Extra a bayern mert rommá vert egy csucs barcat es egy csucs schalket.

Tudom h jok, de iszonyat tul vannak hypeolva..most is 2p alatt mar masodik nagy lehetoseg a sevilla elott.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. szeptember 24., csütörtök 22:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 24., csütörtök 22:58
De úgy vannak beallitva mint akiket évekig nem vehetemeg senki. Aztán most is csak makkolnak.ziro4vr írta:Na de ki extra manapság?Realista24 írta: Nézem ezt a Bayernt. Semmi extra.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. szeptember 24., csütörtök 22:58
Vini Jr.ziro4vr írta:Na de ki extra manapság?Realista24 írta: Nézem ezt a Bayernt. Semmi extra.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. szeptember 24., csütörtök 22:54
Na de ki extra manapság?Realista24 írta: Nézem ezt a Bayernt. Semmi extra.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. szeptember 24., csütörtök 22:47
HozzászólásSzerző: peadani » 2020. szeptember 24., csütörtök 22:46
És elnézve a cserepadjukat nem hiszem, hogy az idei szezonba ilyen eredményesek lesznek. Van egy erős kezdő 11 aztán 1-2 csere és lefőtt. Am rohadt unalmas egy meccs és remélem a Sevilla valahogy behúzza a végén azért.Realista24 írta: Nézem ezt a Bayernt. Semmi extra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 24., csütörtök 22:30
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. szeptember 24., csütörtök 21:53
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. szeptember 24., csütörtök 20:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 23., szerda 19:34
Kihagyom. A stadion egyébként nagyon szép, tegnap voltam először, de ez a színtelen-szagtalan körítés, ráadásul a Bayernnel nem hoz lázba és a koronát sem akarom, hogy lázba hozzon.Steve írta:Realista24 írta:
Ne szidd, egy csomó lóvét hoz a cégemnek, és még all access passom is van![]()
![]()
![]()
![]()
Jajaja.Tudhattam volna előre, hogy már megint te állsz a dolgok mögött.![]()
Mész amúgy? Én távolságot(amennyire csak lehet) tartva tuti mennék a helyedben.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. szeptember 23., szerda 19:27
Realista24 írta:Ne szidd, egy csomó lóvét hoz a cégemnek, és még all access passom is vanSteve írta: Ennek a telített stadionos szuperkupa döntőnek amúgy mi értelme.
Ez ilyen mutassuk, meg hogy Mo-n mennyire jól kegy a vírussal? Vagy ez ilyen mutassuk fel a stadion építősde fő eredményét..
Lassan nem tudom követni, hogy mi van először hú de nagy szigor, majd mindenki csinál amit akar kb., majd a nagy szigor közepette azért összeborulunk a tömegközlekedésen..
Na mindegy én folytatom a rendőrségi kérvényem kitöltését, hogy beengedjenek az országba.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 23., szerda 19:23
Ne szidd, egy csomó lóvét hoz a cégemnek, és még all access passom is vanSteve írta: Ennek a telített stadionos szuperkupa döntőnek amúgy mi értelme.
Ez ilyen mutassuk, meg hogy Mo-n mennyire jól kegy a vírussal? Vagy ez ilyen mutassuk fel a stadion építősde fő eredményét..
Lassan nem tudom követni, hogy mi van először hú de nagy szigor, majd mindenki csinál amit akar kb., majd a nagy szigor közepette azért összeborulunk a tömegközlekedésen..
Na mindegy én folytatom a rendőrségi kérvényem kitöltését, hogy beengedjenek az országba.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. szeptember 23., szerda 19:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. szeptember 16., szerda 17:26
Remélem lesz megint ilyen csoport pl, hogy Porto, Shaktar, Basaksehir meg mondjuk a fagyi.Realista24 írta: Bombo 1
Real Madrid, Sevilla, Bayern Múnich, Liverpool, Juventus, París Saint Germain, Zenit San Petersburgo y Oporto.
Bombo 2
Barcelona, Atlético de Madrid, Manchester City, Manchester United, Shakhtar Donetsk, Borussia Dortmund, Chelsea y Ajax.
Bombos 3 o 4
RB Leipzig, Inter, Lazio, Atalanta, Lokomotiv Moscú, Olympique Marsella, Brujas, Borussia Mönchengladbach, Istanbul Basaksehir, Rennes +a még maradék 6 helyre aki tovabbjut a selejtezokon
Lesznek szép csoportok.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. szeptember 16., szerda 16:48
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. szeptember 16., szerda 16:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 16., szerda 16:33
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. szeptember 16., szerda 11:08
többek közt annak a Zivkovicnak a góljával, akit 1 hete adott el a Benfica a PaoknakRemy írta: Azért az kemény, hogy a Benfica képes volt kiesni a PAOK ellen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. szeptember 16., szerda 9:55
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. szeptember 7., hétfő 22:00
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem