Szerintem ez közelebb áll az üldözési mániához, mint a véleménynyilvánításhoz.realmadrid95 írta:alexoxladjackoxi írta:
Összesen lőtt már a VB-ken 6 gólt?Ne haragudj, nem akarok belédállni esküszöm, de szerintem igyál egy sört. Meg lehet érvelni, hogy Haaland érdemelné az aranylabdát és nem Messi, R24 korrektül le is írta pár sorral feljebb, és ezt abszolút el lehet fogadni, ha valaki így gondolja, mert van benne igazság, de neked ez a Messi vs Ronaldo meg kinek hány aranylabdája van, valami qrva nagy becsípődésed ember. Akárhányszor megnyitom a topikot, kb. mindig ugyanazt olvasom ugyanattól a felhasználótól. Engedd már el, mit fáj ez neked ennyire...
Amig normalisan leirja a velemenyet, mi a baj vele?
Mert engem ez nem érdekel. Semmi köze nincs az idei aranylabdának ahhoz, hogy mi lenne akkor, ha Ronaldo 3 év múlva 6 rúgott góllal VB-t nyerne. Ilyenek csak tőled pattannak ki, csak nem vágom miért, de ha neked jó ezen idegelni magadat, akkor hajrá.dzsi91 írta:Nem is csinaltam semmit. Bedobtam néhány forgatókönyvet és érdeklődtem, hogy változtatna-e a végeredményen. Te meg idehánytál egy semmit amiben egyszer nem indokoltad meg, hogy a felvetésem egy baromság és messi egyik forgatókönyvemben sem lenne aranylabdás.alexoxladjackoxi írta:
Összesen lőtt már a VB-ken 6 gólt?Ne haragudj, nem akarok belédállni esküszöm, de szerintem igyál egy sört. Meg lehet érvelni, hogy Haaland érdemelné az aranylabdát és nem Messi, R24 korrektül le is írta pár sorral feljebb, és ezt abszolút el lehet fogadni, ha valaki így gondolja, mert van benne igazság, de neked ez a Messi vs Ronaldo meg kinek hány aranylabdája van, valami qrva nagy becsípődésed ember. Akárhányszor megnyitom a topikot, kb. mindig ugyanazt olvasom ugyanattól a felhasználótól. Engedd már el, mit fáj ez neked ennyire...