Gareth Bale - 18

Archívum

Neked Real Madrid legendának számít?

A szavazás 2022. június 4., szombat 9:45-kor befejeződött.

Igen
41
36%
Nem
74
64%

Szavazatok száma: 115

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. február 25., hétfő 12:32

nem akarom védeni de gondoljunk bele mi ment egész héten. hirtelen mindenki beleáll a médiában, lehet edzéseken is volt vmi aztán meg mennek ölelkezni. hát nekem se lenne nagyon mulatós kedvem azokkal akik savaznak ország világ előtt.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. február 25., hétfő 8:32

Én most ellent megyek, de nem annyira baj az, ha ilyen. A csapatba sehogyse fog már beilleszkedni, szerintem ezért sem rombolja annyira a morált ha így viselkedik. Leszarják a többiek. Ellenben ha meg akarja mutatni, motivált, az tavaszra jól jöhet. Jobb egy olyan Bale, mint egy elkényelmesedett kiskirály. Aztán persze nyáron el kell adni.
Nem illik.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. február 25., hétfő 6:40

Realista24 írta:Solari: "Bale was happy in the dressing room because he scored. I loved how he entered the pitch with rage and the way he played. He won us the game and did a great job. He was fantastic and can celebrate as he wishes."

Tudom, h meg van mondva mit lehet/ kell nyilatkozni, de ez akkor is sok :ozil:
Remélem csak az àr fenttartása végett van így, mert ha Ő is kiköpi nyilvánosan akkor már tényleg senki mem akarja elvinni
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 25., hétfő 6:32

Solari: "Bale was happy in the dressing room because he scored. I loved how he entered the pitch with rage and the way he played. He won us the game and did a great job. He was fantastic and can celebrate as he wishes."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2019. február 25., hétfő 0:00

dzsi91 írta:Az is lehet hogy a szövetség miatt hekkelte meg a gólörömét.”megakartok büntetni akkor nem ünneplem a góljaim” alapon de mivel nem beszél spanyolul ezt már sose tudjuk meg :D
Szóval akkor egy visszafogott, zárkózott fiú, aki későn nem vacsorázik, mert korán alszik. Meccsről, meccs közben :agree:

Igazából egy meg nem értett zseni.Ezért van az,hogy minden 2. évben csinált valami látványosat, ezek között meg zárkózottan otthon szorongott sérültet szimulálva.

Szerintem megfejtettük.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 24., vasárnap 23:51

Az is lehet hogy a szövetség miatt hekkelte meg a gólörömét.”megakartok büntetni akkor nem ünneplem a góljaim” alapon de mivel nem beszél spanyolul ezt már sose tudjuk meg :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2019. február 24., vasárnap 23:27

Egyébként meg itt mindenki bántja, de simán lehet, hogy az van, amit MZ/X mondott, hogy egy szerény, visszahúzódó, jószívű srác Bale és látta, hogy a VARMargit megint lecsapott és nem volt szíve ünnepelni. :)

Szerintem ez a legvalószínűbb.Szóval ne haragudjon itt senki, senkire. :agree:

A lényeg, hogy Béla nyugodjon meg, a csapattársak is. Sok idő van még a spanyol kupa döntőjéig, meg a BL döntőig. :agree:

Minden viccet félre téve, normalizálni kell a helyzetet. Ha megy, akkor is fontos hónapok vannak még hátra. Profi focista, qva sok pénzért van alkalmazva. A Real tegyen meg mindent, hogy ő jól érezze magát, ő meg ne dühöngjön. Ez a munkahelye. Én sem hisztizek holnap az én munkahelyemen.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2019. február 24., vasárnap 23:24

Innentől már csak egy kérdés maradt: az kúrja szét a családot, aki nem tud beilleszkedni a családba mert egyszerűen nem illik bele, vagy az, aki mindezek ellenére görcsösen ragaszkodik hozzá hogy ott maradjon?

Szerintem az utóbbi inkább hibáztatható.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 24., vasárnap 23:09

Pipita írta:
dzsi91 írta: Alapjáraton nekem sem de béla most egy korszakos nagycsaládot kúrt szét.Érthető ha Marcelo pl pipa rá. Lehetett volna ez úgy is,hogy Zz marad,Cr marad és érkezik Hazard bale helyett.Persze nem csak béla miatt van minden de azért benne van ahogy ancelotti távozásában is benne volt.

Nincs mit védeni az emberen 5 évig nyalták a seggét egyszer betelik a pohár mindenkinél.
Lehetett volna úgy is. És szerinted a játékos dönti el, hogy melyik játékos kerül eladásra és ki megtartásra, vagy a klub vezetősége?
Nem, de a csapattársak észreveszik ha a cimborák meg edzők azért távoznak mert a vezetőség beléd van buzulva.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2019. február 24., vasárnap 23:07

dzsi91 írta: Alapjáraton nekem sem de béla most egy korszakos nagycsaládot kúrt szét.Érthető ha Marcelo pl pipa rá. Lehetett volna ez úgy is,hogy Zz marad,Cr marad és érkezik Hazard bale helyett.Persze nem csak béla miatt van minden de azért benne van ahogy ancelotti távozásában is benne volt.

Nincs mit védeni az emberen 5 évig nyalták a seggét egyszer betelik a pohár mindenkinél.
Lehetett volna úgy is. És szerinted a játékos dönti el, hogy melyik játékos kerül eladásra és ki megtartásra, vagy a klub vezetősége?

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2019. február 24., vasárnap 23:01

Nekem csak annyi kívánságom van, hogy ollózzon egy győztes gólt a BL döntőben, mondjuk a Barcának.

Utána vállon veregeti mindenki, összepakolunk neki, alsónaci, plüs maci a bőrönbe és felrakjuk az első angliai/párizsi gépre.

Mindenkinek jobb ez így.

Én hálás vagyok a szép emlékekért, de keresni kell helyette egy tehetséges embert, aki focizni is akar itt. És aki ki tudja szorítani LV-t a keretből. :D

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. február 24., vasárnap 22:57

Mehet innen. Iscóval kézenfogva.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 24., vasárnap 22:56

Pipita írta:Szerintem meg lett neki mondva, hogy nyáron taka van. Nem véletlen az sem, hogy a teljes média egyetlen pillanat alatt, a semmiből így ellene fordult. Remélem jó helyre megy, szurkolok neki, én szeretem.
Végtelen boldog vagyok ettől a goloromtol.
Nekem nem tetszik a nyílt hiszti a csapatunkon belül. Sosem vezet jóra.
Alapjáraton nekem sem de béla most egy korszakos nagycsaládot kúrt szét.Érthető ha Marcelo pl pipa rá. Lehetett volna ez úgy is,hogy Zz marad,Cr marad és érkezik Hazard bale helyett.Persze nem csak béla miatt van minden de azért benne van ahogy ancelotti távozásában is benne volt.

Shektor
Kedvenc játékosaid: Ramos

HozzászólásSzerző: Shektor » 2019. február 24., vasárnap 22:56

Kár érte. Ha egy kicsivel több alázat szorult volna bele... azért a bl döntőn lőtt gólja így is emlékezetes marad.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 24., vasárnap 22:55

___Samy___ írta:Az megvolt, csak az a Twitter poszt azóta már nem létezik. Legalábbis nekem.
Ajemsorry akkor.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. február 24., vasárnap 22:55

Az megvolt, csak az a Twitter poszt azóta már nem létezik. Legalábbis nekem.

Köszi, Rasta!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2019. február 24., vasárnap 22:56-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2019. február 24., vasárnap 22:55

Parancsolj

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 24., vasárnap 22:54

___Samy___ írta:Mit csinált? Tud valaki egy videót küldeni?
https://twitter.com/TubeGoals/status/10 ... 3666134016
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. február 24., vasárnap 22:53

Mit csinált? Tud valaki egy videót küldeni?

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2019. február 24., vasárnap 22:52

Szerintem meg lett neki mondva, hogy nyáron taka van. Nem véletlen az sem, hogy a teljes média egyetlen pillanat alatt, a semmiből így ellene fordult. Remélem jó helyre megy, szurkolok neki, én szeretem.
Végtelen boldog vagyok ettől a goloromtol.
Nekem nem tetszik a nyílt hiszti a csapatunkon belül. Sosem vezet jóra.

Vissza: