Van valaki aki vorldklássz excel/word-ben? Irjon rám, pls!

HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. december 8., kedd 15:15
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. december 8., kedd 15:07
Irtam.mocsok írta: Van profi fotós ismerosotok családi képekhez?
Vagy nem feltétlen ismerős, csak ajanlanatok.
Bp.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2020. december 8., kedd 14:52
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. december 7., hétfő 16:49
Ugyanez, egy évszakot általában kibír könnyedéndavi10 írta: Nálunk pár hét alatt elfogy, de tesómék csak fröccshöz csináltak szódát, nekik kb. fél évig kitartott az, amit adtak hozzá![]()
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. december 7., hétfő 16:47
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. december 7., hétfő 16:40
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. december 7., hétfő 16:19
Sodaco gepem van es Aldis patront hasznalok. A cserepatron kb. 2500 Ft, ami az itthoni fogyasztassal szerintem 1.5 honapra eleg. Miota megvettem, egy asvanyvizes palack sem jott a lakasbakodo írta:Valaki használ szódagepet? Tapasztalatok?
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. december 7., hétfő 16:11
Nálunk van itthon, teljesen okés.kodo írta: Valaki használ szódagepet? Tapasztalatok?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. december 7., hétfő 16:04
Nekünk egy teljesen alap van, de én nagyon szeretem. Savas vizet csak akkor veszünk ha épp nem volt időm feltöltetni a patront.kodo írta: Valaki használ szódagepet? Tapasztalatok?
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. december 7., hétfő 15:57
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. december 7., hétfő 12:16
Nika91127 írta:
Ez a klasszik "mi lett volna,ha..." kérdés. Szerintem jobb, ha nem agyalsz rajta. Lehet "odaviszed" neki, lehet nem, nem tudhatod. Mamám 80 éves, vigyázunk rá, semmi baja (kop-kop). Kertészkedik, bicajozik (a tiltásom ellenére), és beveszi a 2-3 gyógyszerét, ami van neki (1-2 a vérnyomásra, meg a Calcitrio a csontritkulása miatt).
De ugye, mindenki más és más, valamitől van, aki fogékonyabb - lehet valami transzportfehérje-variáns, eltérő vírustörzs, passz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 7., hétfő 10:33
Persze, agyalni nem agyalok rajta. Sőt, ezzel azt mondom, hogy a lelkiismeretem szempontjából ez annyiban "jobb", hogy nem covid miatt került be, amit én is odavihettem.Nika91127 írta:Realista24 írta:
Ezt megértem, mert Papám 87, hónapok óta nem láttam. Elesett, koponya alapi törés, most kórházba beengednek, mert életveszélyes az állapota, hiába van magánál néha.
De ha meg mentem volna és odaviszem neki ezt a szart valahogy?
Ez a klasszik "mi lett volna,ha..." kérdés. Szerintem jobb, ha nem agyalsz rajta. Lehet "odaviszed" neki, lehet nem, nem tudhatod. Mamám 80 éves, vigyázunk rá, semmi baja (kop-kop). Kertészkedik, bicajozik (a tiltásom ellenére), és beveszi a 2-3 gyógyszerét, ami van neki (1-2 a vérnyomásra, meg a Calcitrio a csontritkulása miatt).
De ugye, mindenki más és más, valamitől van, aki fogékonyabb - lehet valami transzportfehérje-variáns, eltérő vírustörzs, passz.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. december 7., hétfő 10:24
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. december 7., hétfő 9:33
Realista24 írta:Ezt megértem, mert Papám 87, hónapok óta nem láttam. Elesett, koponya alapi törés, most kórházba beengednek, mert életveszélyes az állapota, hiába van magánál néha._Bushido_ írta: Persze, az is egy opció. Majd még meglátjuk, hogy mi lesz.
De valahogy úgy érzem, hogy ahogy az útjuk vége felé járnak már (80+90), minden perc ajándék, amit együtt tölthetünk velük - persze ez valahol ellentmondásos is lehet?!
De ha meg mentem volna és odaviszem neki ezt a szart valahogy?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 7., hétfő 9:16
Ezt megértem, mert Papám 87, hónapok óta nem láttam. Elesett, koponya alapi törés, most kórházba beengednek, mert életveszélyes az állapota, hiába van magánál néha._Bushido_ írta: Persze, az is egy opció. Majd még meglátjuk, hogy mi lesz.
De valahogy úgy érzem, hogy ahogy az útjuk vége felé járnak már (80+90), minden perc ajándék, amit együtt tölthetünk velük - persze ez valahol ellentmondásos is lehet?!
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. december 7., hétfő 8:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 7., hétfő 6:38
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. december 6., vasárnap 23:49
mondjuk ilyen szempontból talán értelmesebbek az itteniek, mert orr alattit nem nagyon láttam a szigorítás óta (hogy szabadban is kötelező a maszk). Előtte rengetegen voltak így a boltokban, de azóta én nem nagyon emlékszem rosszul hordott maszkra.h3x0r írta:termeszetesen az is orr alatt, "ahogy kell"_Bushido_ írta: és bár maszk fent van![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. december 6., vasárnap 22:40
Ezt minden vírustagadó "zseni" addig csinálja, amíg majd valakije nem hal meg... Felesége/férje/gyereke/szülője/legjobb barátja.h3x0r írta:termeszetesen az is orr alatt, "ahogy kell"_Bushido_ írta: és bár maszk fent van![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. december 6., vasárnap 22:24
termeszetesen az is orr alatt, "ahogy kell"_Bushido_ írta: és bár maszk fent van
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem