Zeneklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Zeneklub

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. november 17., hétfő 17:35

Van Canto - A Storm To Come (2006)
Volt kis szabadidőm, úgyhogy gyorsan le is pörgettem az albumot. Előjáróban csak annyit, hogy az ajánlásért mindenképp jár a pacsi, ugyanis a rohadt életben nem hallgattam volna (kerestem volna rá) egy ilyen albumot. Most viszont az értékelés. Nos, nekem nagyon, nagyon egyhangú volt ez az album. Az I Stand Alone-t tudnám talán kiemelni, az üde színfolt volt a korongon, no meg kis újítás a többi számhoz képest. Néhány szám (főleg a Starlight) kifejezetten idegesítően hatott rám. A többiről igazából semmit nem tudok elmondani, újdonság volt, nem nagyon hallottam még ilyet, de utólag belátva annyira nem is vágyom rá :mrgreen: általában háttérben elment, egy szám ugye (mint ahogy fentebb is említettem) tetszett, és csak egy volt (szintén olvass vissza) az, amit át kellett tekernem. összességében a többi értékelésemet is figyelembe véve ez valahol az NKS és Ludovico Einaudi között volt.
5/10, csak azért, mert kedves vagyok :sziv:
2 számtól eltekintve Nekem anno nagyon tetszett az album
melyik kettő volt az?
[...]összesen 4 albumot készítettek
ha jól lettem informálva, akkor 2006-ban álltak össze, ahhoz képest viszont a 4 album teljesen jó mennyiség.

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2014. november 17., hétfő 15:03

Csak sikerült rosszat linkelnem :D Köszi Pheco!

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. november 17., hétfő 14:50

Van Canto - A Storm To Come (2006)

Szerintem ez lesz a helyes link :)

peadani

HozzászólásSzerző: peadani » 2014. november 17., hétfő 14:41

Na hát akkor jöjjön az ajánlásom.Valószínűleg sokaknak nehéz lesz majd meghallgatni amit ajánlok, de az ilyen benne van a pakliban.Egy német capella-heavy metál együttestől fogom hozni az 1. albumukat.2006-ban amikor kijött az album akkor talált rá egyik ismerősöm és az ő ajánlására hallottam őket én is.2 számtól eltekintve Nekem anno nagyon tetszett az album és remélem azért lesz olyan is akinek szintén fog.Nem egy nagy és hírhedt együttes összesen 4 albumot készítettek.Különlegesség, hogy 5 énekes(egy nő és 4 férfi) illetve 1 dobos alkotja a bandát.

Van Canto - A Storm To Come

Van Canto - A Storm To Come

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. november 17., hétfő 13:02

Nem kell megvárd :mrgreen:

Sun kick

(bocsi, hogy ismét rám kellett várni)

Jól ismertem az albumot, egyedül a Sírató c. dal nem rémlett, de az is nagyon jó. A zenekar kiteljesedése volt az album szvsz, és magyar szinten kiemelkedő munka. Egyebet nem tudok mondani.

8.5/10
"And my heart will leave you never."

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. november 17., hétfő 12:56

Hozzad nyugodtan. Messideco késhet, mert megszerette Mikeet :mrgreen:

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 17., hétfő 12:54

Nem én vagyok a főnök, de szerintem mehetünk tovább nyugodtan! :)

messideco most úgyis Mikee Mykanicot hallgatja ezerrel! :lol: :lol:

(pfff áruló :he: :mrgreen: )

peadani

HozzászólásSzerző: peadani » 2014. november 17., hétfő 11:41

Megvárjam messideco-t vagy hozhatom az ajánlásomat?

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2014. november 16., vasárnap 21:26

Sun kick

Jobban bejött ez a lágyabb stílus nekem, viszont ezt a rekedt hangot ki nem állhatom. :D Élvezdet annyira nyomatták mindenhol, hogy akarva-akaratlanul is megutáltam. Egyszer hallottam őket élőben, sajnos akkor sem váltott ki belőlem sok mindent. Az alapok viszont nagyon királyak, azok tetszettek. :)

6,5/10
.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 16., vasárnap 21:00

soadroli írta:
BBarni írta:nincs bajom Roliékkal
wat? :mrgreen: amúgy ennek nagyon örülök, köszi, nekünk sincs bajunk veled :agree: :mrgreen:
Ameddig Linkin Park és Pokolgép féle együtteseket ajánlasz nem is lesz baj... :mrgreen:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. november 16., vasárnap 20:47

BBarni írta:nincs bajom Roliékkal
wat? :mrgreen: amúgy ennek nagyon örülök, köszi, nekünk sincs bajunk veled :agree: :mrgreen:
közben persze utánanéztem hogy az egyik tag Farkas Roland :D
Kép

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 16., vasárnap 20:39

Az OTP se 2 forinttal pénzeli őket, aztán meg lehet nézni, hogy abban a körben még milyen cégek,emberek vannak kapcsolatban az OTP-vel és ennyi! :) Na meg Soltész Pétert sem kell félteni, neki is jó az ismeretségi köre(Gerendai Károly)

Többet nem írok, mert nem akarok "vádaskodni", másrészt meg mint írtam nincs bajom Roliékkal, ügyesen is csinálják amit csinálnak csak nekem nem feltétlenül szimpatikus, hogy nem csak a zenéjükkel akarnak bevágódni itt-ott hanem jól is helyezkednek! :)

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. november 16., vasárnap 18:48

ajj ne pü-ben már, legfeljebb törli egy modi de én nem sejtem miféle támogatást kaphattak és kiktől mert full nem vagyok otthon az ilyen dolgokban :Đ
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. november 16., vasárnap 18:46

hogy komoly támogatást kaptak "innen-onnan"(gondolom sejthető)
PÜ-ben engem is érdekelne ez egyébként.
Mondjuk ha ilyen buktazsolti féle "csakazsidóknyomják" mítosz akkor inkább nem. :lol:

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 16., vasárnap 18:31

Ha jól látom már csak 3 ember(most már csak 2 )tartozik az értékeléssel(pedig ennél rövidebb album szerintem nem lesz :mrgreen: ) aztán jöhet peadani, egy jó kis DragonForce( :rock: ) vagy Poets Of The Fall féle ajánlással! :shifty: :mrgreen:

A Punnany témáról röviden és tömören csak annyit, hogy komoly támogatást kaptak "innen-onnan"(gondolom sejthető) és ez nem csak úgy az ölükbe hullott! :) Meg lesznek ők még komolyabb TV-s reklámokban is... :)
Egyébként viccen kívül ott van egy jazzes album az esélyesek között, ami valószínűleg mindenki számára jóval könnyebben emészthető lenne, mint a Summer Sessions, talán még a 4,6-os átlagot is elérné. :lol: :lol:

Dubstepet csak akkor hozok, ha felidegesít a nép a sok vikingmetállal meg magyar rappel. :mrgreen:
Öööö senki sem szólt GT-nek, hogy ha valaki kimarad egy körből akkor még 10 körig nem jöhet vissza? :hmmm: :mrgreen:
Azért Mr. Cornetta elég komoly lelki károsodásokat okozhatott neked, hogy még mindig emlékszel a nevére, annak ellenére, hogy nem tetszett az album... :-( :mrgreen:
Jó, hogy meg van még a blog oldal... :mrgreen:
Dehogy, naponta pörgetem újra az albumait! :lol:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. november 16., vasárnap 18:27

sun kick
na hát nekem a pm az egyik kedvenc csapatom, néha jól esik ez a lágyabb zene. mind az alapok mind a szövegek kiválóak.
egyedül a bemelegítő miatt nem lesz 10es az album az a szám nem nagyon jön be. rajta is van a telómon az egész album, néha előveszem, ha olyan a hangulatom szóval nekem abszolút nem volt új egy szám se de perfekt ajánlás volt itt a rock vs ug rap háború közepette :D
9/10
kicsit ferde szemmel nézek rájuk, mert
bbarni ezt kifejthetnéd nekem is.. érdekelne :)
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. november 16., vasárnap 17:10

Punnany Massif - Sun Kick

Nem rossz ez, viszont nem ők a kedvenc magyar előadóim. Élőben is láttam őket egy kocsmában másfél órás akusztik koncert keretén belül és jó zenét tudnak ők ám csinálni. Nekem a Punnany egy idő után viszont túl monoton és lágy, jobban szeretem a pörgősebb hip-hop zenéket.
Vannak itt nagy számok, viszont van olyan amit végig sem hallgattam annyira nem tetszett(az első) De azért jó volt.

7.5/10

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. november 16., vasárnap 17:06

Nem volt ez vészes, egynek elment. Az Élvezd c. szám a telómon is rajta van, azt nagyon szeretem. A másik szám, ami még bejött, az a Néha. A szöveg általában tetszett, a zene meg, hát az itt mindegy :D Egynek jó volt, 6/10.
Kép

Zsoc
Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger

HozzászólásSzerző: Zsoc » 2014. november 16., vasárnap 14:50

Bocs a késésért.

Szeretem pár számukat, de java részt én idegesítőnek vagy túl semmilyennek érzem a számaikat, ahogy ebben az albumban is. Nyilván az Élvezd az rommá lett nyomatva mindenhol, nem kevés ideig, így az első pár hallgatásnyi érzés sem volt már meg.
De ettől még persze nem rossz szám. Ezen kívül még talán talán a másfél hete címűt tudtam élvezni, ezen kívül viszont nem sok pozitívumot tudok felhozni az albummal kapcsolatban.

Én elismerem a zenekart, mert jó zenészemberek alkotják, ez egy-egy feldolgozásból, mr2-es cuccokból is kiderül szerintem, egyszerűen a stílusukból adódóan kevés számuk jön be.
Nem tudom miért, de tényleg sugárzott belőle, hogy kurva menőnek hiszi magát, mert ezt hallgatja.
Szerintem inkább azért ilyeneket hallgassanak és érezzék kicsit többnek magukat mint azokat a tehetségtelen vagy már undorítóan szélsőséges zenekarokat/embereket akik nem tudok jobb szót, elkurvásítják a zenét. Ők nem ebbe tartoznak, egyediek is, viszonylag azért jók is.

Ennek ellenére ez az album egyáltalán nem hagyott mély nyomokat. 5/10

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. november 15., szombat 11:33

Gyerekek, megint határidő van, sőt igazából tegnap éjfél lett volna a hivatalos határidő. Holnap éjfélig értékelje mindenki és hétfőn jöhet az ajánlással peadani.

Vissza: