Abban viszont tud valaki valamit, hogy ezt leadózni majd hogyan kell (ha kell

HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. január 15., péntek 13:21
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. január 15., péntek 13:06
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. január 15., péntek 12:58
Kb fél éve csaptam bele 1-2 hónap demó számlás "játék" után. Semmi komoly összeg egyelőre, tapogatom csak a lehetőségeket, és belekóstolok ebbe-abba.sebydani írta: Srácok, van itt valaki aki kereskedik részvényekkel a tőzsdén? Akár csak hobbi szinten apróval![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. január 15., péntek 12:14
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. január 14., csütörtök 15:53
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. január 12., kedd 22:06
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. január 12., kedd 16:01
Nagyon patent !tubatibi írta: Sziasztok! Ha nem maradhat, akkor törölje valamelyik admin.![]()
Tesóm indult egy fotópályázaton, ahol közönségdíjazás van éppen. 3 képe van fent az albumban, ha esetleg van kedvetek és időtök, akkor egy gyors lájkot nyomhatnátok rá.
(A Facebookos link valamiért csak gépről működik, szóval sajnos telóról nem jó.)
Link 1
Link 2
Link 3
Köszi Mindenkinek!![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2021. január 12., kedd 15:53
Nekem telóról is ment, egyébként nagyon jó kepek! Először el se hittem, hogy ez itthon van..tubatibi írta: Sziasztok! Ha nem maradhat, akkor törölje valamelyik admin.![]()
Tesóm indult egy fotópályázaton, ahol közönségdíjazás van éppen. 3 képe van fent az albumban, ha esetleg van kedvetek és időtök, akkor egy gyors lájkot nyomhatnátok rá.
(A Facebookos link valamiért csak gépről működik, szóval sajnos telóról nem jó.)
Link 1
Link 2
Link 3
Köszi Mindenkinek!![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. január 12., kedd 15:36
HozzászólásSzerző: istimester » 2021. január 11., hétfő 15:29
Amire a munkámból munkámból kifolyólag széles rálátásom volt és ezen keresztül több nagyker szereplőt ismertem. Ezért nyilván jobb feltétetlekkel tudtam árut szerezni tőlük mint random ismeretlen János, aki belevág valami üzletbe + kb.a rendes "szerződéses" munkaidőmben is meg tudom oldani.chosenone46 írta: sziasztok!
van koztetek olyan akinek alkalmazotti jogviszony mellett van sajat vallalkozasa? akar mellekallasban vizvezetekszerelo vagy dropshipping-el foglalkozas, barmi johet. ha igen, az lenne a kerdesem, hogy jutottatok el a “celhoz”? volt egy szenvedelyetek es azzal akartatok mindenkeppen foglalkozni csak mondjuk nem akartatok otthagyni az allasotokat vagy mar nagyon kellett a penz es jo otletnek tunt igy kiegesziteni a keresetet?
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. január 11., hétfő 8:44
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2021. január 11., hétfő 0:22
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. január 10., vasárnap 20:25
HozzászólásSzerző: Petr » 2021. január 7., csütörtök 16:29
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2021. január 7., csütörtök 16:13
Nyilván egyik oldal se szentebb a másiknál, de én konkértan arra gondoltam, hogy ha novemberben Trump kiáll és elmondja, hogy veszített, sok sikert kíván a következő elnöknek, akkor ma nem verték volna szét a Kapitóliumot. Ez szerintem szinte teljes mértékben miatta történt, ha elismeri, hogy veszített akkor nem lettek volna ilyen szintű zavargások.füst írta: Azt a 99-1 arányt nyugodtan lehet 50-50-nek venni, mindkét oldal megéri a pénzét, és meg is érdemlik hogy ide jutottak.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. január 7., csütörtök 14:21
Értem.füst írta:
Nagyjából, akik lézengenek, dolgoznak,elvannak, vagy látogatási vízummal vagy anélkül de letelepedtek. Ők is a társadalom része, de nem állampolgárok. Több mint 11 millió ilyen személyről van tudomás, melyeknek Biden megígérte hogy első döntései között lesz hogy állampolgárságot kapnak. Texas a legérintettebb álam a rengeteg ott élő spanyol ajkú miatt, és ha Texast bukják a rep-ek, akkor azzal borul az egyensúly is. Ezenfelül a tervek szerint nem csak ők kapnak állampolgárságot ilyen módon, hanem megnövelik az évente befogadható menekültek számát 15 ezerről 125 ezerre, szintén azzal a céllal, hogy állampolgárságot kaphassanak. Ebből a rétegből a dem-ek húznak hasznot túlnyomórészt, mert potenciálisan az ilyen emberek inkább a demokratákra szavaznak majd ha lesz rá lehetőségük. És emiatt szívügye ez Bidennek és csapatának.
Linkelhetek, egy linknél meggyőzőbb ha te magad keresel rá, ugyanis nincs eldugva; elég könnyű rátalálni a keresőszavak segítségével, hiszen ebből senki sem csinált titkot, Biden maga beszél erről, már a jelölti vitán is elhangzott, de előtte és azóta is nyilatkozott erről, kismillió cikk is született. Nem tudom emlékszel-e amikor jó pár héttel ezelőtt írtam pont neked erről a folyamatról és hogy hová is vezet.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2021. január 7., csütörtök 14:03
Ez egy elég kivételes választás volt, illetve az egész év az volt. Nem csoda hogy nincs emlékezet hasonlóra. Nagyon eldurvultak az indulatok, meglepő lenne ha ilyen előzmények mellett pont Trump képviselné a hidegvért, finoman szólva nem erénye az ilyesmi. Az előzményekhez pedig mindkét oldal hozzájárult.csababarca írta:
De akkor gondolom a BLM-es tüntetéseket is 50-50nek lehet venni, ezen logika mentén.
Vagy elfogadni az igazságot, hogy ott a demokraták hergelték bele a társadalmat egy ilyenbe, itt meg a Trump. Nem a republikánusok, vagy a jobboldal, hanem egyedül Trump. Itt ha nem ő van, akkor ez nem történik meg, ez nyilvánvaló szerintem.
Érdekes módon még nem nagyon emlékszem ilyenre, hogy egy elnökjelölt kijelenti a választások előtt hónapokkal, hogy ha veszít, akkor csalt az ellenfél.
Mindenki tudott viszonylag méltó módon veszíteni eddig, kivéve őt.
Nagyjából, akik lézengenek, dolgoznak,elvannak, vagy látogatási vízummal vagy anélkül de letelepedtek. Ők is a társadalom része, de nem állampolgárok. Több mint 11 millió ilyen személyről van tudomás, melyeknek Biden megígérte hogy első döntései között lesz hogy állampolgárságot kapnak. Texas a legérintettebb álam a rengeteg ott élő spanyol ajkú miatt, és ha Texast bukják a rep-ek, akkor azzal borul az egyensúly is. Ezenfelül a tervek szerint nem csak ők kapnak állampolgárságot ilyen módon, hanem megnövelik az évente befogadható menekültek számát 15 ezerről 125 ezerre, szintén azzal a céllal, hogy állampolgárságot kaphassanak. Ebből a rétegből a dem-ek húznak hasznot túlnyomórészt, mert potenciálisan az ilyen emberek inkább a demokratákra szavaznak majd ha lesz rá lehetőségük. És emiatt szívügye ez Bidennek és csapatának.Kik azok a 11 millió illegális állampolgár egyébként? Ők valahol meghúzták magukat, vagy csak lézengenek, amíg nem kapnak állampolgárságot?
Komolyan kérdezem, itt kikre gondolunk?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. január 7., csütörtök 13:15
De akkor gondolom a BLM-es tüntetéseket is 50-50nek lehet venni, ezen logika mentén.füst írta: Azt a 99-1 arányt nyugodtan lehet 50-50-nek venni, mindkét oldal megéri a pénzét, és meg is érdemlik hogy ide jutottak.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. január 7., csütörtök 13:04
HozzászólásSzerző: füst » 2021. január 7., csütörtök 12:42
Nem-nem. Bőven kitettek magukért Bidenék A másik oldal azt érzi, hogy a demek évtizedekre bebetonozzák magukat a 11 millió illegális állampolgárrá tételével (Texast elvesztik a repek) és a legfelsőbb bíróság feldúsításával. A rep támogatók sarokba szorítva érezték magukat, és úgy érzik nincs hova hátrálni.Persze, mind a két oldal hibás, csak kb. az egyik 99%-ban a másik meg 1%-ben
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem