv: Szóval óriási.

Imádom ezt a fórumot és az off topicot!

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. november 23., hétfő 13:45

Nika91127 írta:
sebydani írta:

:hmmm: :hmmm: :hmmm:
#látszatintézkedés
Ahogy mondod.

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 23., hétfő 13:37

Azoknak az öregeknek jó ez, akik csak lebattyognak a boltba ami 5 percre van a lakásuktól.
Főleg vidéken, ahol nem tömegközlekedéssel mennek bevásárolni. Nagyvárosokban emiatt nem hiszem hogy sok haszna lenne.
Örvendetes hogy nem minden nap 9-12 mint tavasszal volt, az faszság volt, hogy szombat délelőtt az amúgy hétköznap dolgozó emberek nem mehettek bevásárolni.

A hétköznap nem érdekel, mert bejárok dolgozni, a szombat 8-10 meg már tűrhető kategória, részemről belefér, le tudok mondani a szombat reggeli friss kakaóscsigáról. :D

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 23., hétfő 13:24

sebydani írta:
Meg is született a kormányrendelet, amelyet ma adtak ki az idősügyi tanács ülését követően - a hírről Orbán Viktor számolt be a Facebookon.

AZT A CÉLT SZOLGÁLJA, HOGY AZ IDŐSEK HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG 9 ÉS 11 ÓRA KÖZÖTT VÉDETT SÁVBAN VÁSÁROLHATNAK, TEHÁT EBBEN AZ IDŐSZAKBAN CSAK ŐK LEHETNEK A BOLTBAN - EMELETE KI A MINISZTERELNÖK. HÉTVÉGÉN 8 ÉS 10 ÓRA KÖZÖTT ÉRVÉNYES UGYANEZ - MONDTA.

A pontosság kedvéért Orbán kifejtette, hogy az idősek bármikor vásárolhatnak, de a fent említett idősávokban csak ők tartózkodhatnak a boltokban.
pont leszarom, úgy is dolgozok olyankor :lol: ha meg szabadságon vagyok a fasznak van kedve kikelni az ágyból 12 előtt :kalapos:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. november 23., hétfő 13:00

sebydani írta:
Meg is született a kormányrendelet, amelyet ma adtak ki az idősügyi tanács ülését követően - a hírről Orbán Viktor számolt be a Facebookon.

AZT A CÉLT SZOLGÁLJA, HOGY AZ IDŐSEK HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG 9 ÉS 11 ÓRA KÖZÖTT VÉDETT SÁVBAN VÁSÁROLHATNAK, TEHÁT EBBEN AZ IDŐSZAKBAN CSAK ŐK LEHETNEK A BOLTBAN - EMELETE KI A MINISZTERELNÖK. HÉTVÉGÉN 8 ÉS 10 ÓRA KÖZÖTT ÉRVÉNYES UGYANEZ - MONDTA.

A pontosság kedvéért Orbán kifejtette, hogy az idősek bármikor vásárolhatnak, de a fent említett idősávokban csak ők tartózkodhatnak a boltokban.
#látszatintézkedés

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. november 23., hétfő 12:53

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2020. november 23., hétfő 12:24

Marky írta:
chosenone46 írta: szóval az a helyzet, hogy a 13. kerület legszűkebb és legforgalmasabb részén, újlipótvárosban kellene egy autót betolni, mert lemerült az akksija viszont itt tényleg akkora forgalom mindig, hogy meglincselnének ha feltartom az autókat/trolikat úgy, hogy az se biztos, hogy beindul a járgány. szerintetek lehet kérni, hogy 8 után kimehessünk ezt elintézni vagy úgy képen röhögnek, ahogy azt igazából sejtem is?
Tolto? :mrgreen:
az a második számú megoldás, csak addig nem akartam kivenni az akkut, ameddig nem teszteltük le, hogy a betolás segít-e. de a töltéshez sajnos ki kell venni, mert ugye az utcán áll. de lehet kénytelen leszek ezzel kezdeni..
Yazid írta: biztos hogy kiröhögnek, vegyetek bele aksit
az aksivásárlás a C verzió egyelőre :mrgreen:
Süti írta:
füst írta: Vigyél magaddal egy kutyát. :D

Az enyémet lehet bérelni, 500 Ft/10perc.
Még betolni is segít. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. november 23., hétfő 10:24

:lol:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. november 23., hétfő 10:23

Még betolni is segít. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2020. november 23., hétfő 10:15

Vigyél magaddal egy kutyát. :D

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. november 23., hétfő 10:15

Victorioo írta:
chosenone46 írta: vagy úgy képen röhögnek, ahogy azt igazából sejtem is? :D
Én erre tippelnék. :mrgreen:
biztos hogy kiröhögnek, vegyetek bele aksit

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. november 23., hétfő 10:14

chosenone46 írta: szóval az a helyzet, hogy a 13. kerület legszűkebb és legforgalmasabb részén, újlipótvárosban kellene egy autót betolni, mert lemerült az akksija viszont itt tényleg akkora forgalom mindig, hogy meglincselnének ha feltartom az autókat/trolikat úgy, hogy az se biztos, hogy beindul a járgány. szerintetek lehet kérni, hogy 8 után kimehessünk ezt elintézni vagy úgy képen röhögnek, ahogy azt igazából sejtem is?
Tolto? :mrgreen:

Victorioo
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2020. november 23., hétfő 10:03

chosenone46 írta: vagy úgy képen röhögnek, ahogy azt igazából sejtem is? :D
Én erre tippelnék. :mrgreen:

Vissza: