Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Véééééégre nem hiszem el
A vikingekkel időhiány miatt elmaradtam 2 résszel. A GoT után a kedvencem.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. április 14., hétfő 14:19
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 14., hétfő 13:57
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!végre valahára megdöglött az a .... jaj de örültem bakkermessideco írta:GoT S4E2
![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jeoffry
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 14., hétfő 13:51
Kód:
Közeleg a The Leftovers című új sorozat premierje, amely az első hírek szerint is igazán várós koncepciónak tűnt, ami pláne beigazolódott, miután megkaptuk az újonc produkció első trailerét. A koncepció alapvetően egy végítéletes, természetfeletti szériát ígér, amelyben egyik napról a másikra eltűnik pár millió ember a Föld színéről. Na, ez nem az ő sztorijuk, hanem azoké, akik hátramaradtak. Olyan világsztárok tűnnek majd fel a sorozatban, mint Christopher Eccleston a Doctor Who-ból és Liv Tyler A Gyűrűk Urából. Már magyar címe is van egyébként az újoncnak, az HBO A hátrahagyottak címmel fogja bemutatni a sorozatot. Tűkön ülve várjuk. A sorozatot egy bizonyos Damon Lindelof jegyzi egyébként, amely tény szintén némi lelkesedésre adhat okot. Főleg a Lost-rajongók körében.ha van rá időd/kedved, akkor a The Avengers: Earth's Mightiest Heroes is hasonló. Ott van Hulk, Vasember, Amerika kapitány, Thor, Hangya és még páran és ott is osztják egymást bőven poénokkal, és jobbnál jobb részek vannak.tubatibi írta:Pókember elképesztő kalandjai
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. április 14., hétfő 12:56
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 14., hétfő 12:37
akartam írni, hogy semmibe nézel, he?ateeemadrid írta:Vikingsről nem nagyon írtok mostanában, elmaradtatok vele?
Most pótoltam az eheti részt, ismét rohadt jó volt, kár hogy csak 10 részesre tervezték az évadot.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!viszont az a blood eagle bazdmeg. beteg volt.
szerk.: közben látom, hogy Boky írt róla, én voltam bamba.![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. április 14., hétfő 12:25
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 14., hétfő 12:05
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 14., hétfő 10:52
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 12., szombat 18:49
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. április 12., szombat 18:06
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 12., szombat 17:59
Szedd le a pilotokat és nézd meg! Az ajánlgatásoknak a világon semmi értelme.Holnap melyik sorozatot kezdjem el?
A: The Wire
B: Breaking Bad
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 12., szombat 17:34
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. április 12., szombat 17:18
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. április 12., szombat 17:06
tökmind1, egyértelműen a 2 legjobb sorozatról van szó, mindkettő 10/10. az összes többi sorozat amit láttam messze lemarad ezektől.pheco írta:Kérdés:
Holnap melyik sorozatot kezdjem el?
holnap délig lehet voksoni :Đ
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. április 12., szombat 16:49
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. április 11., péntek 22:43
Nem kérdés, BB.pheco írta:Kérdés:

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. április 11., péntek 22:05
réj mindig jókat ír a Gossip girlről, és sok lány ismerősöm odáig van érte. szerintem megér egy próbát neked is ilyen neves ajánlások után.pheco írta:Kérdés:
holnap délig lehet voksoni :Đ
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 11., péntek 22:03
az a Szabályzat 1.0 mennyire hiányzik....Realista24 írta:Használjátok a haragosok listát, jobb ötletem nincs. Illetve lenne :Đ
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 11., péntek 22:01
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem