Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Faust
El director de fotografía

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. április 7., hétfő 13:09

ziro4vr írta:A castingot nagyon eltalálták. Mikkelsen oké, róla tudtuk hogy király, na de ez a Dancy? Morpheus meg hozza rutinból.
Dancy-n nagyon meg vagyok lepődve, mert az első évad bő feléig idegesítően erőltetetten, ripacsként nyomta, de csak belerázódott. :) Mikkelsen meg...nála jobbat keresve sem találhattak volna. Este nézem én is az új részt. :mrgreen:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 7., hétfő 12:36

h3x0r írta:
csababarca írta:Gondoltam szólok,hogy a HBO GO-n ingyenesen nézhető a GoT S04E01! Magyar felirattal persze :mrgreen:
enkórrol is ingyenesen nezheto :mrgreen: (Persze magyar felirattal :D)
nem biztos,hogy mindenki estig akar várni normális feliratra :)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 7., hétfő 12:10

csababarca írta:Gondoltam szólok,hogy a HBO GO-n ingyenesen nézhető a GoT S04E01! Magyar felirattal persze :mrgreen:
enkórrol is ingyenesen nezheto :mrgreen: (Persze magyar felirattal :D)

Par sorozatos hir:

Aki nem látta az Amerika kapitány-filmsorozat második részét, az szerintem jobban teszi, ha az eheti Agents of SHIELD-epizódot a film után nézi meg, a spoilerek miatt. Ugyanis történt valami, ami valószínűleg a sorozatban is említésre kerül.

A Homeland 4. évad forgatását Dél-Afrikában kezdik, és júniustól egészen novemberig ott is maradnak (Fokvárosban).

A How I Met Your Mother DVD-kiadására fel fog kerülni egy alternatív befejezés is. Ezt nem külön forgatták, csak a meglévő anyagból vágták össze másképp.

A House Of Cards introjanak megcsinaltak a magyar valtozatat is: link. en szakadtam rajta, a kedvenc reszem 1:15 es 1:17 kozott :lol:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 7., hétfő 11:41

Gondoltam szólok,hogy a HBO GO-n ingyenesen nézhető a GoT S04E01! Magyar felirattal persze :mrgreen:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 6., vasárnap 14:37

A castingot nagyon eltalálták. Mikkelsen oké, róla tudtuk hogy király, na de ez a Dancy? Morpheus meg hozza rutinból.
Nem illik.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. április 6., vasárnap 14:32

nem hittem volna az 1. évad után, hogy ennyire zseniális sorozat lesz ebből a Hannibalból. :ozil:
eddig egyszerűen tökéletes ez a 2. évad. :salute:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 6., vasárnap 12:55

Zsombor írta:Hannibal 2x6
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem hiszem el. Erről a sorozatról tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Már amikor Gideon a saját lábát ette, zseniális volt, de aztán amikor Jack megtalálta az asszisztensét, azt hittem behugyozok. Abigailre számítottam, de az meg sem fordult a fejemben, hogy ez a nő még életben van. Elképesztő. :D
most hoztam fel magam, nagyon komoly ez az évad :agree:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a kis előzetesből látszott, hogy Will szabadon kemény lesz az biztos, Hannibalnak szorul a hurok
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. április 5., szombat 19:15

Hannibal 2x6
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem hiszem el. Erről a sorozatról tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Már amikor Gideon a saját lábát ette, zseniális volt, de aztán amikor Jack megtalálta az asszisztensét, azt hittem behugyozok. Abigailre számítottam, de az meg sem fordult a fejemben, hogy ez a nő még életben van. Elképesztő. :D

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 5., szombat 18:28

Az első kettő( Duel Monsters és a GX) nekem is bejött, de valahogy az 5D-vel nem vagyok megbarátkozva, párszor már nekikezdtem, de nem nagyon tudom folytatni, valahogy nem köt le. Lehet tévedek és csak az eleje unalmas aztán beindul?
A Duel Monsters nálam is az etalon. Az nagyon jóra sikeredett. A GX nekem annyira nem jött be, túl komolytalan volt. De végignéztem, mert mindig reménykedtem benne, hogy jobb lesz.

Az 5D nekem jobban tetszett, mint a GX talán azért, mert komolyabb volt. Az eleje valóban kicsit gyengus, és a vége felé valóban egyre jobb lesz, de a Duel Mosnters szintjét nem éri el, és nekem a legnagyobb bajom az volt, hogy ugyanazokat a köröket futja, mint a két elődje. A Duelek szerintem jobbak, mint a GX-ben, főleg a Synchro Monsterek behozatala miatt, és a darkosabb hangulat miatt is. Ha nem jött be a motoros duel (ami nekem sem volt a szívem csücske, de a vége felé egész látványos lett, és megbarátkoztam vele), akkor nem érdemes folytatnod. Sok újat nem ad a sztori maga, az egyiptomi részekhez hasonló epic dolgok nem lesznek benne, jó iparos munka az egész, semmi több.

Zexalt meg hasonló okok miatt el sem kezdtem már. Egyrészt ugyanazokat a köröket futja, máfelől meg hajlik a GX felé komolytalanságban.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. április 5., szombat 18:07

50 nap körül járok én is :D
Kép

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 5., szombat 17:19

Matt!

Az első kettő( Duel Monsters és a GX) nekem is bejött, de valahogy az 5D-vel nem vagyok megbarátkozva, párszor már nekikezdtem, de nem nagyon tudom folytatni, valahogy nem köt le. Lehet tévedek és csak az eleje unalmas aztán beindul?

De a legjobb a Duel Monsters, nagyon jó szereplők, a végén az egyiptomi történet...nagyon fasza. :agree:

Egyébként, ha már Anime...

Kuroko no basuke, annyira sajnálom, hogy vége van a másodiknak évadnak, nagyon sok minden nem derült ki és most jönnének a legjobb részek, úgynézki, ha kijön a 3. évad akkor is csak 1 év múlva...pedig az volt a szombati sorozatom. :-(

Nagyon bejött, azóta olvasom a mangát és egyre jobban sajnálnám, ha nem látnám képernyőn azokat a meccseket. :(
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 5., szombat 17:01

Nekem 78 nap 20 óra 51 perc, és ebbe nincsenek benne a Yugioh első 3 anime sorozata. :mrgreen: Mondjuk ebben aztán Dragon Ballostól, Digimonostól minden benne van, úgyhogy azért ennyi, no meg a TD, amiből még csak egy részt néztem meg, de kb. két héten belül az is meg lesz nézve.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. április 5., szombat 16:45

Én is ezt használom, jó kis oldal, mindig tudom, hol tartok egy adott sorozatban. :mrgreen: Egyébként nekem 3 hónap 3 hét (majdnem 113 nap).
De ez a tiii.me nem túl pontos, most pl. csak a Friendset néztem meg, de részenként 30 perccel számol, whatnext 22 perccel, ez azért jelentős különbséget eredményez a teljes sorozatot nézve (előbbinél 4 nap 22 óra, utóbbinál 3 nap 14 óra). Gyanítom a 40-50 perces sorozatokat meg 1 órával számolja.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 5., szombat 16:18

En whatnext.eu-t hasznalok a sorozatok bejelolesere, ott 3 honap 1het 2 nap-nal jarok

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 5., szombat 16:08

41 nap 7 óra, de én se egyszer láttam csak a Jóbarátok összes részét, annyit elárulhatok :D Simpsonsból meg fogalmam sincs mennyit láttam, kb a felével számoltam, de lehet több is van az.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 5., szombat 15:58

54 nap jött ki így nagy gyorsan.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 5., szombat 15:56

30 nap körül, mondjuk ha a Jóbarátokat beleszámolom kb 4-szer, akkor jóval több :mrgreen:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. április 5., szombat 15:51

ez jó, hány napot töltöttél sorozat nézéssel? :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 5., szombat 10:22

pheco írta:Tbbt 7x19

Kurva jó rész volt :mrgreen: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sheldon amit leművelt, sírtam a röhögéstől :lol:
Nagyon szeretem, hogy nem akar több lenni a sorozat, mint ami. Himym kicsit példát vehetett volna róla..
Nagyon allat resz volt. Sheldon nagyon elemeben volt, de a tobbiek is jok voltak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Raj uj "baratnoje"-t is kedvelem, Lucy-nal joval szimpatikusabb.

De a kerdes meg mindig all: Xbox One vagy PS4? :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 4., péntek 19:30

MyStiQ írta:Realista24 és Arrow:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Milyen ezer szál? Meg miért kéne mindent letisztázni még ebben az évadban? :)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem akarom, hogy mindent lezárjanak ebben az évadban, csak egy-egy dolog lehetne már teljesen tiszta. Az egyre több szereplő a múltból, és mindenki ismer mindenkit. Malcolm szál is stagnál, stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: