Anno mondtam, hogy érdemes vele bizniszelni, mert volt majd 8-9 FT/ rubel, most 4-4,12.
Ergo duplazom a pénzem fél év alatt

HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 27., kedd 6:35
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 27., kedd 6:23
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 26., hétfő 22:06
Lightyear 10,25, szóval ezzel az már jobb - de mondjuk ott adózni kell sajnos.Nika91127 írta: Na, a DKJ tovább "zuhan", már csak 9,7%...
Lassan megéri az egyenlítő hiteles számlámon tartani a pénzt...
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. június 26., hétfő 19:17
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. június 26., hétfő 14:33
HozzászólásSzerző: Balazs » 2023. június 25., vasárnap 12:20
"Naftali Bennett azt mondta, hogy akkoriban Zelenszkij még „egy bunkerben bujdosott”. A Putyinnal való tárgyaláson az izraeli kormányfő ígéretet kapott arra, hogy az ukrán elnököt nem próbálják meggyilkolni, és ezt utána elmondta Zelenszkijnek is telefonon. Mint mondta, az ukrán elnök megkérdezte tőle, hogy biztos-e ebben, majd nem sokkal később készített egy videót arról, hogy egyáltalán nem fél attól, hogy megölik."Halfkey írta: Igen igen értem hogy utálod, báb, komolytalan, idióta, akármi. Nem a politikai kvalitásairól vagy a programjáról, politikai tevékenységéről beszélek, nem kell megpróbálni ezekről meggyőzni.
Én csak annyit mondtam hogy az tökös hogy ottmaradt, és látjuk is hogy ez nem mindenkinél természetes. Ezt kár megpróbálnod elvitatni, csak az objektivitás látszatát dobod el magadtól jó messzire.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 25., vasárnap 11:18
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 25., vasárnap 11:16
A színész csak egy báb az amerikaiaknak. Semmi több, könnyen pótolható, ha nagyon embertelen módon akarom írni.Halfkey írta: Fogalmam sincs te miről beszélsz rikko. Kijev külvárosában voltak az orosz csapatok a háború kitörésekor, és pont az volt a hadicél hogy lefejezzék az ország ‘náci’ irányítását. Szóval Kijevbe pont csakis érte mentek.
HozzászólásSzerző: Professore » 2023. június 25., vasárnap 11:08
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 25., vasárnap 10:46
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 25., vasárnap 10:30
Én nem tudom merre volt a színész, ahogy te sem.Norbi90 írta:Jó tudjuk te elfogult vagy , asszony orosz. De mikor kijevnel voltak az orkok tavaly tudtommal zelenszkij kijevben maradt vagy tévedek???rikko írta:
Elég meredek lenne bujócskázva kéregetni meg követelőzni. Arról nem is beszélve, hogy ellene még nincs világméretű hajtóvadászat.
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2023. június 25., vasárnap 10:23
Jó tudjuk te elfogult vagy , asszony orosz. De mikor kijevnel voltak az orkok tavaly tudtommal zelenszkij kijevben maradt vagy tévedek???rikko írta:Elég meredek lenne bujócskázva kéregetni meg követelőzni. Arról nem is beszélve, hogy ellene még nincs világméretű hajtóvadászat.Norbi90 írta:
En speciel soha egy rossz szót nem mondtam rá. Ezerszer ő mint putyin.
Zelenskij jön megy, mutatkozik nyilvanosan, Putint pedig azt se tudják hol van, düblőrei vannak stb.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 25., vasárnap 10:16
Elég meredek lenne bujócskázva kéregetni meg követelőzni. Arról nem is beszélve, hogy ellene még nincs világméretű hajtóvadászat.Norbi90 írta:En speciel soha egy rossz szót nem mondtam rá. Ezerszer ő mint putyin.Halfkey írta: Tudom hogy az itteni kárpátaljaiak szétbohócozzák Zelenszkijt, de az mondjuk nem semmi emberi különbség hogy ő ottmaradt Kijevben mikor jött az egész orosz sereg, Putykó meg rögtön elszelelt mikor párezer ember Moszkva felé vette az irányt.
Zelenskij jön megy, mutatkozik nyilvanosan, Putint pedig azt se tudják hol van, düblőrei vannak stb.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 25., vasárnap 10:09
Annyi a különbség, hogy ott Putyesz bőréért mentek a sajátjai, Kijevben meg semmi nincs mondjuk a frontvonalhoz képest.Halfkey írta: Tudom hogy az itteni kárpátaljaiak szétbohócozzák Zelenszkijt, de az mondjuk nem semmi emberi különbség hogy ő ottmaradt Kijevben mikor jött az egész orosz sereg, Putykó meg rögtön elszelelt mikor párezer ember Moszkva felé vette az irányt.
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2023. június 25., vasárnap 9:56
En speciel soha egy rossz szót nem mondtam rá. Ezerszer ő mint putyin.Halfkey írta: Tudom hogy az itteni kárpátaljaiak szétbohócozzák Zelenszkijt, de az mondjuk nem semmi emberi különbség hogy ő ottmaradt Kijevben mikor jött az egész orosz sereg, Putykó meg rögtön elszelelt mikor párezer ember Moszkva felé vette az irányt.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 25., vasárnap 9:47
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. június 25., vasárnap 9:20
Az orosz nép nagyon is egyszerű és kedves, viszont a fejekben benne van a diktátoroktol való félelem.csababarca írta:
Oroszországban jó buli volt, kár hogy vége.
De várható volt hogy előbb utóbb ezt ott megunja valaki, és lesz lázadás.
Az orosz néplélek nem egyszerű, évszázados problémákat nem hevertek ki, és számoltak el.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. június 25., vasárnap 9:16
Egy ZSOLDOS volt a remenyed, aki penzert ol? Lefizettek es abbahagyta a "lazadast"? Valoban meglepo, a tortenelemben (a magyarban is) nem volt meg egy tucat ilyen. Pedig tokre hiheto volt, hogy na o most aztan szembemegy a zsarnoksaggal.R. Carlos írta: Az egész háborúsdi elmehet a f*szomba most már, de tényleg. Az orosz vezetést is sakkban tartja valamelyik pénzügyi hatalom, ahogy a világon minden más kormányt is. Itt nem a háború volt a valódi cél, hanem az, hogy Európát valahogy meggyengítsék gazdaságilag. Ez a szar 1,5 éve tartó álló háború elég is volt erre. Amellett, hogy emberek millióit kaszabolják le és egy országot rombolnak le, még megisszuk a levét ennek mi is. Tegnap volt egy halovány reményem, hogy ezzel az egész zsarnoksággal szembe megy valaki, de ez a lufi is kipukkadt, erre nem volt elég pénz.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. június 25., vasárnap 9:07
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. június 25., vasárnap 0:20
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem