Banshee nagyon nagy dara. Az első évadot másfél-két nap alatt pörgettem le. Elég későn jutott el hozzám, így a második évadra szerencsére keveset kellett várni, erre már annak is vége. Kiba.zás :Đtubatibi írta:4 sorozatot akarok most elkezdeni:
-Vikings
-Hannibal
-True Detective
-Banshee
Remélem egyikbe se kell csalódjak.

Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A felső kettőről nem tudok nyilatkozni, de a két alsó nagyon jótubatibi írta:4 sorozatot akarok most elkezdeni:
-Vikings
-Hannibal
-True Detective
-Banshee

"And my heart will leave you never."
- ateeemadrid
bansheet nem láttam, de a másik 3ban garantáltan nem fogsz.tubatibi írta:4 sorozatot akarok most elkezdeni:
-Vikings
-Hannibal
-True Detective
-Banshee
true detectivet 3 nap alatt ledaráltam, nem volt kedvem heteket várni a részek között, inkább egybe néztem. kurva jó volt.
a hannibal is rohadt jó, mads mikkelsen valami kurvanagy.
vikingset meg anno elkezdeni sem nagyon akartam, annyira nagyon nem érdekelt, talán ez, ami a legnagyobb meglepetés. az 1. évad is nagyon jó volt, de a 2. évad egyelőre talán még jobb. remélem mind2nél kitart ez a színvonal az egész évadra.
mondjuk az eheti részeket valószínűleg csak holnap fogom megnézni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2014. március 15., szombat 13:58-kor.
A Hannibal engem nem vett meg, szeretem az ilyen stílusú alkotásokat, de....tubatibi írta:4 sorozatot akarok most elkezdeni:
-Vikings
-Hannibal
-True Detective
-Banshee
Bezzeg a True Detective.... :- ))
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
irigyellek titeket, hogy ti előttetek még ilyen sorozatok állnaktubatibi írta:4 sorozatot akarok most elkezdeni:
-Vikings
-Hannibal
-True Detective
-Banshee

4 sorozatot akarok most elkezdeni:
-Vikings
-Hannibal
-True Detective
-Banshee
-Vikings
-Hannibal
-True Detective
-Banshee

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Boky
vikings óriásiRealista24 írta:Heyhey, Viking testvéreim odarakták a harmadik részt rendesen.
Ma pedig még Banshee záró is..szomorú vagyok.

a banshee évadzáró is nagyon epic volt, igazából mind a 2 évad végig nagyon az

pedig még emlékszem, egy haverom ajánlotta mikor 3 rész ment le, hogy mennyire geci jó, én meg kiröhögtem, hogy ilyen neve h lehet egy sorozatnak

jelenleg futók közül ez a 3 a legjobb, az fixnmate írta:Na én meg a Banshee, Vikings, Hannibal trión agyaltam minek álljak neki, Hannibalra esett a választásom, két rész után nem úgy érzem nem bánom meg eztMads Mikkelsen for president.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na én meg a Banshee, Vikings, Hannibal trión agyaltam minek álljak neki, Hannibalra esett a választásom, két rész után nem úgy érzem nem bánom meg ezt
Mads Mikkelsen for president.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az eheti TWD nem volt már annyira rossz tegnap volt időm megnézni, sok új dolog elébe fogunk nézni. Ideje lenne már felpörgetni jövő héttől.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Heyhey, Viking testvéreim odarakták a harmadik részt rendesen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Teen Wolf nem "tinisorozat", hanem minőségi farkasos fajta!
Az Arrowban lévő Roy is szerepelt 2 évadot, aztán....
Arrow 2x10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A nyomozó rákérdez Olivernél, hogy mi ez a maszk. Szóval látja az egész arcát... de persze tudom, hogy ez egy nem komoly sorozat és ettől el kell vonatkoztatni... de jobb szeretem az olyan szuperhősöket akiknek van normális maszkja (mint pl Pókember)
Superhero Origins: The Green Arrow
Superhero Origins: The Flash
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szóval Barry már a második Flash
Az Arrowban lévő Roy is szerepelt 2 évadot, aztán....
sorozatjunkie írta:Kezdek mérges lenni a Teen Wolf téli szezonjára, mert nincs egy gyengébb rész sem, hétről-hétre hozza a 7/10-es epizódokat, sőt, néha kicsit már jobb is. Biztos sokszor írtam már, de ki gondolta, hogy egyszer ide fog eljutni a sorozat? Ráadásul nem is akármilyen fejlődést produkál évről évre, de ennek kapcsán nem akarom koptatni megint a billentyűzetet. Aki lemarad, az kimarad.
Arrow 2x10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A nyomozó rákérdez Olivernél, hogy mi ez a maszk. Szóval látja az egész arcát... de persze tudom, hogy ez egy nem komoly sorozat és ettől el kell vonatkoztatni... de jobb szeretem az olyan szuperhősöket akiknek van normális maszkja (mint pl Pókember)
Superhero Origins: The Green Arrow
Superhero Origins: The Flash
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szóval Barry már a második Flash
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nnna én csak most tudtam megnézni a true detective finálét, maradéktalanul elégedett vagyok, illetve Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Marty lánya red herring maradt, ezt kicsit sajnálom de szóval nah..királyság volt
Nem illik.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Az egész sorozat egyik legbrutálabb, legjobb jelenete volt ez (amit te is linkeltél): KÉPtubatibi írta:The Originals
-Az eddigi részekből a kedvenc jelenetem:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget![HD]
A zene, ahogy előadja Klaus...minden
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár tudtam, hogy Klaus a legerősebb, de azért egy picit féltem, hogy itt most neki is baja lehet. de amilyen egyszerűen lerendezte a csapatot, nem semmi.
Amúgy nem csak a sorozat zseniális, hanem a zenei aláfestések is.
11.részben pedig egy másik FRISS sorozat bevezető zenéjét tették oda, brutál jóóóóó!

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
The Originals
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
[HD]
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Jaja. Csak ugye CBS-ről beszélünk, talán mostanság a Criminal Minds az egyetlen, amely az ilyen szálat hanyagolja. Hátha...remélem nem lesz több romantikus szál a poi-ben, a carter-reese pillanat kb a világ legcikibb történése volt, amit TV képernyőn valaha leadtak. maradjanak annál amit tudnak, az enyelgést meg hagyják meg réjzen sorozatainak.
Ha a CW vinné a PoI-t már rég lenne egy Finch-Shaw-Reese szerelmi háromszög, kb. 20 évvel fiatalabb "színészekkel"

Réj imádná

- Boky
szerintem meg pont hogy az elején nézett ki szarul stana, azzal a rövid vöröses-barnás hajjal alig nézett ki jól, utána viszonttorjack írta:Castle esetében még az is játszik, hogy Stana az elején jobban festett![]()
A PoI meg...igazából meglepi, mert országos csatornán ilyesmit nem vár az ember. A Hannibal esetében is hihetetlen, hogy országoson fut.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk a PoI a CBS-en megy úgyhogy idővel még átmehetnek egy Reese-Shaw romantikus évődésbe. Bár Shaw eddig több érdeklődést mutatott Finch kutyája iránt

remélem nem lesz több romantikus szál a poi-ben, a carter-reese pillanat kb a világ legcikibb történése volt, amit TV képernyőn valaha leadtak. maradjanak annál amit tudnak, az enyelgést meg hagyják meg réjzen sorozatainak.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Castle esetében még az is játszik, hogy Stana az elején jobban festett
A PoI meg...igazából meglepi, mert országos csatornán ilyesmit nem vár az ember. A Hannibal esetében is hihetetlen, hogy országoson fut.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk a PoI a CBS-en megy úgyhogy idővel még átmehetnek egy Reese-Shaw romantikus évődésbe. Bár Shaw eddig több érdeklődést mutatott Finch kutyája iránt

- Boky
én az 5. évadig bírtam, az ideit már nem néztem, rohadtul szenvedős lett, pedig az első 2-3 évadot nagyon élveztemtorjack írta: Kibírtad eddig?Pedig van még lejjebb
![]()
No de hogy ne csak kritizáljak, a PoI-ból szintre hoztam magam. Elég patent lett így 3 évadra. Országos csatornán talán a legjobb cucc a Hannibal után.

a második mondat meg nagyon igaz

- torjack
Kibírtad eddig?Castle

No de hogy ne csak kritizáljak, a PoI-ból szintre hoztam magam. Elég patent lett így 3 évadra. Országos csatornán talán a legjobb cucc a Hannibal után.
- h3x0r
Ha az elso evad lassu volt, akkor mit fogsz majd mondani a masodikra, ahol az evad kozepen jo par reszen keresztul semmi sem tortenikAnis írta:TWD 1.évad
Amúgy nem volt rossz, de elképesztően LASSÚ volt!

Vegre rajottel hogy tenyleg veled van a bajPipita írta:Tényleg kezdek aggódni az elmeállapotom miatt, valami tényleg fordítva van bekötve. Ez volt az utóbbi néhány rész közül a leggyengébb HIMYM epizód szvsz, a poénok jók voltak.
Gondoltam beszállok kicsit én is a HIMYM fikázásba végre, erre mindenki élteti.

Castle 4x9
Az elso ket evadban latot Castle es Beckett kozotti csipkelodesek mara szinte teljesen eltuntek, ez mar nem az a sorozat amit kb 1 eve megszerettem. Ez a negyedik evad pedig kritikan aluli, gyengen kezdtek, majd jott par fellangolas, majd ismet par gyenge resz. A mostani resz pedig annyira idegesitett hogy a felenel kikapcsoltam es megkapta a vegleges kaszat is. (azert kar erte, de ez van)
House of Cards 1x1
Ha pedig kaszaltunk egy sorozatot, akkor illik helyette elkezdeni egy masikat.

Ennel jobban talan nem is valaszthattam volna, azonnal beszippantott. Sokat nem is akarok rola beszelni, de ez bizony minosegi sorozat a javabol.