Mindentol nem, a bajnoksagban azert a csapatok nagy resze ellen eleg Messi es Suarez jarokerettel. Mi is epitkezunk, es nem is fog jelentosen valtozni a keret. A mai ellenere sem gondolom, hogy a bajnoksag setagalopp lesz, olyasmire szamitok, mint iden a virus elottig.csababarca írta:RealMadridFanatic írta:
Ha ettol a meteortol sem lepnek semmit odaat, akkor semmitol. Bar a covid mellett nem tudom mekkora a mozgasteruk, de nagyon messze vannak a BL-tol.
mindentől messze vagyunk, és Liverpool után is azt hittük, hogy na majd most magukba néz mindenki, de semmi nem történt.
most se fog, valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy majd kiraknak 7-8 alkalmatlan játékost.
pedig azt kéne, ezt a b csapat is lehozta volna ma, mindegy, hogy 8-0, vagy 10-2.
Ha oszinte akarok lenni nem is tudom mit lehet kezdeni a jelenlegi helyzetben. Vagy egy huszarvagassal veget vetni a Messi-eranak, de ezt nem fogjak meglepni, vagy minden csapatreszbe hozni egy elit jatekost, amire ketlem, hogy lenne keret. Bar utobbi Messitol fuggetlenul is kellene. Tele vagytok mar leszalloagban levo klasszisokkal es kozepszeru jatekosokkal, akik korabban a kiralyok mellett elegek voltak jo iparosnak, de elorelepni keptelenek. Nehez ugy. Nem baj, hogy mi elkezdtuk korabban es erzesem szerint az elmult evek igazolasai a sok igerettel meg bejohetnek.