Nem ot nevetem ki, hanem magat a szituaciot, hogy minden apro reszletre odafigyel, majd a vegen hozzateszi, hogy amugy repulovel szokott utazni. Ez olyan, mintha valaki azt mondana, hogy o minden nap sportol, csak egeszseges eteleket fogyaszt, semmi karos szenvedely, minden etkezese grammra pontosan ki van szamolva, csak epp minden szombaton brutal mod berugik, vasarnap meg egesz nap tolja magaba a junk foodot.Anthony írta: De most ezzel mit csináljon? Ő a saját szintjén megtett mindent amit lehetett, szerintem ez eléggé megbecsülni való, nincs mit kinevetni rajta.
Elmész európában vonattal, de máshová kicsit hosszadalmasabb.

Politika
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Engem jobban zavar, hogy a wizzair már rohadt drága lett, és nem fapados árai vannak.
Ráadásul minden szirszarért felszámolnak extra díjat, iszonyat árakon.
Nagyon nehéz már kifogni olyanokat, hogy 5-10ezer forintért egy napra kiugrasz Rómába, Milánóba, akárhova.
Na mindegy, úri huncutság a repülés:D
Ráadásul minden szirszarért felszámolnak extra díjat, iszonyat árakon.
Nagyon nehéz már kifogni olyanokat, hogy 5-10ezer forintért egy napra kiugrasz Rómába, Milánóba, akárhova.
Na mindegy, úri huncutság a repülés:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyrészt. Másrészt meg az a repülő akkor is felszáll és elmegy a-ból b-be, ha ő nem ül rajta.. Amire van ráhatása, ott megtett mindent.Anthony írta: De most ezzel mit csináljon? Ő a saját szintjén megtett mindent amit lehetett, szerintem ez eléggé megbecsülni való, nincs mit kinevetni rajta.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De most ezzel mit csináljon? Ő a saját szintjén megtett mindent amit lehetett, szerintem ez eléggé megbecsülni való, nincs mit kinevetni rajta.
- h3x0r
Errol eszembe jut, mikor par eve az indexen mutattak be egy lanyt, aki zero waste eletmodot folytat. Borkanokkal jart vasarolni, lufa szivacs, bambusz fogkefe, a takaritoszereket, kozmetikumokat, fogkremet sajat maga keverte, komposztalas, mososzoda, moshato textil betet, hasznalt ruhak, stb. Majd a video vegen elmondta, hogy egy dologrol nem tud lemondani, az evi egy nyaralasrol, ahova repulogeppel mennek.nmate írta: Kis politikai rage, érik bennem a téma egy ideje, inkább áthoztam ide az offból![]()
![]()
A kukimat belerakom ebbe a sok fapados vacakba, én még jobban adóztatnám ezeket. Persze 4 litert fogyasztó dízelekkel kell baszakodni, nem azokkal a gépekkel, amik felszállnak másfél órára és telefossák a levegőt elégetett kerozinnal, csak hogy valaki elutazhasson a hétvégére Rómába egy pizzáért. Szóval remélem aki ilyenekkel repked az nem a Teslájával megy ki a reptérre büszkén verve a mellét, hogy ő zöld.![]()
Nem személyeskedésnek szántam persze, de amúgy győzzetek meg, hátha rosszul gondolom.

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
https://ourworldindata.org/grapher/carb ... ravel-modenmate írta: Kis politikai rage, érik bennem a téma egy ideje, inkább áthoztam ide az offból![]()
![]()
A kukimat belerakom ebbe a sok fapados vacakba, én még jobban adóztatnám ezeket. Persze 4 litert fogyasztó dízelekkel kell baszakodni, nem azokkal a gépekkel, amik felszállnak másfél órára és telefossák a levegőt elégetett kerozinnal, csak hogy valaki elutazhasson a hétvégére Rómába egy pizzáért. Szóval remélem aki ilyenekkel repked az nem a Teslájával megy ki a reptérre büszkén verve a mellét, hogy ő zöld.![]()
Nem személyeskedésnek szántam persze, de amúgy győzzetek meg, hátha rosszul gondolom.
Vigyázz, mert a Teslát említetted, kiserik hamarosan megjelenik...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kis politikai rage, érik bennem a téma egy ideje, inkább áthoztam ide az offból
A kukimat belerakom ebbe a sok fapados vacakba, én még jobban adóztatnám ezeket. Persze 4 litert fogyasztó dízelekkel kell baszakodni, nem azokkal a gépekkel, amik felszállnak másfél órára és telefossák a levegőt elégetett kerozinnal, csak hogy valaki elutazhasson a hétvégére Rómába egy pizzáért. Szóval remélem aki ilyenekkel repked az nem a Teslájával megy ki a reptérre büszkén verve a mellét, hogy ő zöld.

A kukimat belerakom ebbe a sok fapados vacakba, én még jobban adóztatnám ezeket. Persze 4 litert fogyasztó dízelekkel kell baszakodni, nem azokkal a gépekkel, amik felszállnak másfél órára és telefossák a levegőt elégetett kerozinnal, csak hogy valaki elutazhasson a hétvégére Rómába egy pizzáért. Szóval remélem aki ilyenekkel repked az nem a Teslájával megy ki a reptérre büszkén verve a mellét, hogy ő zöld.

https://444.hu/2023/08/01/megtevesztesi ... r1_BWxIWeM
https://www.facebook.com/hadhazyakos/po ... embed_post
napi fidesz
nekik bármit
https://www.facebook.com/hadhazyakos/po ... embed_post
napi fidesz
nekik bármit
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Az a lenyeg, hogy egyre tobb es tobb ember hallja a szembesitest es vilagosodjon meg (mint pl a telexes videoban a tüntis kiscsaj exfideszes polgarmester anyja)
De elobb lesz puzser onmagarol mit sem tudo nyugger, mint itt ez a sok talpnyalo seggturkasz neres gerinces normalis ember.
De elobb lesz puzser onmagarol mit sem tudo nyugger, mint itt ez a sok talpnyalo seggturkasz neres gerinces normalis ember.
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Azért hívták, amit Puzsér is mondott.
Évekig nem hívták, most egyszer elhívják, és döngetik a mellkasukat, hogy mekkora sajtószabadság uralkodik a NER-en belül.
De amúgy élvezetes volt, legalább a jólakottnapkozis gyereknek voltak érvei, engem a Szöllősy jobban felcsesz minden egyes alkalommal.
Annyira szervilis, paneleket mondó figura, igazi seggnyaló, hányadék.
Évekig nem hívták, most egyszer elhívják, és döngetik a mellkasukat, hogy mekkora sajtószabadság uralkodik a NER-en belül.
De amúgy élvezetes volt, legalább a jólakottnapkozis gyereknek voltak érvei, engem a Szöllősy jobban felcsesz minden egyes alkalommal.
Annyira szervilis, paneleket mondó figura, igazi seggnyaló, hányadék.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
En elkezdtem hallgatni, de az elso csavonal kb a harmadik percben olyan szinten felbasztam magam, hogy ki is lottem. A rinocerosznak nem ilyen vastag a bore.
Mutatoba hivtak, mint a tobbieket, ez eleg nyilvanvalo.hehetheoriginal írta: Puzser padlot most fel nerrel tusnadon, epic masfel ora
Nem is ertem, hogy mertek elhivni![]()
- hehetheoriginal
Puzser padlot most fel nerrel tusnadon, epic masfel ora 
Nem is ertem, hogy mertek elhivni

Nem is ertem, hogy mertek elhivni

thereisonly1ronaldo
valamelyik univerzumban:

- hehetheoriginal
Azt hiszem altalanos alsoban hallottam eloszor valami ilyesmit, legalabbis a mondat elso felet.hehetheoriginal írta: pár év és kihal ez a sok vén komcsi.
addig megszedjük magunkat nyugaton.

- hehetheoriginal
pár év és kihal ez a sok vén komcsi.
thereisonly1ronaldo
https://www.youtube.com/watch?v=Jptp1Ks ... nnel=24.hu
óriási mondások ránézésre okosabbnál okosabb emberek szájából
óriási mondások ránézésre okosabbnál okosabb emberek szájából
valamelyik univerzumban:

most néztem végighehetheoriginal írta: https://www.youtube.com/watch?v=4ld7PQU ... E2%80%A4hu
apro reszlet:
Üres pet palack eldobása 2-8 évig terjedő szabadság vesztés.
Árpád hídon illegális gyorsulási verseny közben szabályosan közlekedő ketékpáros halálra gázolása 0,5 év felfüggesztett.
![]()
![]()
kibaszott szánalmas ez a fidesz, nem nagyon vannak ezekre szavak már, sem a felcsúti tolvaj királyukra
valamelyik univerzumban:

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Megfogja uszni. Az ilyen pszichopata retkek pont azert tudnak randalirozni, mert olyan vedohalo van korulottuk, ami miatt nagyon nagy baj nem lehet. Carmageddon ricsard es breki is rohogve setalt a birosagra, de a termeszetet meg a korrupcio se gyozi le...