HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. szeptember 20., péntek 19:14
Mondjuk most pont nem nagyon kell megtalálni Benzemát...
Formában van, odateszi magát, űzi a védőket, gólokat ló, gólpasszokat ad. Ennél több nem kell. Végre nincs itt Higuaín, nincs az értelmetlen, folyamatos cserélgetés. Meg kell adni neki az évet, mert a képességei alapján Real szintű csatár. A mostani rendszerbe meg illik is tökéletesen. Jól lép vissza, nagyon kreatív, kis játékokban erős. A kulcspasszok mellé ha meglövi a maga 25-30 gólját, akkor én elégedett leszek vele úgy, hogy Cé valószínűleg idén is szépen fog termelni, Bale-től is viszonylag sok gólt várok, illetve Isco is gólerősnek tűnik (pedig tőle nem vártam ezt a korábbiak alapján).
Főleg így lehet ez parádés, hogy a Karim - Modric - Isco - Marcelo négyes nagyon érzi a bugit (mondjuk én Ronaldot sem féltem, egyből tudja tenni a zsugát, ha akarja, ráadásul jó helyre, illetve Bale sem az az elveszett gyerek kis játékban sem, mint azt sokan gondolják). A szélekről meg a két villámléptű indul... Jó lesz ez, csak türelmesnek kell lenni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)