Viszkabarsza viszkakatalunya !!! Meszkeklub meg minden

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. május 8., szombat 15:05
HozzászólásSzerző: Petr » 2021. május 6., csütörtök 22:35
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. május 4., kedd 14:14
Synovectomia: gyulladásos szövet eltávolítása sebészi úton.Kerlon írta:Ezt pont értjük!Nika91127 írta:
Azta... Az első operatőri hiba, nem volt körültekintő synovectomia. Meg utána kúraszerű NSAID th.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 4., kedd 13:38
Ez a Valencia meccs utáni BBQ-n készült. Szerintem kicsit cringek ezek a gesztusok, de ha ezzel tudják magukat motiválni, akkor miért ne.Kercsó írta: többet gondoltok ebbe bele, mint ami. ez tuti a kupa győzelem után volt.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. május 4., kedd 13:31
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. május 4., kedd 13:30
ahhoz képest a campeonest ordibáltákDinhoL írta:?Sorrentino írta: Most olvasom csak a Marca-n, hogy Messiék a BBQ party-n már előre megünnepelték a bajnokság megnyerését?! WTF?![]()
https://www.marca.com/futbol/barcelona/ ... b4602.html
Valen elleni győzelmet ünnepelték..
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2021. május 4., kedd 13:24
?Sorrentino írta: Most olvasom csak a Marca-n, hogy Messiék a BBQ party-n már előre megünnepelték a bajnokság megnyerését?! WTF?![]()
https://www.marca.com/futbol/barcelona/ ... b4602.html
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. május 4., kedd 13:04
Így van, atma győzelmen kívül nekünk minden jó.CS0ki írta: Hétvégén mindenképpen egy jó kis döntetlen kéne. Utána nyilván a barca győzelem a következő legjobb eshetőség.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. május 4., kedd 12:50
HozzászólásSzerző: füst » 2021. május 4., kedd 12:49
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. május 4., kedd 12:43
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 4., kedd 11:46
HozzászólásSzerző: I am GC » 2021. május 4., kedd 11:36
Jön csütörtõkön a 4. műtét, hivatalosDonát írta:Igazad van,, de egyrészt ezt ő is pontosan tudja, szóval szerintem csak eteted a trollt, másrészt meg nem mind1, h mit jelentenek ezek a szakszavak? Lényeg, h ha igazak a hírek, akkor ez elképesztő amatörizmus (ezen a szinten meg pláne). Szegény srácnak lehet, h csak az jut, h 50 évesen mondogatja majd mindenkinek, h "Ha nincs az a sérülésem...!" - mint Al Bundy. Szüksége lesz rá, h k* erős legyen fejben.Kerlon írta: Ezt pont értjük!
HozzászólásSzerző: Donát » 2021. május 4., kedd 10:47
Igazad van,, de egyrészt ezt ő is pontosan tudja, szóval szerintem csak eteted a trollt, másrészt meg nem mind1, h mit jelentenek ezek a szakszavak? Lényeg, h ha igazak a hírek, akkor ez elképesztő amatörizmus (ezen a szinten meg pláne). Szegény srácnak lehet, h csak az jut, h 50 évesen mondogatja majd mindenkinek, h "Ha nincs az a sérülésem...!" - mint Al Bundy. Szüksége lesz rá, h k* erős legyen fejben.Kerlon írta: Ezt pont értjük!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 4., kedd 10:42
Ezt pont értjük!Nika91127 írta:Azta... Az első operatőri hiba, nem volt körültekintő synovectomia. Meg utána kúraszerű NSAID th.I am GC írta:
Elvileg az első után folyamatosab begyulladt, azért kellett a második, aztán második után elfertőződtek a varratok, stb stb., de ebben te vagy a profi![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. május 4., kedd 8:56
Azta... Az első operatőri hiba, nem volt körültekintő synovectomia. Meg utána kúraszerű NSAID th.I am GC írta:Elvileg az első után folyamatosab begyulladt, azért kellett a második, aztán második után elfertőződtek a varratok, stb stb., de ebben te vagy a profiNika91127 írta:
Én azt nem értem, hogy akkor félrediagnosztizálták vagy rosszul operàlták meg? Esetleg a rehabnál csúszott el valami? Rásérült?...![]()
HozzászólásSzerző: I am GC » 2021. május 4., kedd 8:19
Elvileg az első után folyamatosab begyulladt, azért kellett a második, aztán második után elfertőződtek a varratok, stb stb., de ebben te vagy a profiNika91127 írta:Én azt nem értem, hogy akkor félrediagnosztizálták vagy rosszul operàlták meg? Esetleg a rehabnál csúszott el valami? Rásérült?...I am GC írta: Fatit műtötték megint, ha nem javul kilátásba helyeztek egy 4. beavatkozást is...
Ezzel szerintem reszeltek is a gyereknek, hacsak elő nem veszik megint a gumibogyó szörpöt![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. május 4., kedd 8:12
Én azt nem értem, hogy akkor félrediagnosztizálták vagy rosszul operàlták meg? Esetleg a rehabnál csúszott el valami? Rásérült?...I am GC írta: Fatit műtötték megint, ha nem javul kilátásba helyeztek egy 4. beavatkozást is...
Ezzel szerintem reszeltek is a gyereknek, hacsak elő nem veszik megint a gumibogyó szörpöt![]()
HozzászólásSzerző: I am GC » 2021. május 4., kedd 7:48
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 2., vasárnap 18:00
a ti betis elleni meccsetek es a mi granada ellenink sem tunt kifejezetten a legnehezebbnek, megis sikerult belebotlani, nekunk kulonosen.Papíron necces meccsek:
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem