Neuer-Lahm(C),Boateng,Hummels, Höwedes-Schweinsteiger,Khedira-Müller,Kroos,Özil-Klose
német kezdő, klose vagy müller lesz a napi makkolóember

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 8., kedd 20:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 8., kedd 20:49
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 8., kedd 20:49
felveszem a pizsit és elmegyek aludni.wxyz írta:mi lesz itt ha ez tényleg bekövetkeziktorjack írta: most lapozgatom az almanachot, pont így fog történni.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 8., kedd 20:49
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 8., kedd 20:47
mi lesz itt ha ez tényleg bekövetkeziktorjack írta: most lapozgatom az almanachot, pont így fog történni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 8., kedd 20:39
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 8., kedd 20:39
wxyz írta:főleg akkor, ha ez a gól döntené el a meccsetCsabi írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
így belegondotlam, hogy milyen szép lenne már ha klose pont a brazilok ellen döntené meg ronaldo rekordját.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 8., kedd 20:28
egy 90. perces szögletnél beseggelés eléggé autentikus lenneCsabi írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
így belegondotlam, hogy milyen szép lenne már ha klose pont a brazilok ellen döntené meg ronaldo rekordját.![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 8., kedd 20:28
és így is lesz valszeg, hogy esne össze agyembóliában az a baszadékCsabi írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 8., kedd 20:27
főleg akkor, ha ez a gól döntené el a meccsetCsabi írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 8., kedd 20:25
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 8., kedd 20:25
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 8., kedd 20:23
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 8., kedd 20:23
ez ilyen... hiába nem ő tehet róla, hogy agyonszopkodják, ami néha már zavaró, mégis rá van néha ez kivetítve.Ferencváros írta:Egyébként én értem, hogy mindenki utálja őt, mert a csapból is Messi folyik, a média is tövig nyal neki stb....de ezért miért Őt kell utálni? Miért kell gúnyolni? Miért kell gyűlölni? Nem ő tehet róla. Szerintem egy sportszerű játékos-mostanába elnézve néhány marhát, akkor főleg-, nem szokott színészkedni, nem nagyképű.
Na mindegy, igazából annyira nem érdekel, csak érdekes, hogy mindenki ugyanazért szapulja, amiről nem tehet.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 8., kedd 20:19
CR mellett is kiállt a Bernabeu. Egyszer ugyebár amikor 70-80ezren fogadtak CR3-es maszkkal.R.M.C.F írta:Realista24 írta:@hehe
remélem már letöltötted és kivágtad a képet:
http://somostodosneymar.clientes.ananke ... neymar.pdf
Ma este mindenki ebben lesz
Ez komoly? Beteges dolgok ezek már,pedig láttam sérülten a fenomént,vagy zizut amikor nagyon kellettek volna de ilyent........mintha valami földönkivüli valaki lenne. A világ valaha élt legnagyobb felsztároltja.....nála sokkal,sokkal nagyobb kvalitások sérülései után,tized ennyi népbutitás,hercehurca nem volt.
Sajnos ez lett a fociból.....műanyagemberek.....szinescsukák....hülyehajak.....egyre jobban bu*zul el a foci.
Mehetnek a Pride-ra hamarosan integetni.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 8., kedd 20:14
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 8., kedd 20:07
vedd is komolyanR.M.C.F írta:Realista24 írta:@hehe
Ez komoly? Beteges dolgok ezek már,pedig láttam sérülten a fenomént,vagy zizut amikor nagyon kellettek volna de ilyent........mintha valami földönkivüli valaki lenne. A világ valaha élt legnagyobb felsztároltja.....nála sokkal,sokkal nagyobb kvalitások sérülései után,tized ennyi népbutitás,hercehurca nem volt.
Sajnos ez lett a fociból.....műanyagemberek.....szinescsukák....hülyehajak.....egyre jobban bu*zul el a foci.
Mehetnek a Pride-ra hamarosan integetni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 8., kedd 19:59
Realista24 írta:@hehe
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 8., kedd 19:30
Mondjuk az se mindegy, hogy a "legjobbak" alatt ki hany jatekosra gondol. 5? 10? 25? Az viszont biztos, hogy a jelenkort CR-el ketten uraltak.'shutterisland írta:szerintem ez pedig pont nincs így, mindig az volt, hogy amíg nem nyer vébét, nem lehet a legnagyobbakkal egy lapon említeni, maximum utána.Soha nem arrol ment a vita, hogy a legjobbak koze tartozik e, mert azt szerintem mindenki elismeri, hogy oda tartozik. Hanem arrol, hogy o a valaha volt legjobb.
de örülök neki, ha ez így van.![]()
Ezt ugy szoktam mondani, hogy indirekt mod megutaltatta magat sok madridistaval. Lehet hogy nem tehet rola, de megis miatta van ez.Ferencváros írta:Egyébként én értem, hogy mindenki utálja őt, mert a csapból is Messi folyik, a média is tövig nyal neki stb....de ezért miért Őt kell utálni? Miért kell gúnyolni? Miért kell gyűlölni? Nem ő tehet róla. Szerintem egy sportszerű játékos-mostanába elnézve néhány marhát, akkor főleg-, nem szokott színészkedni, nem nagyképű.
Na mindegy, igazából annyira nem érdekel, csak érdekes, hogy mindenki ugyanazért szapulja, amiről nem tehet.![]()
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 8., kedd 18:58
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem