Tippemre elfáradtak fejben. Elég demoralizáló lehet, hogy mindig esélyesként beszélnek rólad, aztán semmit se nyersz.flori írta: Spursnel mi ment el ennyire? Most is szivnak az utolso Watfordtol otthon.![]()

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 19., szombat 16:13
Tippemre elfáradtak fejben. Elég demoralizáló lehet, hogy mindig esélyesként beszélnek rólad, aztán semmit se nyersz.flori írta: Spursnel mi ment el ennyire? Most is szivnak az utolso Watfordtol otthon.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2019. október 19., szombat 16:11
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. október 17., csütörtök 20:34
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. október 17., csütörtök 18:53
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. október 17., csütörtök 18:50
Nem tudom mennyire lenne egyébként deffenzív egy Kroos-Case-Kante Kp.Kercsó írta: A report on Daily Express claims Chelsea midfielder N’Golo Kante dreams of playing for Real Madrid.
simán elférne jövőre Modric helyén.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. október 17., csütörtök 17:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. október 17., csütörtök 7:40
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. október 16., szerda 6:51
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. október 13., vasárnap 22:29
így is lehet. maxirespektSadio Mané:
"Miért volna szükségem 10 Ferrari-ra, 20 gyémántórára vagy 2 repülőgépre? Ezek a dolgok jelentik nekem az egész életet?"
"Amikor éhes voltam, muszáj volt kimennem a rétre és dolgozni, hogy tudjak mit enni. Nagyon nehéz időket éltem meg, mezítláb fociztam, nem volt semmilyen iskolai végzettségem, tehát nem volt más lehetőségem."
"Most pedig segíthetem a saját nemzetem azzal, amit a foci adott nekem. Iskolákat, stadionokat építtettem; ruhákat, cipőket és kaját biztosítok azoknak az embereknek, akik extrém szegénységben élnek. Azonfelül, minden szegénységben élő embernek 70€-t adományok havonta, ami segíthet a családi költségvetésben."
"Nincs szükségem arra, hogy luxusautókban, luxusházakban, kirándulásokon vagy repülőkben mutogassam magam. Előnyben részesítem azt, hogy az emberek kapjanak valamit abból, amit az élet adott nekem."
HozzászólásSzerző: Mickey » 2019. október 10., csütörtök 13:17
Ez így korrekt.Realista24 írta: Na, a mostani Ceba interjú olyan, amiről beszéltem.
Ceballos: "I never thought of leaving permanently. My goal is to succeed at Real Madrid. I'm going to fight to fulfil my dream. I want to go to the Olympics & the Euros. I don't care about not having holidays, I'm 23 years old and I'll rest when I'm older."
Ennél sokkal hosszabb, de a lényeg itt van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. október 10., csütörtök 12:49
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. október 9., szerda 16:58
ezt nem tudjuk előre, ki kell próbálniM1Ö írta: Arra meg kevés, hogy Ő legyen a jövő csapatának egyik alapembere.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. október 9., szerda 16:31
Lehet jobb egy fokkal. Ügyes srác amúgy, de tényleg dupla annyit kéne érte fizetni, mint amennyit ér. 80 milliókért meg elvárná az ember, hogy a csapat egyik legjobbja legyen. Arra meg kevés, hogy Ő legyen a jövő csapatának egyik alapembere.Kerlon írta:Szerintem jobb Ceballosnál.
HozzászólásSzerző: füst » 2019. október 9., szerda 14:53
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. október 9., szerda 8:57
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. október 9., szerda 0:37
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. október 8., kedd 23:01
Azért mert akkor Solari volt az edző._Bushido_ írta: Arra gondoltam, hogy anno ZZ-t se rúgták ki tavasszal mondjuk,
amikor egy héten belül ment el a kupa, BL, jóformán a bajnokság is. (0-3, 0-1, 1-4)
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. október 8., kedd 21:37
Bocsi, rossz értelmezés, ill. nem értettem, mire fel a kérdés.Realista24 írta:Nem a kérdésre válaszoltál. Sebaj._Bushido_ írta:
Úgy, hogy mindketten a klub legendái, így nehezebben rúgják ki őket - mint egy külsős edzőt, ha úgy alakul.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 8., kedd 20:13
Szerintem jobb Ceballosnál. Fizikálisan, védekezésben is, támadásban, ha nem is annyira kreatív, de bátran lő és ér fel a támadásokhoz. Amúgy nem biztos, hogy megvenném.M1Ö írta:Egy semmivel nem jobb spanyollal, aki alap hangon 60 millió euró, de inkább 80-100 az elnökük miatt? Hatalmas üzlet lenneFabian Riuzt kéne elhozni a Napoliból
hogy spanyollal pótoljuk![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. október 8., kedd 20:04
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem