HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 25., vasárnap 16:23
alexoxladjackoxi írta:
Remy írta:
Nagyon 2009-re hajaz ez a szezon. Kérdés, hogy itt kitart-e Max előnye összetettben, mint anno Buttonnek.
Ha fennmaradnának a jelenlegi erőviszonyok, akkor szerintem ez Norris, amennyiben ő sem balfaszkodik, hanem maximalizálja a lehetőségeit. Persze itt bekavarhat az is, hogy mennyire lennének körbeverések, de ez a mai aggasztó, és lesz még 9 futam. Az rengeteg. Itt kérheti be az árát Verstappen ausztráliai kiesése pl., amikor a legjobb volt az autó, sem volt mindig megbízható.
Jelenlegi állást és erőviszonyokat nézve, azt mondom, hogy Norris VB-t nyer idén.
Önerőből nem tud JELENLEG futamot nyerni az RB. Se tempóban nem elsők, de a lényeg az a gumikezelés. Ott kurva nagy különbség van. McLaren lelépte a mezőnyt, a mögöttük lévő riválisok meg nagyon szorosan vannak. Simán lehet egy gyengébb futamnál olyan, hogy Merci és vagy Ferka is odaszúr 1-2 pozíciót a McLaren és az RB közé.
1-1 kiesés sokat változtathat a dolgokon, de JELENLEG, kőkemény csomag ez a McLaren.
Arra nem sok pénzt tennék, hogy Norris hiba nélkül lehozza, de arra sem, hogy Max csak az első 2 helyen fog menni.
Sok van vissza.
Tjacks írta:
Remy írta:
Nagyon 2009-re hajaz ez a szezon. Kérdés, hogy itt kitart-e Max előnye összetettben, mint anno Buttonnek.
9 futam lesz hátra, komoly összeomlás kellene a red bulltól.
Ha minden futamon úgy futnak be ahogy ma állnak akkor is a pitbull lesz a bajnok.
Azért ezt számold újra azért. 42 pont előnye van az RB-nek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots