Remélem hamar megoldják A zöld íjász feliratozását is, és ami még fontosabb: Banshee.

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. február 26., szerda 3:19
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 25., kedd 23:36
Az a rész csúcs volt. De a 4. meg az 5. évad is tele van piszok sok jó résszel, eddigi legjobb évadok. Szépen eloszlatták a drámái meg a crime szálakat.realistahuni írta:Ma még letoltam a SoA harmadik évad zárórészét, hát nem kicsit ütött.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 25., kedd 19:01
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. február 25., kedd 18:55
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 25., kedd 15:51
tubatibi írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor argentínában ébrednek fel és ott sír a kisgyerkőc és egyből mennek dédelgetni, csupán annyiból, de akkor lehet, hogy valamit félreértelmeztem....
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 25., kedd 15:48
csababarca írta:tubatibi írta:HIMYM S09E18
az átlagnál picit jobb rész volt...![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!barneynak és robinnak is lesz porontyuk ...(
szóval szerintem egész kis pofás rész volt....
Jó rész volt valóban.
Viszont a spoileres részt miből szűrted le?
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 25., kedd 15:41
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 25., kedd 15:39
tubatibi írta:HIMYM S09E18
az átlagnál picit jobb rész volt...![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!barneynak és robinnak is lesz porontyuk ...(
szóval szerintem egész kis pofás rész volt....
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 25., kedd 15:33
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 24., hétfő 22:41
Azota csak romlott a minoseg, persze voltak par reszes komolyabb fellangolasok, ha akkor kaszaltad, nem eri meg hogy visszaterj hozza.Gascoigne írta:én évekkel ezelőtt elhagytam, mert nézhetetlenné vált Ted folyamatos nyüszögése, és a poénokat is csúnyán lebutították.
tényleg jó lenne a záróévad?
vegyuk ugy, hogy ezt nem hallottam meg..Pipita írta:persze himym szinten mérve, egy big bang theoryt még így is klasszisokkal odaver![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. február 24., hétfő 21:06
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 24., hétfő 21:02
nem, kritikán aluliGascoigne írta:én évekkel ezelőtt elhagytam, mert nézhetetlenné vált Ted folyamatos nyüszögése, és a poénokat is csúnyán lebutították.Pipita írta:Ja amúgy pótoltam a HIMYM részeket, természetesen továbbra is zseniális.
tényleg jó lenne a záróévad?
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. február 24., hétfő 20:55
én évekkel ezelőtt elhagytam, mert nézhetetlenné vált Ted folyamatos nyüszögése, és a poénokat is csúnyán lebutították.Pipita írta:Ja amúgy pótoltam a HIMYM részeket, természetesen továbbra is zseniális.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. február 24., hétfő 20:41
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. február 23., vasárnap 22:42
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2014. február 23., vasárnap 22:10
Érdemes belekezdened azokba is! Csak valahogy idegesít már h valamikor van vagy 3-4 "A" jelölt is..Anis írta: Igen, a Ravenswood a 4. évad Halloweenes résztől van a story. Így számomra egy picit fura is volt, hogy nem láttam a 3+4.évad eddig kijött PLL-részeket, de majd lassan belekezdek abba is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 23., vasárnap 22:06
Már van. jöhetne már a banshee felirat.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 23., vasárnap 20:08
Én is csak egy átlagos sorozatra számítottam, a tinis-gimis-csajos story miatt amit látatlanul gondolhat az ember róla. De hamar beszippantott a sorozat. Talán ez volt anno az első olyan sorozatom, amit ha úgy hagytak abba egy részt akkor bármennyire is késő volt, egyszerűen muszáj volt megnézni mégegyet!Realfan1 írta:Egyébként én sem hittem volna ,hogy itt is nézik ezt.. Sokan csajos sorozatnak állítják be, én nem tartom annak..
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2014. február 23., vasárnap 18:13
Én most fejeztem be a 3. évadot, az első kettőtől picit gyengébbre sikeredett, azon csodálkozom h rengetegen lehúzzák ezt a sorozatot, és sok oylat meg felhype-olnak ami ezt meg se közelíti..Anis írta: 3+4.évaddal sajnos el vagyok maradva
Ismerősöm aki ajánlotta ezt azt modnta, hogy érdemes a 4. évad felétől nézni párhuzamosan a Pretty-vel.. Szerintem akkor fogom elkezdeni amikor a Halloweenes részt megnzétem a 4. évadból (kedvenc részem minden évadbanAnis írta: Ravenswood + szerepel benne az Amerikai Horror Story sorozat Alma Walker nevű karaktere is!
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 23., vasárnap 17:34
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem