Lehet szalmonellás volt a kebabRealista24 írta: BREAKING: Hazard has lost 4KG.
12 nap alatt![]()

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. február 16., kedd 16:23
Lehet szalmonellás volt a kebabRealista24 írta: BREAKING: Hazard has lost 4KG.
12 nap alatt![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. február 16., kedd 16:15
Amputálták a lábfejét? Vagy zsírleszívás?Realista24 írta: BREAKING: Hazard has lost 4KG.
12 nap alatt![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 16., kedd 16:00
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. február 13., szombat 12:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 13., szombat 11:51
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. február 13., szombat 11:17
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. február 13., szombat 11:10
Realista24 írta: Eden Hazard is recovering much faster than expected, he's already working on the grass. [@elchiringuitotv]
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 12., péntek 18:54
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. február 8., hétfő 21:46
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 8., hétfő 21:44
Ok, ha ez igaz visszavonom a pénteki kommentem, bízzon benne valaki másCsabi írta:forditom. egyaltalan nem idegesit, hogy masfel ev alatt tobbet voltam serult mint az azelotti 10 evben. a fizumat igy is boldogan veszem fely es a csaladom nagyon jol megel beloleHazard: "Injuries are not the end of the world, I have my family"
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. február 8., hétfő 21:42
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. február 8., hétfő 21:33
forditom. egyaltalan nem idegesit, hogy masfel ev alatt tobbet voltam serult mint az azelotti 10 evben. a fizumat igy is boldogan veszem fely es a csaladom nagyon jol megel beloleHazard: "Injuries are not the end of the world, I have my family"
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 5., péntek 7:03
Képességek alapján tud azért annyit, hogy bízni lehessen benne, nálam a nagy kérdés, h fejben akar-e ő még egyáltalán focizni top szinten. Ha elengedte ő is, akkor mindegy.kiserik írta: A legnagyobb baj, hogy a sérülése (Meunier) előtt is ilyen volt. Vissza kell olvasgatni 2019 szeptember-októberi kommenteket. Amit rutinból le tud hozni, azt lehozza és annyi. Sajnos még vagy 3 évig bízni fogunk benne és ő lesz az első számú balszélső.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. február 4., csütörtök 19:54
A legnagyobb baj, hogy a sérülése (Meunier) előtt is ilyen volt. Vissza kell olvasgatni 2019 szeptember-októberi kommenteket. Amit rutinból le tud hozni, azt lehozza és annyi. Sajnos még vagy 3 évig bízni fogunk benne és ő lesz az első számú balszélső.raul 4 ever írta:Múlt heti trashtalkban volt szó visszatérésekről (komoly) sérülések után. Beszéltek a mentális gátról, hogy úgyis mindig ott lesz a kisördög a válladon, amelyik azt mondogatja: ne menj bele, ne ugorj, ne vállald el, stb., azt hiszem Sz.Csaba idézte Hajdú Attilát, hogy az a legelső aládverésig az ott is fog maradni, amíg túl nem éled az elsőt..Yazid írta: a komoly sérülése óta nem volt egy egészséges sprintje, mit akarunk mi tőle. az egész keret, az edzői stáb, a medikál rész roncshalmaz minden. remélem minél hamarabb lesznek drasztikus változások mert már várunk rá 2éve
Nem futottam be semmilyen karriert, de abszolút így van. Egyszer a derekamat vertem oda kegyetlenül edzésen, meg nemrég bajlódtam az inaimmal a talpamban, valamiért begyulladtak, volt olyan lépni alig tudtam... Emlékszem mennyire "féltem" a legelső kapura lövésig-kitámasztásig, hogy nem fog-e megint belenyilallni a derekamba, hogy tudok-e majd este járni, ha most elmegyek futni egyet.
Ő meg a "testéből él", fejben kezelni a folyamatos sérüléseket, vagy azon parázni, mikor fog elkapni MEGINT Damoklész kardja, elhiszem fel tudja őrölni az idegeket.
Attól félek én is, hogy Bale útját fogja bejárni. Biztos vagyok benne, hogy neki is a beletojok stílusa a sok sérülés miatt eszkalálódott el ennyire, s nem csak mert egy gyökér. Attól félni állandóan, hogy ha most meghúzom ezt a sprintet, bírni fogja-e a vádlim-combom, ha felugrok érkezéskor megtart-e a bokám, irtó kemény lehet s félek ez megeszi (vagy már megette (tusé)) Hazardot is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 4., csütörtök 18:50
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 4., csütörtök 17:41
Múlt heti trashtalkban volt szó visszatérésekről (komoly) sérülések után. Beszéltek a mentális gátról, hogy úgyis mindig ott lesz a kisördög a válladon, amelyik azt mondogatja: ne menj bele, ne ugorj, ne vállald el, stb., azt hiszem Sz.Csaba idézte Hajdú Attilát, hogy az a legelső aládverésig az ott is fog maradni, amíg túl nem éled az elsőt..Yazid írta: a komoly sérülése óta nem volt egy egészséges sprintje, mit akarunk mi tőle. az egész keret, az edzői stáb, a medikál rész roncshalmaz minden. remélem minél hamarabb lesznek drasztikus változások mert már várunk rá 2éve
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. február 4., csütörtök 16:20
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. február 4., csütörtök 15:30
Ilyen 2 ev utan mar sosem lesz topjatekos. Teljesen le van benulva, nem csak fizikailag, de mentalisan is. Olyan dolgokat hibazik el, olyan parharcokba nem megy bele, amibol a Chelseaben es a valogatottban meccsenkent 4-5-ot megnyert.Sorrentino írta: Ha jól számolom, akkor összesen 18 bajnoki és minimum 2 BL meccs van még a szezonból. Ennek kb a fele kiesik neki megint. Utána már nem is lesz kedve formába lendülni, mert mindjárt itt a nyár...![]()
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. február 4., csütörtök 15:24
tökéletesen illik az avád erre az egészreSorrentino írta: Ha jól számolom, akkor összesen 18 bajnoki és minimum 2 BL meccs van még a szezonból. Ennek kb a fele kiesik neki megint. Utána már nem is lesz kedve formába lendülni, mert mindjárt itt a nyár...![]()
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. február 4., csütörtök 15:09
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem