Egyéb sportok
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Egyéb sportok
Nagyon komoly utolso 25 ot uszott a francia, de gondolom ez Milaknak csalodas
- Galacticos
Hat ez az utolso 50meteren csunyan elment sajnos.
Ahogyan az osszes tobbit, korrupcio es rokoni szalak menten ahogy latod. (Legutobb Mocsai volt ilyen nevetseges amire emlekszek)cart írta: Kíváncsi vagyok ezt a csapatot is mi alapján állítják össze a vezetok, hogy a legjobb formában lévő vívó csak cserének fér be.
Kíváncsi vagyok ezt a csapatot is mi alapján állítják össze a vezetok, hogy a legjobb formában lévő vívó csak cserének fér be.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
szép volt fiúk
Rabb az eb győztes formájában, nem csak tartaléknak kellett volna kivinni már most sem…
Rabb az eb győztes formájában, nem csak tartaléknak kellett volna kivinni már most sem…
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
mondjuk kész vicc, hogy Decsi szorította volna ki Rabbot (és nem rossz vívó Decsi, de a csapat többi tagja + Krisztián minim egy szinttel fölötte van)ferni írta:2 asszó alatt hozott 17 pontot.babaking írta: Rabb Krisztiánnak viszont van töke, ami kicsit az egész magyar küldöttségből hiányzik. Már a tekintet mielőtt lehúzta a sisakot sokatmondó volt.
A másik 3 hozott 5 asszó alatt 16 pontot...
Ő a cserénk...![]()
Komoly balhé volt miatta, hogy egyáltalán kivitték, hogy ne bontsák meg a csapatot...![]()
már 2 éve lassan csak a neve miatt válogatott
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Milakot 1:50-ig kell nezni csak, nem kell ahhoz masik tv, kardban addig videoznak ugyis.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egy se fontos, ezt úgyse látom, Milák meg úgyis nyer.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Akkor eset 20:30 ra mindenki szerezzen be egy második tvt
20:30 kard döntő, 20:37 Milák
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nehezen de nyerünk!!
De ez is milyen "fasza" sport, érzékelők vannak rajtuk aztán mégis minden második menet után ordítozás, vitatkozás van..
1 méterre állok a tv-től és szart sem látok. Harcoljanak valami lézer kardokkal vagy valami mert ez így olyan mint a léggitározás vaze!
De ez is milyen "fasza" sport, érzékelők vannak rajtuk aztán mégis minden második menet után ordítozás, vitatkozás van..
1 méterre állok a tv-től és szart sem látok. Harcoljanak valami lézer kardokkal vagy valami mert ez így olyan mint a léggitározás vaze!
a szeraj gyrosban lattam ilyen viselkedest a pultosoktol
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
köszönjük Rabb Krisztián.
és köszönjük srácok, hogy visszanőtt mindenkinek a töke a végére
hatalmas gratula az edzőnek, hogy meghúzta a cserét
és köszönjük srácok, hogy visszanőtt mindenkinek a töke a végére
hatalmas gratula az edzőnek, hogy meghúzta a cserét
#whatisyourexcuse
Mekkora köcsögök ezek az irániak baszki
3 jó asszónk volt, mindháromban megsérültek az irániak, mert nagyon mentünk és ápoltatták magukat, most meg nem volt rajta az iránin az érzékelő, ki tudja hány pontig...
3 jó asszónk volt, mindháromban megsérültek az irániak, mert nagyon mentünk és ápoltatták magukat, most meg nem volt rajta az iránin az érzékelő, ki tudja hány pontig...
2 asszó alatt hozott 17 pontot.babaking írta: Rabb Krisztiánnak viszont van töke, ami kicsit az egész magyar küldöttségből hiányzik. Már a tekintet mielőtt lehúzta a sisakot sokatmondó volt.
A másik 3 hozott 5 asszó alatt 16 pontot...
Ő a cserénk...
Komoly balhé volt miatta, hogy egyáltalán kivitték, hogy ne bontsák meg a csapatot...
Értsd úgy, hogy "az ellenfelek tehetségesebbek".wZoLee7 írta:Ez kettő külön dolog. Aki oda kerül, hogy olimpián induljon annál a tehetség megvan, már csak be kell fektetni a munkát. A sokat emlegetett Milak is elvonult készülni. Leszarta ki mit mond vagy gondol, tudta mit akar és mit kell hozzá tennie.bluebike írta:
Ez nem az az ország, ahol elgondolkodnának.
Nem lehet, hogy csak simán nem elég tehetségesek, nem raktak bele elég munkát?
- babaking
Rabb Krisztiánnak viszont van töke, ami kicsit az egész magyar küldöttségből hiányzik. Már a tekintet mielőtt lehúzta a sisakot sokatmondó volt.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én nem hiszem h csúcsformában van, nagyon szoros lesz a francia gyerekkel, kár h utóbbi nem ússza le előbb a mellet.
Irán ellen ne kapjunk már ki..
Irán ellen ne kapjunk már ki..
Nem illik.
Vívásban elég necces eddig Irán ellen.
- babaking
Ez is mi, hogy lassabb a medence? Mármint azt értem, hogy mitől lesz gyorsabb vagy lassab - amit nem értek, hogy ez itt akkor, hogy szabályos. Nem úgy van, hogy van egy minimum mélység? Vagy ez eltér az olimpián a többi versenytől?