Ez alapján Neymar örülhet, hogy csak 4 meccset kapott /index/palesz77 írta:Lefújás után belebikázta az előtte állóba a labdát, ilyen tahóságot nem lehet csinálni, megérdemelte a pirosat. A 4 meccs mondjuk szerintem is túlzás, de gondolom szépeket mondott a bírónak - meg is érdemelte. Engem nem zavar amúgy az eltiltása, többet pihenhet..Becksy23 írta:Mi volt ebben piros?Komolyan nem látom, a csóka ugrott bele a labdába, mást meg nem láttam a videókon, volt még egy pöcsméregetés valamelyik kolumbákkal, de ennyi.
Pontosan ezért kapott 4 meccset. Valószínűleg 1 meccs a piros miatt (teljesen jogos, hogy ha valakit labdával megrúgsz kapsz 1 pirosat, mindig is így volt) 3 meccs meg pofázásért. Ez se ritka, hogy ha valaki ugat, és az bekerül a jegyzőkönyvben akkor azért kap pár meccset.
Nem láttam a mérkőzést, de jogosnak tartom a felvételek és a jegyzőkönyv miatt. Még fiatal, és ha most nem mutatják meg, hogy ilyent nem lehet, akkor valószínűleg sosem tanulná meg. Ráadásul Ronaldo nyilatkozta (valaki bemásolta ide), hogy ilyen nem tehet meg senki...