A Jumanji után pedig most jöhet egy jó kis Pusztító

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 18., vasárnap 0:57
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. május 17., szombat 0:35
Négyet. Undorítóan szar film.Zsombor írta:Hát, akkor én nem értem a tartalmát, szerintem bűngyenge film. De ha jól emlékszem Faust papa is kb egy ötöst dobott rá. Én négy és felet.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. május 16., péntek 23:58
Most leszögezném, hogy a ki, mennyi, milyen minőségi filmet látott témába nem akarok belemenni, én speciel nem rajongok a hollywoodi filmekért, magamtól nagyon ritkán visz rá a lélek hogy megnézzem őket (igaz, idén sokat ültem moziban utazgatás miatt egy ismerőssel).sentry írta:The Counselor (A jogász) - 2013
Itt nem tudom ki volt e beszélve a film, megmondom őszintén nem emlékszem. De 2-3 embertől is azt hallottam, hogy mekkora sz_r... Hát tévedtek. Nem azt mondom, hogy zseniális film, de jó. Főleg, mert különleges szemszögből rendezett, zseniális alakítások halmaza, és cseszett jó dialógusokkal teli tűzdelt film. Van benne egy akkor monológ, ahol a film kicsúcsosodik, hogy az valami kkrt jó!![]()
Persze minden filmnek vannak hibái, nekem inkább hiányosságaim voltak. De ha elfogadom, hogy ez film szándékosan olyan, amilyen, akkor bezony nem sok hibája van.
És itt jön az amit már többször leírtam, hogy nagyon számít, hogy ki hány és milyen minőségi filmet látott már. Biztos vagyok benne aki porig alázza A jogászt, az nem látja a film mögöttes tartalmát, és a film lényegét sem érti. De még sejteni sem sejti.
nócpertíz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 16., péntek 23:35
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 16., péntek 23:31
Nincs ezzel semmi baj. Nem azt mondtam, hogy hülye aki nem érti. Nektek nem jött be, nekem igen.Zsombor írta:Hát, akkor én nem értem a tartalmát, szerintem bűngyenge film. De ha jól emlékszem Faust papa is kb egy ötöst dobott rá. Én négy és felet.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. május 16., péntek 23:11
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 16., péntek 22:55
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 16., péntek 22:45
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. május 16., péntek 19:53
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. május 16., péntek 19:11
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. május 16., péntek 16:53
Nem egészen film, de ha megy az angol(angol feliratot is állíthatsz), akkor a VICE csatornáján rengeteg dolog van, ami érdekelhet.kelemen.istvan írta:Tudnátok mondani jó dokumentum,ismeretterjesztő,illetve tudományos filmet mondani ami must see kategória?
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 16., péntek 16:38
Attenborough egész filmes munkássága mehet.kelemen.istvan írta:Tudnátok mondani jó dokumentum,ismeretterjesztő,illetve tudományos filmet mondani ami must see kategória?
A bolgyónk a Föld pipa.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 16., péntek 16:35
Ez oké, de nagyon nem erről volt most szó. Másért nézzük a két műfajt, egyikben - mint írod - értéket keresünk, másikban kikapcsolódást. Mindegyik lehet kiváló.realistahuni írta:Én egyszerűen nem látok tizedannyi értéket sem ebben a műfajban, mint egy jó drámában, thrillerben, krimiben, életrajzi, vagy történelmi filmben.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. május 16., péntek 16:16
Én nem nagyon nézek ilyesmit, csak ezt láttam, de ez nagyon tetszett.kelemen.istvan írta:Tudnátok mondani jó dokumentum,ismeretterjesztő,illetve tudományos filmet mondani ami must see kategória?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. május 16., péntek 16:12
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. május 16., péntek 15:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 16., péntek 14:39
Keresztapa 10/10, Taxisofőr kasza, Ponyvaregény egynek jó, Harcosok klubja adós.Ennyi erőből a Keresztapa, a Taxisofőr, a Ponyvaregény, a Harcosok klubja is túlhypeolt... amikor 100 emberből 95 azt mondja, hogy iszonyat jó, akkor az nem túlhypeolt, hanem egyszerűen csak tényleg kurvajó.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 16., péntek 14:29
Én nem érzek hypeot körülöttük, lehet azért mert kedvelem ezeket és az ilyen típusú filmeket, nem tudom. Viszont néha a fórumokon meg a környezetemben is azt érzem, hogy túllihegik az ilyen képregényadaptációkat. Én elismerem, hogy pl. a Nolan féle Batman a kategóriájában 10/10, meg hogy rengeteg a rajongó és szép pénzt hoz, megéri, nagy üzlet stb.Ennyi erőből a Keresztapa, a Taxisofőr, a Ponyvaregény, a Harcosok klubja is túlhypeolt... amikor 100 emberből 95 azt mondja, hogy iszonyat jó, akkor az nem túlhypeolt, hanem egyszerűen csak tényleg kurvajó.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 16., péntek 14:07
Nekem egyik sem tetszett igazán ebből a hármasból.Remy írta:a Taxisofőr, a Ponyvaregény, a Harcosok klubja is túlhypeolt... amikor 100 emberből 95 azt mondja, hogy iszonyat jó, akkor az nem túlhypeolt, hanem egyszerűen csak tényleg kurvajó.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. május 16., péntek 13:48
Miért ne tudnának egy jó filmet csinálni belőle ? Miért a trilógiából kellene készülnie a filmnek ? Az egyik , ha nem a legjobban kidolgozott sci-fi univerzum . Lehetne film a fiatal Shepard életéről , vagy a turián - ember háborúról , számtalan lehetőség csak megfelelő író és rendező kell hozzá . Írónak pl. Drew Karpyshyn ha már ő a Mass Effect univerzum atyja .Hát az minden lesz csak egy jó film nem.
De legalább érdekes lesz látni, hogy hogyan oldják meg a végét, mert ugyebár az nem lett az igazi
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem