7 hónapja nem lépett pályára Casillas, ha jól rémlik... Tuti meglépné Ancelotti ezt a szezon első meccsén, 1 nagy valószinűséggel teltházas Bernabeuban...Realfan1 írta:kapuba LOPEZT!!!!
Nem értem továbbra sem miért erőltetik Casillast..

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 18., vasárnap 17:36
7 hónapja nem lépett pályára Casillas, ha jól rémlik... Tuti meglépné Ancelotti ezt a szezon első meccsén, 1 nagy valószinűséggel teltházas Bernabeuban...Realfan1 írta:kapuba LOPEZT!!!!
Nem értem továbbra sem miért erőltetik Casillast..
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. augusztus 18., vasárnap 17:21
HozzászólásSzerző: Gabi-Roni7 » 2013. augusztus 18., vasárnap 17:00
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 18., vasárnap 16:30
szerintem a németeknél sem volt olyan nagy kaliber a szélen, hogy most emiatt nekünk carvajal visszaesésben kelljen gondolkozniEz nem a Leverkusen.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 18., vasárnap 16:21
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 18., vasárnap 16:01
Ez amùgy igaz... Most belegondolunk akkor 1 aranylabdás bl győztes sztár focista megfizethetetlen kb... Azt megint hozzá kell tenni, hogy aranylabdát mostanság nem nyert és nem is fog nyerni senki... Most sokkal nehezebb lenne 1 galaktikus csapatot felépíteni... Bár a maga módján ez a keret is brutális... Én már Bale-t sem hoznám. Pedig Galával hetekig vitáztam ezen, de igaza volt...nmate írta:Ez így van, de nem is ezt akartam ezzel mondani. Hanem azt, hogy akik sztárcsapatot akarnak, azoknak az elmélete már rég bukott.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 18., vasárnap 15:51
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 18., vasárnap 15:48
Az egyéniségek mindíg jók lesznek attól független, hogy a csapat egység tényleg fontos... Néha nem árt, ha az egyéniségek hùznak valami váratlant mint sokszor CR ami meccseket dönt el. Ez az ami megkülönbözteti őket az átlag játékosoktól.nmate írta:+ Isco. Betiseket meg képességek alapján meg tudjuk verni DM-val és Özillel is, mert ha nem, akkor valami nagy baj van és az nem a keret minősége. Ők meg 3-4 posztra vannak 7-en. Ne már, hogy ez ne legyen elég.Matt009 írta:CR, Benz, DM, Özil, Jesé, Morata
...és akkor még nem is számoltam azzal, hogy Ancelotti csereként párszor be fogja dobni Kakát. Akármekkora balfallosz lett a sérüléseit követően, 3-0-nál bedobni, hogy pihenjen Isco, több mint tökéletes.
Ne feledd, csapatként kell működni, az egyéniségek ideje lejárt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 18., vasárnap 15:35
+ Isco. Betiseket meg képességek alapján meg tudjuk verni DM-val és Özillel is, mert ha nem, akkor valami nagy baj van és az nem a keret minősége. Ők meg 3-4 posztra vannak 7-en. Ne már, hogy ez ne legyen elég.Matt009 írta:CR, Benz, DM, Özil, Jesé, Morata
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. augusztus 18., vasárnap 15:20
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 18., vasárnap 15:17
Nmate: én meg ezzel nem értek egyet. A támadósorunk kikből is áll? CR, Benz, DM, Özil, Jesé, Morata. Elvileg ők 6an fognak osztozni 3 poszton. Jesé még nem volt felnőtt csapat tagja, nem tudjuk mire képes. Morata kicsit kilóg, ahogy említetted. DM képességekben oké, de túl buta, és sok labdát szór el, nagy meccseken inkább hátrány, mint előny. Benzema egy nagy kérdőjel, 4 évből volt 1,5 értékelhető éve. Kérdés idén melyik arcát mutatja.nmate írta:No offence Matt, de faszság amit írsz. Simán van olyan keretünk, mint a BM-nek és a Barcelonának, sőt megkockáztatom, a támadósorunk jelenleg a legkomplettebb a világon. Morata esetleg, aki kicsit kilóg, de azt a statikus, 5-ösön belül élő csatár posztját talán betölti. A lelkesedése egyelőre pótolja a képességbeli hiányait, aztán majd eldől.
Tipikus madridi gondolkodás ez, ha az ember a bal kezét nyújtja akkor a jobb kell, ha a jobbot akkor a bal.
Nincsenek lehúzva, de meccs nélkül nem szabad felmagasztalni őket. Nem tudjuk, mire képesek hosszútávon, éppen ezért ez egy kockázatvállalás. Akármennyire tehetségesek is, ne várja tőlük senki azt, hogy a Barca ellen ők fogják a szekeret húzni.A fiatalok is végre felkerültek, a madridi publikum nagyon fogja díjazni őket, erre még meccs nélkül le vannak húzva...
Nekem is ez a bajom.Nem, nekem az a bajom, hogy Cristianon kívül óriási kérdőjel (és elég tapasztalatlan) ez a támadósor a Karim, Jesé, Morata hármassal (utóbbi ráadásul nagyon kilóg még egy Callejónhoz képest is)!
Én ennek örültem volna. Suarez az alapcsatár, és ha valóban Karim a legjobb kilences, akkor ki kell tudnia szorítani Surezt a kezdőből. Ha ez nem sikerül... Nos akkor Suarez jó vétel lenne.Suarez, akkor ugyanez lenne a baj, vagy ha Carlo nem a Mou-féle rotálást folytatja, akkor mondjuk Suarez lesz az alapcsatár, az Benznek nem tetszene, és fordított esetben sem lenne jó.
Morata ez a szint LESZ! Még nem az. Még csak egy tapasztalatlan zöldfülű. Negredo és Soldado is évek alatt váltak azzá, akik ma. Egy az ő szintjükön lévő cserecsatárral egyébiránt én meg is elégednék, ha Karim azt hozná, amit tud.Hoznátok a Soldadokat meg a Negredokat (nem pont Te, általánosságról beszélek), Morata ez a szint elárulom.
középpálya létszámban (játékfelfogásban) ugyan erősödött, de hogy minőségben is, az majd a szezon során kiderül és elsősorban nem a bajnokságban
Nem befolyásolt semmi.___Samy___ írta:az is érdekes, hogy az előszezonban isco jó játékát bizonytalannak látod, viszont carvajalnál meg készpénznek, hogy csak ennyire képes
továbbá figyelmen kívül hagyod azt a tényt, hogy már nem mourinho az edző, és ez bizony járhat pozitív dolgokkal, nem ugyanaz a szisztéma, az öltöző hangulata, stb.
szerintem téged valami háttérdolog nagyon befolyásolt ebben a vélemény nyilvánításban
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. augusztus 18., vasárnap 14:28
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 18., vasárnap 14:19
Egyrészt nem véletlen lett " " téve, másrészt Drogba a 35 évével azért már nem az elit, de ha beállna még sem gyengülnék vele akkorát minőségben, mint a jó Alvaroval; arról nem is beszélve, hogy ha meg se próbáljuk leigazolni őket akkor nyilván padozni se fognak! De mind1 (bárkit írtam volna, a másik oldal úgy is leszólta volna), felesleges is ezen vitatkozni, mert a realitás sajnos Morata és a remény, hogy Karim ismét jó szezont hoz majd le!tévez meg drogba nem akkora név?
ők nem viselnék a padot.
Ez a másik; az a büdös nagy helyzet, hogyha Zizou nincs itt és nem "tolja" Karimot, akkor vélhetően ez ma nem is lenne téma, mondjuk úgy nagy mákja van a franciának!és valószínű, hogy eljött volna ide 2. számúnak a Juve helyett, ahol kulcsemberként számolnak vele
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 18., vasárnap 14:15
Nem beszélve a 10 millás fizetéséről.Wertz írta:és valószínű, hogy eljött volna ide 2. számúnak a Juve helyett, ahol kulcsemberként számolnak vele
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 18., vasárnap 14:12
Tevez nem akkora név? Tavaly a City egyik legjobbja voltmadridronie írta:Mondjuk annyiért pl. Tévez
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 18., vasárnap 14:05
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 18., vasárnap 14:02
Ez az alap, Jesé nem is zavarja a szemem!egyébként én tuti Jesét raknám második számú csatárnak és nem Moratat.
Nem, nekem az a bajom, hogy Cristianon kívül óriási kérdőjel (és elég tapasztalatlan) ez a támadósor a Karim, Jesé, Morata hármassal (utóbbi ráadásul nagyon kilóg még egy Callejónhoz képest is)!Ez a bajotok.
Mondjuk annyiért pl. Tévez és Llorente itt is elfért volna vagy akár Drogba, ha már ne hozzunk "akkora" nevet Karim nyakára!Akkor ki a tökömet akarsz?
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 18., vasárnap 13:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 18., vasárnap 13:41
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 18., vasárnap 13:34
Mondjunk már csak egyetlen egy aspektust, illetve játékelemet is, amiben ez az ember egy picit is kiemelkedőbb a mezőnyben???21 éves sincs Morata, de azért mondd már meg pár meccs alapján, hogy nem szint még a padra sem.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem