Tavaly karácsony után sikerült elutaznom Indiába. Ha jól emlékszem, arra a részre, ahova én mentem, pont nem volt oltási kötelezettség, de mégis kaptam (kértem!) hepatitisz meg hastífusz ellen, mert erősen ajánlották.
Az északi részre vannak kötelező oltások, mert ha oda mész, akkor bizonyos vírusok, amik ellen tudunk védekezni, leselkednek rád, de ha előre felkészülsz rá, akkor nem fogsz belehalni. Namármost, hogyha ezekre a vírusokra nem vagy hajlandó felkészült szervezettel érkezni, akkor nem fogsz soha megérkezni, lévén hogy nem fognak beengedni. Nem azért, mert diszkrimináció áldozata lettél, hanem azért, mert az utazásnak ez a feltétele.
Hogyha majd azért nem engednek utazni, mert miben hiszel, milyen színű vagy, kit szeretsz, stb, akkor diszkrimináltak. Hogyha azért nem engedtek utazni, mert nem vagy hajlandó alapvető elvárásokat betartani, akkor sajnálom de ne akarj utazni.
Szerintem nem szép dolog a diszkrimináció szó ilyesfajta inflálása, mert nagyonis létező és komoly problémákat tesz komolytalanná és nevetségessé.
mig a sotet januari hidegekben nem volt senkinek sem kedve kimenni.
Hát én rohadtul járnék ki éjszaka sportolni tök egyedül, csak ugye nem tehetem meg mer' lelő az ak47-essel a katona.
Bár már hálistennek nem legalább azokat nem látni.
Nem találtam ma Hoplagert