Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
ha spanyolosítani akarnak akkor a védelem közepébe lehet felhozni majd az utánpótlásból tehetségeket és használni, de szerintem bőven elég az ami már most is itt van az igazolásokkal, + az LB srác. Nem kell ezt túlgondolni, nemzetiségtől függetlenül azokat kell hozni akik illenek a tervbe. Akkora butaság lenne most a spanyolokat túltolni mint amekkora volt a brazil scoutolást erőltetni. A francia vonal még nem dőlt el mennyire váltak be, de szerintem mindenki hozzátette a magáét.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Rodri ACL utan van, kozelit a 30hoz. Nem opcio nalam.MarioCirolo írta:Mondjuk tavaly a kpjuknak koszonhetoen nyertek meg az ebt kb. Rodri a serulese elott minimum ket evig a legjobb volt a posztjan. Fabian a legalulertekeltebb jatekos a vilagon. Nem vagyok a celtalan spanyolositas hive, de en szemely szerint szivesen elfogadnam barnelyiket a csapatba.Realista24 írta: Spanyol magra van szukseg...kinek? Mert, hogy a Real Madridnak nem, az fix. Tovabbra sincs ertelmes kozeppalyasuk es tamadojuk, aki a Real Madrid kezdojebe valo lenne.
Jo tudom, meresz lett volna leirni, hogy tobb feher jatekosra van szukseg, megertem.
Fabian Ruizra gondolsz? Az is lassan kifele megy, nekunk a jovot kell epiteni.
Egyikert sem adnek egy eurot sem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Mondjuk tavaly a kpjuknak koszonhetoen nyertek meg az ebt kb. Rodri a serulese elott minimum ket evig a legjobb volt a posztjan. Fabian a legalulertekeltebb jatekos a vilagon. Nem vagyok a celtalan spanyolositas hive, de en szemely szerint szivesen elfogadnam barnelyiket a csapatba.Realista24 írta: Spanyol magra van szukseg...kinek? Mert, hogy a Real Madridnak nem, az fix. Tovabbra sincs ertelmes kozeppalyasuk es tamadojuk, aki a Real Madrid kezdojebe valo lenne.
Jo tudom, meresz lett volna leirni, hogy tobb feher jatekosra van szukseg, megertem.
Carlo magával rántotta őt isPad'em írta: BREAKING: The news is confirmed. Lucas Vazquez is leaving after the Club World Cup. The club offered him to renew for one more season, but he said his time at the club is over.
— @EduAguirre7
Tavaly szebb lett volna a búcsú neki is, kissé megtépáztuk a renoméját idén![]()

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Pad'em
BREAKING: The news is confirmed. Lucas Vazquez is leaving after the Club World Cup. The club offered him to renew for one more season, but he said his time at the club is over.
— @EduAguirre7
Tavaly szebb lett volna a búcsú neki is, kissé megtépáztuk a renoméját idén
— @EduAguirre7
Tavaly szebb lett volna a búcsú neki is, kissé megtépáztuk a renoméját idén

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
De hat Nico sem fehér, hiába spanyol

- pepethespecialone
- Kedvenc játékosaid: Puskás, Zidane, Bellingham
Perezt egyszer megvádolták, hogy rasszista. Eskü titkon az volt a terve ezekután, hogy kiáll 11 csak fekete játékossal. Kapust leszámítva még mehetne isRealista24 írta: Spanyol magra van szukseg...kinek? Mert, hogy a Real Madridnak nem, az fix. Tovabbra sincs ertelmes kozeppalyasuk es tamadojuk, aki a Real Madrid kezdojebe valo lenne.

Kit és minek?Jim írta:helyesPad'em írta: Amúgy azt írták ma hogy Perez kiadta az ukázt, spanyolosítani akar, Huijsen, Carreras, ebbe az irányba mondjuk passzolna Williams is.![]()
de Nico Williams nem kell...
hozzunk inkább 1 spanyol középpályást (CM-et)![]()
Niconak semmi értelme.
Inkább kéne továbbra is Vinit elpaterolni és a jobb oldalra nézni opciót.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Spanyol magra van szukseg...kinek? Mert, hogy a Real Madridnak nem, az fix. Tovabbra sincs ertelmes kozeppalyasuk es tamadojuk, aki a Real Madrid kezdojebe valo lenne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Laporta a napokban burkoltan jelezte, hogy nincs rá lóvéjuk, így gyors összeboronálta a spanyol sajtó velünk.
Szerintem nem realitás az érkezése és jól is van ez így.
Szerintem nem realitás az érkezése és jól is van ez így.
- Pad'em
Egy AS-es újságíró rögtön tagadta tegnap, szerinte fel se merült Nico neve

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Hat de nem te szoktad mondani, hogy ne vegyunk olyan jatekost, aki nem szint?hehetheoriginal írta: Az a baj, hogy binicius annyira kopedek meg irritalo, hogy mar egy barki nikowiliams is johetne felolem, tudom, hogy jatekoskent egy lofasz a brazilhoz kepest.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Az a baj, hogy binicius annyira kopedek meg irritalo, hogy mar egy barki nikowiliams is johetne felolem, tudom, hogy jatekoskent egy lofasz a brazilhoz kepest.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fú öcsém, nem elég, hogy balszélső, még túl is van fújva. Veszünk egy fekete Callejónt.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Igy akarjuk megpenetralni a barcat, elvisszuk gyamal nagy haverjat, az amugy barcadrukker nikolauszt
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Rodeygot írják távozónak a spanyolok is.
Amennyi eszünk van megint veszünk egy balszélsőt a jobb oldalra...
Amennyi eszünk van megint veszünk egy balszélsőt a jobb oldalra...
- Galacticos
Logikus, jo lenne egy 4.balszelso..
Bar ha ezzel osszefuggne a vini eladas, en benne lennék.

Bar ha ezzel osszefuggne a vini eladas, en benne lennék.
- Pad'em
Inside Real Madrid, the idea is clear:
"Nico Williams for only 58M is too good an opportunity to pass up on." @marca
Hát ez nagyon fura, Vinicius megy pénzt homokozni?
"Nico Williams for only 58M is too good an opportunity to pass up on." @marca
Hát ez nagyon fura, Vinicius megy pénzt homokozni?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
helyesPad'em írta: Amúgy azt írták ma hogy Perez kiadta az ukázt, spanyolosítani akar, Huijsen, Carreras, ebbe az irányba mondjuk passzolna Williams is.

de Nico Williams nem kell...
hozzunk inkább 1 spanyol középpályást (CM-et)

- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Csakis akkor van értelme, ha megy viniciusELSiete írta: CONFIRMED: Real Madrid want a new SPANISH CORE!
After Dean Huijsen and Alvaro Carreras, the new target is NICO WILLIAMS! @marca
Real Madrid are seriously going after Nico Williams. @marca
Real Madrid are considering to PAY Nico William’s €58M release clause. @marca
szuperliga.