De bíztam benne, hogy az évek alatt fejlődött a történet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 8., szombat 20:15
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 8., szombat 20:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 8., szombat 20:07
Ahogy van szar mosó és külön szar szaritogep, így gondolom van jó kombi is.ANDS írta:Nagy +1.Faust írta: Kombinaltat hagyd a picsaba, csak a baj van azzal is, aminek az arabol veszel egy jo mosogepet es egy jo szaritot. Ismeroso korben akinek volt, mind lebeszelt rola, mi is nemreg vettunk gepeket.
Sajnos, helyhiány miatt nem lesznek jobbak a kombi szárító- mosógépek.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 8., szombat 20:03
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 8., szombat 20:02
trú trúFaust írta: Aztan majd ha elromlik a szarito funckionak valami szarja es amiatt mosni se tudsz, az lesz a fasza.Plusz jat kerdes, hany emberre mosol. Teged ismerve…
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 8., szombat 19:53
Full hülyének ne nézzetek márSierra írta:Én 150-ért vettem egy éve Whirlpool-t, hibátlan. Meg azért megnézném 150-ből hol veszel egy jó mosógépet meg egy jó szárítót is.Faust írta: csak a baj van azzal is, aminek az arabol veszel egy jo mosogepet es egy jo szaritot.
Akkor összeépítő kerettel egymásra tudod rakni.Realista24 írta: Ezt vagom, de helyhianyban vagyok. Muszaj igy megoldani. B verzio, nem veszek kombit.És grátiszban kapsz egy kihúzható rekeszt is.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 8., szombat 19:53
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 8., szombat 19:51
Én 150-ért vettem egy éve Whirlpool-t, hibátlan. Meg azért megnézném 150-ből hol veszel egy jó mosógépet meg egy jó szárítót is.Faust írta: csak a baj van azzal is, aminek az arabol veszel egy jo mosogepet es egy jo szaritot.
Akkor összeépítő kerettel egymásra tudod rakni.Realista24 írta: Ezt vagom, de helyhianyban vagyok. Muszaj igy megoldani. B verzio, nem veszek kombit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 8., szombat 19:50
Ezt vagom, de helyhianyban vagyok. Muszaj igy megoldani. B verzio, nem veszek kombit.Faust írta: Kombinaltat hagyd a picsaba, csak a baj van azzal is, aminek az arabol veszel egy jo mosogepet es egy jo szaritot. Ismeroso korben akinek volt, mind lebeszelt rola, mi is nemreg vettunk gepeket.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 8., szombat 19:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 8., szombat 19:34
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. szeptember 22., csütörtök 6:47
Offban beszéltük, én a decathlonost néztem ki, szerintem majd meglepem vele magamat lassan.'shutterisland írta: nem tudom volt e mar tema, de barmi tapasztalat masszazspisztolyokkal kapcsolatban ?
ahogy nezem, a normalisabbak 100k kornyeken kezdodnek.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. szeptember 22., csütörtök 0:03
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. szeptember 14., szerda 16:22
Szerintem egy 200 körüli bármilyen 4K jó lehet, nem is drága, de szép képe van filmekhez is. Nyilván függ attól is mekkora méretben szeretnéd. Samsung, LG is nagyon jó, de amelyik tetszik. 2.1 Hdmi szerintem nem gond ha nincs, 4K 120-at még a 3090 sem tud, teljesen felesleges marketing szöveg, hogy vegyél tv-t is a ps5 melé, úgy, hogy a konzol ereje finoman szólva sem indokolja. Ha nem akarsz r6-ozni 120 fps-ben, (ami full HD) akkor hagyd ki nyugodtan.MyStiQ írta:Köszönöm!impossible írta: Szia, mindképpen olyan TV-t válassz ami 4k 120fps/Hertzt tud, márkát nem szívesen javaslok elektronika cuccoknál, de LG-nel vannak kifejezetten jó modellek.
Jaja, szökőévente egyszer, amikor segítséget kérek.Sierra írta:Azta, téged is látni errefelé? jó rég írtál a fórumra.![]()
Neked is köszi!kecsu10 írta: Ezt a 4k 120-at szerintem ne tartsd kötelezőnek. Csak most divat lett az, hogy kell a ps5 mellé. 120-ban alig megy valami, azok is döntő többségében régebbi multi, lövöldözős játékok 1080-ban. Egy sima 4k 60 tv elég hozzá, ha már írtad, hogy nem Oled vagy ilyesmi. Nincs azért olyan hardver abban a konzolban, ami igényelne azt. (Nekem is van, tudom). Innentől kezdve pedig te tudod mennyit szánsz rá. (A 4k is nagy általában skálázott, de jól néz ki persze).
Esetleg konkrét modelleket is tudnátok ajánlani? Annyiban kiegészítem akkor az eredeti írományomat, hogy maximum ~360.000 Ft-ot szánnék rá - de minél olcsóbban megúszom, annál jobb-, többet nekem most ez nem érne meg.
Előre is köszönöm!
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. szeptember 13., kedd 0:05
Igaz 10k-val tul van a kereten, de nekem ilyen van: https://www.emag.hu/philips-oled-smart- ... xIQAvD_BwEMyStiQ írta:Köszönöm!impossible írta: Szia, mindképpen olyan TV-t válassz ami 4k 120fps/Hertzt tud, márkát nem szívesen javaslok elektronika cuccoknál, de LG-nel vannak kifejezetten jó modellek.
Jaja, szökőévente egyszer, amikor segítséget kérek.Sierra írta:Azta, téged is látni errefelé? jó rég írtál a fórumra.![]()
Neked is köszi!kecsu10 írta: Ezt a 4k 120-at szerintem ne tartsd kötelezőnek. Csak most divat lett az, hogy kell a ps5 mellé. 120-ban alig megy valami, azok is döntő többségében régebbi multi, lövöldözős játékok 1080-ban. Egy sima 4k 60 tv elég hozzá, ha már írtad, hogy nem Oled vagy ilyesmi. Nincs azért olyan hardver abban a konzolban, ami igényelne azt. (Nekem is van, tudom). Innentől kezdve pedig te tudod mennyit szánsz rá. (A 4k is nagy általában skálázott, de jól néz ki persze).
Esetleg konkrét modelleket is tudnátok ajánlani? Annyiban kiegészítem akkor az eredeti írományomat, hogy maximum ~360.000 Ft-ot szánnék rá - de minél olcsóbban megúszom, annál jobb-, többet nekem most ez nem érne meg.
Előre is köszönöm!
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. szeptember 12., hétfő 21:38
Átjárt a Gundelből a tesco májkrémre.. Csalódtam..___Samy___ írta: Igen, anno hehe egy ideig az eurobarcara jart posztolni, mert olyan szar volt a Real Madrid![]()
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2022. szeptember 12., hétfő 21:11
Köszönöm!impossible írta: Szia, mindképpen olyan TV-t válassz ami 4k 120fps/Hertzt tud, márkát nem szívesen javaslok elektronika cuccoknál, de LG-nel vannak kifejezetten jó modellek.
Jaja, szökőévente egyszer, amikor segítséget kérek.Sierra írta:Azta, téged is látni errefelé? jó rég írtál a fórumra.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. szeptember 12., hétfő 8:03
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. szeptember 11., vasárnap 21:21
https://www.eurobarca.hu/forum/Realista24 írta: Lassan keresheted azt a fórumot, amit hehe is.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. szeptember 11., vasárnap 20:27
ez remélem Halfkeynek szóltRealista24 írta: Lassan keresheted azt a fórumot, amit hehe is.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem