Benne van Carlo nyilatkozatában nagyjából.De hová tűnt Damon Hi.. akarom mondani Casemiro?

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 30., szerda 9:34
Benne van Carlo nyilatkozatában nagyjából.De hová tűnt Damon Hi.. akarom mondani Casemiro?
HozzászólásSzerző: jansky » 2013. október 30., szerda 9:28
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. október 30., szerda 9:00
Ha tényleg így kezdünk akkor majdnem az általam megálmodott gálakezdőnk lenne,csak egy Ramos-Pepe csere hiányzikGéci írta:Lopez-Carvajal,Varane,Pepe,Marcelo-Modric,Illarra,Isco-Bale,Benzema,CR
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 30., szerda 6:56
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. október 30., szerda 1:36
szerintem egy khedira tuti lesz a kedőbeGéci írta:Lopez-Carvajal,Varane,Pepe,Marcelo-Modric,Illarra,Isco-Bale,Benzema,CR
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 30., szerda 0:45
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 29., kedd 21:12
Én nem tudom elképzelni,mivel a két játékos kizárólagosan egy posztos. Mégpedig mélyen pozicionált,akik szemben a "játékkal" helyezkednek el,a labda mindig előttük van,mindig szemben veszik fel a játékot. Nem tudnak(vagyis nem akarnak) a labda vonala elé kerülni,inkább visszalépnek,és lekérik vissza a labdát,őket nem lehet szöktetni,mert ők szöktetnek.....Aki Xabi-Illarra kettőst vár, vagy bízik benne:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 29., kedd 21:07
Úgy gondolom, hogy Xabi tud segíteni neki abban, hogy jobbá váljon, de nehéz mindkettőjüket egyszerre játszatni a 4-3-3-as felállásban. Egy másik rendszerben lehet, hogy sikerülne, de három középpályással ez nehéz.”
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 29., kedd 14:16
Ramosnak problémája van a combjával és nagy valószínűséggel nem játszik holnap... KP kezdő szerintem ez lesz. A támadósor viszont szerintem változni fog. Amennyiben Bale jól van és meccshiányban szenved, nem lepne meg, ha DM helyett kezdene.Danny Smith írta:Lopez - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Illara, Modric, Isco - Di Maria, Benzema, Ronaldo!
HozzászólásSzerző: Danny Smith » 2013. október 29., kedd 14:03
HozzászólásSzerző: sensei84 » 2013. október 27., vasárnap 20:12
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 27., vasárnap 18:08
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. október 27., vasárnap 13:23
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. október 27., vasárnap 11:49
ja, de nem baleval középen. de mennemocsok írta:nagyon sokan írtátok álomkezdőnek a bale-cé támadósort.
és hogy rendes csatár nélkül játsszunk. nektek bejött? szerintetek később működne egy ilyen felállás, mikor már bale is összekapja magát?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 27., vasárnap 11:47
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. október 26., szombat 16:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 26., szombat 15:21
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 26., szombat 15:08
jelenleg Moratat jobb formában érzem mint Bale-t, ezért szerintem a spanyolnak kellene kezdenie csatár pozícióban...ha így állnánk fel ahogy te mondod a védők nem hagynának teret CR-nek, nem lenne ki elvigye előle a védelmetforrest6 írta:Ma estére (4-1-4-1):
Lopez - Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo - Illarramendi - Di Maria, Modric, Isco, Bale - C.RONALDO (hamis9)
A két szélső (Di Maria és Bale) is vissza tud segíteni a védekezésbe és így iszonyat erősek lennénk a széleken a két felfutó hátvédnek köszönhetően! Modric (ő sz igazi box-to-box!) is vissza tud segíteni a középpályáról a védekezésbe! Ronaldo meg csinál szabadon, amit akar és tud! És a meglepetés mindent vinne! Tudom, hogy ez lehetetlen, de én nagyon megnézném így a csapatot a Barca ellen! Hala Madrid!
HozzászólásSzerző: sander » 2013. október 26., szombat 12:38
Én is ezt a felállást támogatnám ahogy már írtam is(kommentáld a hírekben). Szerintem meg ilyen nincs hogy csináljon amit akar. Az hogy az edző azt mondja hogy "szabadabb" a posztja nem azt jelenti hogy nincs semmilyen feladata és csak ész nélkül rohangál a pályán. Én még csak azt sem mondanám hogy Ronaldo lenne az elképzelésemben a csatár. Csatár nélküli játékot játszatnék. Ronaldo-nak pedig az lenne a feladata hogy valamelyik szélre kihúzódjon és amint labdát kap vezesse rá a védőkre és lehetőleg fussa őket le. Bale nálam azért lenne a bal oldalon mert Marcelo nem a védekezéséről híres és be tudna neki segíteni és mert nagyon gyors és könnyebben be tudná játszani az Alves után hagyott űrt. És ha Ronaldo és Bale a kapu felé tudja\tudná vezetni a labdát akkor nagy eséllyel le tudnák futni a védőket. Viszont kíváncsian várom hogy ki fog labdát szerezniforrest6 írta:Ma estére (4-1-4-1):
Lopez - Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo - Illarramendi - Di Maria, Modric, Isco, Bale - C.RONALDO (hamis9)
A két szélső (Di Maria és Bale) is vissza tud segíteni a védekezésbe és így iszonyat erősek lennénk a széleken a két felfutó hátvédnek köszönhetően! Modric (ő sz igazi box-to-box!) is vissza tud segíteni a középpályáról a védekezésbe! Ronaldo meg csinál szabadon, amit akar és tud! És a meglepetés mindent vinne! Tudom, hogy ez lehetetlen, de én nagyon megnézném így a csapatot a Barca ellen! Hala Madrid!
HozzászólásSzerző: forrest6 » 2013. október 26., szombat 11:20
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem