Isco - 22

Archívum
MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Isco - 22

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 2., kedd 19:43

Azért mit nem tesz ezekkel a játékosokkal, hogy egy akkora klasszis lett a vezérük mint Zizou, tőle aztán tanulhatnak a játékosok, ha még nincs is edzői rutinja, tudása a focihoz viszont annál több. Érződik is, hogy rá felnéz mindenki, Isco pedig ha okos, akkor figyel rá nagyon, mert Zizounak hasonló volt a posztja mint Isconak az eredetije, szóval van mit tanulnia tőle. :)
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 2., kedd 19:35

Realista24 írta:11,27 km az Espanyol ellen, 11,07 a Betis ellen.
Mindkettő a legtöbb csapaton belül.
szemmel megmondtam volna, hogy a legtöbb, kepeszt minden elvesztett labdáért
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 2., kedd 19:07

11,27 km az Espanyol ellen, 11,07 a Betis ellen.
Mindkettő a legtöbb csapaton belül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. február 2., kedd 14:47

Isco ● Laser Passes ● 2013-2016

Ilyen stílusú videót nem találtam róla youtubeon, szóval csináltam.. :D 10 percnyi kiugratás Iscotól.

Amúgy végigpörgettem a napokban az összes "highlight videóját", nagyon nagy a kontraszt az idei és az előtte levő évek közt. Első évében volt talán a legjobb amúgy, tavaly volt év közepén egy nagyon jó időszaka, de tényleg rengeteget kellene még fejlődnie. Az extra megoldások általában meccsenként 1-2-szer jönnek, de mezőnyben sokszor nagyon kevés, és lényegében haszontalan. Ha nem robbant nyárig, akkor remélem Pep lecsap rá, Zizun kívül őt tudom elképzelni, hogy kihozza belőle a maximumot - talán még jobban is menne neki -, de ha nála se lépne szintet, akkor nem sok esélyt látok rá, hogy szimpla tehetségnél tovább fejlődik. Pedig kár lenne érte, nem egy ügyetlen gyerek..

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2016. január 29., péntek 13:48

Jobban mozgott az utóbbi meccseken, de szerintem ez még mindig kevés. Nem érzem benne az átütő erőt, mikor megindul pl. úgy, mint Modricnál. Utóbbinál nem szoktam izgulni, hogy meg tudja-e oldani, de Isconál a sebességéből adódóan főleg eléggé vérszegény néha, ahogy rávezeti a labdát valakire.

Nem lehet reálisan megítélni őt a statjai alapján. Szerencsére ott van jelenleg 3 - a jobb napjaikon - gólérzékeny támadónk. Nem hiszem, hogy neki kéne középről megindulva gólokat szereznie.
Tény, hogy a posztján kb. csak Zidane óta játszik, szezon elején viszont a jobb oldalon volt erőltetve még azután is, hogy tisztán látszott, hogy nem tud alkalmazkodni ahhoz a poszthoz. Ott talán lehetett volna gólerősebb, de jobb szélről jobb lábasan nem nagyon jellemző ez sem (Quaresma :D ).

Gólpasszokról meg annyit, hogy elég sok olyan szituáció volt idén, hogy odarakta a labdát tökéletesen a többieknek, aztán ők jól meghálálták egy hatalmas balfaszkodással. :D Arról nem ő tehet, hogy nem rúgták be, stattól függetlenül ugyanolyan jól passzolta oda, mintha gól lett volna.
.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. január 27., szerda 15:53

Szerintem ő az a kategoria, akinél a statsok nem beszélnek, nem tükrözik a teljesítményét.

Elvégre Inihez hasonlítják a legtöbbet (szerintem minden madrisita kiegyezne, ha tényleg csúcsformában úgy tolná, ahogyan ő) és ő nála meg tényleg az volt mindig, hogy nem a gólok miatt érte el és tartotta azt a szintet.
Amikor sűkséges akkor max lefőtt a kávé (Chelsea elleni gólja) de amúgymeg nem törte magát, hogy ő gólt rúgjon.

Visszatérve. Az assistokat meg osztogatja azért..persze nem annyit amennyit kellene, de azért Zizou alatt mintha kezdene jobban rámenni erre.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 27., szerda 14:29

Persze lehetne veszélyesebb kapura, de Modrictól sem ez az elsődleges elvárás...
Más azèrt a ketto,Modric mozgatja a kp-t,Isconak viszont tènyleg direktebben kellene támadni a kaput,(ès nem arra gondolok mikor mèg Perezt is megprobálja kicselezni a diszpáholyban,hanem amugy Khedira modra,aki felèrt a kapu elè rendre,más kèrdès hogy minek :lol: ).
Modrictol viszont keveslem a lovèst messzebrol.Ebben javulhatna,ahogyan Kroos is,más kèrdès hogy a horvát lovoereje,rugotechnikája sztm jobb.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. január 27., szerda 1:29

CS0ki írta:Nekem nagyon tetszett tegnap, meg úgy az utóbbi időben amúgy is. A gól kétség kívül kevés, abban jó lenne előrelépni. De szerintem nagyon fontos, amikor a középpályán átfűzi magát az ellenfeleken, teret nyerve így.
így van, ő egyértelműen azok közé tartozik nálunk, aki meg tudja csinálni az 1vs1-et, létszámfölényt (és előnyt, helyzetet) teremtve. Amiben mindenképpen előre kell lépjen, az az ütempasszok adása és az az érzés, mikor kell leadni. Nem tudom tényleg így van-e, de én vélek előrelépést ebben, és ha valaki, akkor Zizou tud neki ebben segíteni! Persze lehetne veszélyesebb kapura, de Modrictól sem ez az elsődleges elvárás...

Hajrá!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 26., kedd 8:31

miro írta:
CS0ki írta:A gól kétség kívül kevés, abban jó lenne előrelépni.
Nagyon rég volt nekünk olyan játékosunk aki a 3 kp-ból gólokat tudna rúgni,sőt jellemzője is lenne.
8 ember megtesz mindent azért hogy az első hármas tudjon gólt rúgni.
Ugye ès itt jon be az,ha egy kp golszegèny,ès mondjuk kidolnek a golfelelosok,akkor megáll az èlet.Lásd Betis,pedig ott csak az egyik nem volt ott.
A másiknak meg csak a teste :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2016. január 25., hétfő 23:05

CS0ki írta:A gól kétség kívül kevés, abban jó lenne előrelépni.
Nagyon rég volt nekünk olyan játékosunk aki a 3 kp-ból gólokat tudna rúgni,sőt jellemzője is lenne.
8 ember megtesz mindent azért hogy az első hármas tudjon gólt rúgni.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. január 25., hétfő 21:47

Nekem nagyon tetszett tegnap, meg úgy az utóbbi időben amúgy is. A gól kétség kívül kevés, abban jó lenne előrelépni. De szerintem nagyon fontos, amikor a középpályán átfűzi magát az ellenfeleken, teret nyerve így.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. január 25., hétfő 18:23

Berti írta:Azért egy El Classicon valahogy megnéznék egy ilyet, ami be is akad. :lol: 0:03
A BL-ben és a bajnokságban 1524 percet játszott és 1 gólt lőtt. (értem, hogy nem a gól lövés a fő feladata...de...)
Én már annak is örülnék ha egy kis csapat ellen tudna már végre ilyet nem csak edzésen amikor nyilván senki nem úgy lép oda neki és kicsit engedik alkotni...
Magyarul az idei szezonban kevés lókolbászban a patkódobogás.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. január 25., hétfő 17:06

Isco vs. Real Betis

Én azt látom rajta, hogy meccsről-meccsre jobb lesz Zizunál.
A hozásállásával továbbra sincs baj, hajt mint az állat, csúszik mászik...
Amiben fejlődést látok, hogy jön vissza az önbizalom és ezáltal egyre kevesebbet hibázik.
Persze még sokat kell javulnia, de szerintem visszatérőben van és nemsoká hallhatjuk megint az Iscózást a tömegtől. :)
Nem utolsó sorban én imádom nézni ahogy színezi. :smile:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. január 21., csütörtök 15:17

Azért egy El Classicon valahogy megnéznék egy ilyet, ami be is akad. :lol: 0:03

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 18., hétfő 0:56

Ismétlésről ugrott be.
Csak nekem bökte a szemem, hogy Kroos állandóan csak oda a jobbosra emelte ki a labdát?
ZIDANE

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 18., hétfő 0:14

Parádés volt, eszméletlen szép megoldás. :agree: Ha az ilyeneket állandósítani tudná, és mezőnyben is stabilizálná magát, nem lenne kérdés a kezdőtagsága szerintem. Kíváncsi vagyok összejön-e neki, mintha javult volna valamit Zidane alatt, de ez lehet csak azért tűnik úgy, mert a posztján játszik. Remélem azért az EB-re sikerül szintet lépnie, és Thiagoval ketten oktatnak majd! B-)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 10., vasárnap 11:06

___Samy___ írta:Csípős szöveget tolt instán: "Boldog vagyok a győzelem miatt és, hogy ismét élvezhettem a futballt."
Én is élveztem a meccset. Bár még messze van attól amit várnék

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 10., vasárnap 10:48

Csípős szöveget tolt instán: "Boldog vagyok a győzelem miatt és, hogy ismét élvezhettem a futballt."
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 8., péntek 17:15

El Maestro írta:Marca:

• Zidane has already managed to solve one of the problems in the dressing room: Isco's concerns & his desire to leave the club.

• Isco went so far as to ask Real Madrid to accept Juventus's bid to sign him last summer.

• One of the first things Zidane did on taking over at the club was to shut down any talk of Isco leaving. "He's not for sale."

• It was Zidane who signed Isco for Real Madrid. The midfielder had agreed terms with Manchester City when the Frenchman stepped in.
Ezért (is) szeretem az "öreget" :) Tudja, hogy mi kell a csapatnak. :agree: Meg nekem :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 8., péntek 17:14

Fontos lenne a jövőre nézve, ha Isco képességeit kihasználva, de a hozzáállásán, stílusán finomítva alkotnánk egy amolyan madridista Iniestát, aki a legjobb tulajdonságait képes a csapat javára fordítani. Ilyen szempontból Zidane a lehető legjobb edző, szóval a lehetőség adott.
Nem illik.

Vissza: