Divat

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Divat

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 21., szombat 22:59

rashidm írta:
Erről a márkáról még nem hallottam. :D Én a helyedben olyat vennék, aminek zafír az üvege. A neten nem találtam meg, hogy ezeknek az óráknak sima üveg, vagy zafír-e.

A baj az, hogy az órákkal még én is csak ismerkedek, nem ismerem a bennük lévő szerkezeteket (jó minőségűek-e). Szoktam olvasni egy órás fórumot, de ott sem találtam az MVMT-kről infot.
Én még olyanra se találtam, hogy európában árulnák, de a player.hu minőségről írt elérhető áron, szóval most kockáztatok 33ezer jmf-et. Nagyon tetszik a dizájn. Remélem jó lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 21., szombat 20:49

nmate írta:Átmenetinek tűnik, de az ára az pofátlan :lol:
Ezért sem merek lutrira rendelni... :mrgreen:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. november 21., szombat 20:48

miro írta:Srácok,szerintetek ez téli,vagy átmeneti kabát inkább?

http://www.gasjeans.com/hu_en/lascky-hood-s-401623.html
Ez átmeneti, nekem is hasonló kabátom van, eddig egész jhó volt, bár nem jöttek be a mínusz fokok. :D

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. november 21., szombat 20:47

Erről a márkáról még nem hallottam. :D Én a helyedben olyat vennék, aminek zafír az üvege. A neten nem találtam meg, hogy ezeknek az óráknak sima üveg, vagy zafír-e.

A baj az, hogy az órákkal még én is csak ismerkedek, nem ismerem a bennük lévő szerkezeteket (jó minőségűek-e). Szoktam olvasni egy órás fórumot, de ott sem találtam az MVMT-kről infot.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 21., szombat 20:43

Átmenetinek tűnik, de az ára az pofátlan :lol:

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 21., szombat 20:42

Srácok,szerintetek ez téli,vagy átmeneti kabát inkább?

http://www.gasjeans.com/hu_en/lascky-hood-s-401623.html

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 20., péntek 23:02

MVMT órákról mit tudtok?
http://www.mvmtwatches.com/collections/ ... ck-leather
http://www.mvmtwatches.com/collections/ ... ck-leather
http://www.mvmtwatches.com/collections/ ... ne-leather
http://www.mvmtwatches.com/collections/ ... an-leather

Vagy tudtok hasonló stílusú órát ajánlani?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. november 20., péntek 11:51

rashidm írta:Én azt olvastam, hogy évente kell cserélni a bőrszíjakat.
Szerintem ez igen nehezen behatárolható ennyire, hiszen nagyban függ a felhasználástól. Mondjuk a bőrszíjat az ember nem választja pl. gyakori vizes felhasználásra.
Illetve sokan nem is ápolják, csak hordják.
Pedig: "Bőr szíj esetében hangsúlyt kell fektetnünk annak ápolására is. Általában erre kézkrémet javasolnak, de talán még jobb választás lehet a bőrcipők ápolására való készítmény. A legtöbb ilyen bőrápoló védő réteget is kialakít egy bizonyos időtartamra, mely hatásosan veszi fel a küzdelmet a véletlenül rákerülő folyadékokkal szemben."
Gondolom ezzel lehetne nyerni azért kicsit hosszabb élettartamot, bár bevallom én sem alkalmaztam. :)
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. november 20., péntek 11:24

Én azt olvastam, hogy évente kell cserélni a bőrszíjakat.

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. november 20., péntek 11:06

A bőr szíjjak valóban nem bírják hosszú évekig. Az én Tissot órámon is kb. 3 év után adta meg magát, szervíz szerint ez kb. reális élettartam a bőrnél. Azért is megfontolandó, mert esetemben egy gyári szíj 23k volt.
A bőrszíjas maradt alkalmi órának, a hétköznapokra meg befogtam egy Doxa Titanium Sapphire-t. Ez jobban bírja a strapát.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. november 20., péntek 10:31

Azt azért tisztázzuk, hogy egy normális órát nem a szijja miatt veszzük meg. :) Mármint egy órában az óra rész a lényeg, a szijjat kb akármikor cserélheted.
persze tudom, és valószínűleg egy jobb órát már nem műbőr szíjjal kapsz, itt csak arra gondoltam, hogy masszív legyen és járjon, a többi nekem annyira nem lényeg :)

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. november 20., péntek 10:23

Valakinek valami tipp, hogy hol vegyek férfi bőr karórát? Olyat, ami tényleg bőr és nem esik le 1 hónap után a kezemről, mert elszakad. Sima, klasszikus, elegáns karórára gondolok.
Hát nem tudom, jó lenne minél kevesebből megúszni, de saját káromon már megtanultam, hogy ezen nem érdemes spórolni és tényleg valódi bőrből készültet kell venni. Drága nagyapám (isten nyugosztalja) körülbelül 5 évig hordta az övét úgy, hogy minden nap a kezén volt.
Azt azért tisztázzuk, hogy egy normális órát nem a szijja miatt veszzük meg. :) Mármint egy órában az óra rész a lényeg, a szijjat kb akármikor cserélheted. Egyébként hiába van nekem is Tissot órám, 3 év után a szijjat már cserélni kell, a bőr elhasználódik a folyamatos hordástól. Vagy csak szarul hordom! :D

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. november 20., péntek 8:47

De nem értem, az a jó, ha kb combig- comb középig ér a kabát, így télen nem fog fázni a derék, nem?
ha magas vagy és nem vág félbe, nem "nyom össze", és a stílusodhoz is jól megy (nem SWAG vagy YOLO vagy), akkor mindenképpen jó választás lehet. pláne, ha fázós vagy, mert tényleg jól tud jönni az a hossz. attól még, hogy az ismerősöd szerint túl hosszú a kabát, attól még te hordhatod :)

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. november 20., péntek 8:38

Victor írta:
Hirtelen nekem is lett egy kérdésem: hol érdemes venni télikabátot? Ilyen C&a vagy H&M játszik? Meg az most menő, hogy a combom közepéig érnek a kabátok? NEm, nem vagyok alacsony. :mrgreen:
Sz*rd le, hogy mi a menő, olyat vegyél, ami illik a stílusodhoz, amiben jól érzed magad és lehetőleg amiben nem fogsz fázni, ha hideg lesz (bár az eddigi időjárás...).
Én a H&M-ben vettem még két éve egy szövetkabátot jó áron, azzal teljesen elégedett vagyok.
Igen, félreérthetően írtam. Nem érdekelnek, hogy mi a divatos vagy menő, csak jól akarom magam érezni benne. Nézegettem C und A-ban kabátokat, és tetszett egy-kettő, de arra azt mondta ismerősöm, hogy túl hosszú a kabát. Kb. a combom közepéig ért az alja. Viszont mindegyik volt, ami téli kabátnak tűnt. :D De nem értem, az a jó, ha kb combig- comb középig ér a kabát, így télen nem fog fázni a derék, nem? :hmmm:

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. november 20., péntek 7:50

Hirtelen nekem is lett egy kérdésem: hol érdemes venni télikabátot? Ilyen C&a vagy H&M játszik? Meg az most menő, hogy a combom közepéig érnek a kabátok? NEm, nem vagyok alacsony. :mrgreen:
Sz*rd le, hogy mi a menő, olyat vegyél, ami illik a stílusodhoz, amiben jól érzed magad és lehetőleg amiben nem fogsz fázni, ha hideg lesz (bár az eddigi időjárás...).
Én a H&M-ben vettem még két éve egy szövetkabátot jó áron, azzal teljesen elégedett vagyok.

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. november 19., csütörtök 23:53

Victor írta:Hát nem tudom, jó lenne minél kevesebből megúszni, de saját káromon már megtanultam, hogy ezen nem érdemes spórolni és tényleg valódi bőrből készültet kell venni. Drága nagyapám (isten nyugosztalja) körülbelül 5 évig hordta az övét úgy, hogy minden nap a kezén volt.
Én is nézegetek már órákat egy ideje, ebben a 40k-s kategóriában a Citizen, Seiko, Orient órákat érdemes nézegetni. Nekem ezek pl nagyon bejönnek :D

http://tutuora.hu/orient/uu0a003w.html

http://tutuora.hu/orient/tt0v004y.html

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 19., csütörtök 23:19

Nyílván sokkal-sokkal komolyabb darab a DW, de annyi pénzért tényleg egy szép elegáns darab volt a Police. Tiszteletet parancsoló. Neked a hajad, nekem az órám :D
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. november 19., csütörtök 23:16

köszi skacok. én is oda-vissza vagyok az órákért, elkezdek gyűjteni :mrgreen: már nézek is hozzá egy szép óra tartó dobozt is... :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 19., csütörtök 23:08

sebydani írta:Nagyon hosszúváton most egy Daniel Wellington az álmom
Többet ne költs ilyen Policeokra, inkább gyűjtsél erre :lol:

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 19., csütörtök 22:57

Én most meglepem magam karácsonyra egy Guessel.Vannak nagyon szép bőrszíjasok,ha érdekel,lesd meg. :)
Most Festinám van,de kell neki egy barát.. :mrgreen:

Vissza: