Politika
Re: Politika
Orbán 3 hónapja: dolgozni kell a kormánynak, nem külföldre mutogatni, nem az ukránokról beszélni. Nagy Márton tegnap: az EU és Ukrajna miatt teljesít rosszul a magyar gazdaság
Élmény nézni, hogy már saját maguk is nap mint nap belekavarodnak a saját alternatív valóságukba.
Élmény nézni, hogy már saját maguk is nap mint nap belekavarodnak a saját alternatív valóságukba.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Beszartok: Balhézott egy fideszes országgyűlési képviselő fia, kimentek a rendőrök, drogot találtak nála.
https://telex.hu/belfold/2025/04/30/fid ... -rendorseg
MP drogot ültet, miközben az ellentettjével vádolja a Fideszt
https://telex.hu/belfold/2025/04/30/fid ... -rendorseg
MP drogot ültet, miközben az ellentettjével vádolja a Fideszt

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Gyenge kezdés után erős visszaesésKercsó írta: nincs itt semmi látnivaló.
beígértek 3,4%-ot az év elején - mostmár csak 3,6%-ot kell elérni
és van aki még most is bológat és béget.![]()

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nincs itt semmi látnivaló.
és van aki még most is bológat és béget.
és van aki még most is bológat és béget.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nincsenek általános megoldások. Minden országban az adottságoktól függően kell(ene) fejleszteni az az el. áramtermeléstferni írta:Mi itt csak elméleti dolgokról beszélünk, holmi gyakorlati meg tényleg létező dolgokat ide se hozz...istimester írta:
A műszaki realitások miatt drágább, nem a kereskedelmi szabályoknak köszönhetően.
Írom ezt az irodámból, ma már két erőművet megjárva.![]()
22 után 100 millió euró feletti nyereséget mutatott ki cég. Az nagyon vad év volt.nuevo_ericco írta: Neked elhiszem![]()
Én csak abból következtettem, és a nálam a témában sokkal jártasabb ismerősöm is úgy magyarázta anno, hogy a marginális árképzés miatt volt magas a villamos energia ára 2022 környékén, a forrástól függetlenül. És a megújulók voltak a legnyereségesebb erőművek között.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mer a Tisza...swfan írta: Kókler Nagy Marcinak volt már valaha olyan gazdasági jóslata, ami be is jött?![]()
https://telex.hu/gazdasag/2025/04/30/gd ... o-negyedev
-0,4% volt a gdp "növekedés" tavalyi azonos időszakhoz képest. Repülőrajt

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Jo hir!swfan írta: Kókler Nagy Marcinak volt már valaha olyan gazdasági jóslata, ami be is jött?![]()

Kókler Nagy Marcinak volt már valaha olyan gazdasági jóslata, ami be is jött?

az a komoly hogy ezeket a fideszesek mind el is hitték, mennyire van magasan a lécferni írta:Mi itt csak elméleti dolgokról beszélünk, holmi gyakorlati meg tényleg létező dolgokat ide se hozz...istimester írta:
A műszaki realitások miatt drágább, nem a kereskedelmi szabályoknak köszönhetően.
Írom ezt az irodámból, ma már két erőművet megjárva.
Amúgy meg nagyon komoly 1 év lesz ez, el se lehet képzelni miket fognak még itt tolni![]()
Gondolom Madár Evelin csinált egy-két rejtett kamerás sextapet, azt amiatt kapott havi 5 milkát, mondjuk vicces lesz, ahogy kb minimálisat ha fog számítani, mert attól még a kaja nem lesz olcsóbb![]()
Sőt ha ügyes volt a Péterünk lehet még a női szavazókat is elhúzza a Tisza.
Itt kommentekben vannak jó szalagcímek miket toltak a korábbi jelöltek ellen, a kedvencem az "Így akarta megölni a Pápát Vona Gábor muszlim barátja"![]()
Érthetetlen a Fidesz miért erőlteti tovább azt ami nem megy és csak folytatják még jobban. Lassan már mindegy egyes húzásukkal csak ellentétes hatást fognak kiváltani.

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Mi itt csak elméleti dolgokról beszélünk, holmi gyakorlati meg tényleg létező dolgokat ide se hozz...istimester írta:A műszaki realitások miatt drágább, nem a kereskedelmi szabályoknak köszönhetően.nuevo_ericco írta: Megtermelni olcsóbb. Megvenni a jelenlegi elhibázott kereskedelmi szabályoknak köszönhetően nem. A megújuló erőművek aratták a legnagyobb hasznot, mikor pár éve kilőttek az energiaárak.

Amúgy meg nagyon komoly 1 év lesz ez, el se lehet képzelni miket fognak még itt tolni

Gondolom Madár Evelin csinált egy-két rejtett kamerás sextapet, azt amiatt kapott havi 5 milkát, mondjuk vicces lesz, ahogy kb minimálisat ha fog számítani, mert attól még a kaja nem lesz olcsóbb

Sőt ha ügyes volt a Péterünk lehet még a női szavazókat is elhúzza a Tisza.
Itt kommentekben vannak jó szalagcímek miket toltak a korábbi jelöltek ellen, a kedvencem az "Így akarta megölni a Pápát Vona Gábor muszlim barátja"

Érthetetlen a Fidesz miért erőlteti tovább azt ami nem megy és csak folytatják még jobban. Lassan már mindegy egyes húzásukkal csak ellentétes hatást fognak kiváltani.
Orban kepe iscart írta: Ja az a MacBook Air kb 2015-ös
![]()
-
Neked elhiszemistimester írta:A műszaki realitások miatt drágább, nem a kereskedelmi szabályoknak köszönhetően.nuevo_ericco írta: Megtermelni olcsóbb. Megvenni a jelenlegi elhibázott kereskedelmi szabályoknak köszönhetően nem. A megújuló erőművek aratták a legnagyobb hasznot, mikor pár éve kilőttek az energiaárak.

Én csak abból következtettem, és a nálam a témában sokkal jártasabb ismerősöm is úgy magyarázta anno, hogy a marginális árképzés miatt volt magas a villamos energia ára 2022 környékén, a forrástól függetlenül. És a megújulók voltak a legnyereségesebb erőművek között.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A műszaki realitások miatt drágább, nem a kereskedelmi szabályoknak köszönhetően.nuevo_ericco írta: Megtermelni olcsóbb. Megvenni a jelenlegi elhibázott kereskedelmi szabályoknak köszönhetően nem. A megújuló erőművek aratták a legnagyobb hasznot, mikor pár éve kilőttek az energiaárak.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ez a ficko egy sima propagandista, elemzonek nevezni serto a szakemberekre nezve. A rendszer integritasat az o szavaival hitelesitik.halamadrid írta: Néhány hónapja volt itt szó Georg Spöttle külpolitikai elemzőről, asszem az Ultrahang korábbi szereplőjéről/műsorvezetőjéről. Tegnap olyan képet rakott ki, amire azt hinné alapesetben az ember, hogy csak trollkodik.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=12 ... cale=hu_HU
Ja az a MacBook Air kb 2015-ös

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Néhány hónapja volt itt szó Georg Spöttle külpolitikai elemzőről, asszem az Ultrahang korábbi szereplőjéről/műsorvezetőjéről. Tegnap olyan képet rakott ki, amire azt hinné alapesetben az ember, hogy csak trollkodik.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

-
Példának szántam, hogy ez gyakran nem csak politikai kérdés, mint ahogy azt te állítottad be. Azért ezt a példát hoztam, mert a magyar kormány saját magát nagyon messze helyezi el a zöld politikától és mégis...füst írta: Ez nem belpol kérdés, és nagyon rossz helyzetértékelésed lesz, ha mindent erre vezetsz vissza, bár a te dolgod.
Egész világon ugyanez a helyzet. Ha a tőke nem látna nyereséget a megújulókban, a politika, legyen az zöld, jobb vagy bal, kevés lenne magában. Ezek inkább egymást gerjesztő folyamatok, és messze nem csak a zöld pártok tehetnek róla. Az első hozzászólásodból pedig egyértelműen ez jött le.
Megtermelni olcsóbb. Megvenni a jelenlegi elhibázott kereskedelmi szabályoknak köszönhetően nem. A megújuló erőművek aratták a legnagyobb hasznot, mikor pár éve kilőttek az energiaárak.füst írta:Másfelől nem olcsóbb a zöld energia
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ez nem belpol kérdés, és nagyon rossz helyzetértékelésed lesz, ha mindent erre vezetsz vissza, bár a te dolgod.
A zöldlobbi hatására az EU úgy megtolta a megújulók támogatását az utóbbi évtizedekben, hogy hülye lett volna aki nem lovagolja meg. Lölőnek ugyanúgy megérte ebbe fektetni, mint random gipszjakabnak felpattintani a háztetőre a tucat napelemét. Mert mindketten azt látják, hogy egyénileg nekik vállalható mértékű ráfordítással stabilan megtérül. A rendszerszintű problémát meg mind együtt fizetjük meg, azok is beszállnak majd, akik nem költöttek napelemre... de ezzel kevesen vannak tisztában, és még kevesebbet érdekel, mert ha végig is gondolja, a végén az jön ki, hogy a kasacsőr dönt, és még így is jól jár.
Pont, hogy nem annál gurult el a jó messzire a gyógyszer aki kihasználja a helyzet adta lehetőséget. Hanem akik aktívan kardoskodtak az EU energiapolitikájáért, és akik erre rábólintottak. Ott kellett volna gondolkozni, hogy hova fog ez vezetni, ha nekem, mezei mérnöknek ment ez 15 éve, akkor nálam sokkal okosabbaknak is jó pár szinttel fentebb, és ennek ellenére mégis így alakultak a dolgok... ez nem hiba, ez más.
Másfelől nem olcsóbb a zöld energia, de ezt már sokszor leírtam. Mindegy, az előbb már említettem, ezekhez a dolgokhoz még idő kell, hogy megértsék az emberek. De én türelmes vagyok és optimista.
A zöldlobbi hatására az EU úgy megtolta a megújulók támogatását az utóbbi évtizedekben, hogy hülye lett volna aki nem lovagolja meg. Lölőnek ugyanúgy megérte ebbe fektetni, mint random gipszjakabnak felpattintani a háztetőre a tucat napelemét. Mert mindketten azt látják, hogy egyénileg nekik vállalható mértékű ráfordítással stabilan megtérül. A rendszerszintű problémát meg mind együtt fizetjük meg, azok is beszállnak majd, akik nem költöttek napelemre... de ezzel kevesen vannak tisztában, és még kevesebbet érdekel, mert ha végig is gondolja, a végén az jön ki, hogy a kasacsőr dönt, és még így is jól jár.

Pont, hogy nem annál gurult el a jó messzire a gyógyszer aki kihasználja a helyzet adta lehetőséget. Hanem akik aktívan kardoskodtak az EU energiapolitikájáért, és akik erre rábólintottak. Ott kellett volna gondolkozni, hogy hova fog ez vezetni, ha nekem, mezei mérnöknek ment ez 15 éve, akkor nálam sokkal okosabbaknak is jó pár szinttel fentebb, és ennek ellenére mégis így alakultak a dolgok... ez nem hiba, ez más.
Másfelől nem olcsóbb a zöld energia, de ezt már sokszor leírtam. Mindegy, az előbb már említettem, ezekhez a dolgokhoz még idő kell, hogy megértsék az emberek. De én türelmes vagyok és optimista.