Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Dragonhall
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. június 30., kedd 20:30

tucsoki írta:
Norbii írta:Phil Neville a valencia segédedzője lesz.
Hogy került oda? Nem igazán illik a latin vonalba...
A valencia tulajának része lett egy kis angol klubban is, amit a két Neville tesó és Scholes tulajdonol.
Innen az összeköttetés.
Norbii írta:Rodrigo SL Benfica 26,40 Mill. £
João Cancelo SL Benfica 13,20 Mill. £
André Gomes SL Benfica 13,20 Mill. £
Yoel Rodríguez Celta de Vigo 1,76 Mill. £
Rodrigo anno nagyon jól indult, de mintha megállt volna a fejlődésben.
Cancelo portugál utánpótlás válogatott
André Gomes szintén portugál utánpótlás válogatott volt, már 3x-os nagyválogatott.
utóbbi meg egy spanyol kapus, tartaléknak jó. semmi extra.
Rodrigo Caio São Paulo 11,00 Mill. £
A harmadik orvos sem tanácsolta, hogy a klub leigazolja Caiót, így nem lesz semmi a megszerzéséből. A klub hivatalosan is megerősítette, hogy Rodrigo Caio a sérült térde miatt nem lesz Valencia-játékos.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 30., kedd 20:23

Labdák a kövi szezonra

Kegyetlenül fos az összes.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. június 30., kedd 20:13

kupak17 írta:Miranda -> Inter
nem bánom, hogy megbomlik a Godin-Miranda páros...

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. június 30., kedd 19:44

Miranda -> Inter
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 28., vasárnap 17:57

jó kérdés. Nagyon nem írnak erről semmit..csak a szokásos sablon szöveg van amit Nuno nyilatkozott, hogy sok sok tapasztalattal rendelkezik a profi foci pályafutása miatt és tudja hogy képes lesz kamatoztatni a tudását, meg beleillik a csapat filozofiájába.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 28., vasárnap 17:46

Norbii írta:Phil Neville a valencia segédedzője lesz.
Hogy került oda? Nem igazán illik a latin vonalba...

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 28., vasárnap 17:38

Rodrigo SL Benfica 26,40 Mill. £
João Cancelo SL Benfica 13,20 Mill. £
André Gomes SL Benfica 13,20 Mill. £
Rodrigo Caio São Paulo 11,00 Mill. £
Yoel Rodríguez Celta de Vigo 1,76 Mill. £

számomra amúgy noném az összes, ez a rodrigo is elég kutyaütőnek néz ki.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. június 28., vasárnap 17:30

numberone1 írta:
Norbii írta:Idén amúgy a betisen kívül akar bárki is erősödni? Mert eddig eléggé szutyok az átigazolási időszak mindenki részéről.
Valencia egesz jol erosit eddig.
kiket vettek?
rákerestem, de nem találok semmit

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 28., vasárnap 17:29

Phil Neville a valencia segédedzője lesz.

illetve Turan twitteren: The transfer rumours are not entirely correct. My agent is currently in touch with 3-4 clubs. I will update you all if a deal is made.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 28., vasárnap 0:57

Norbii írta:Idén amúgy a betisen kívül akar bárki is erősödni? Mert eddig eléggé szutyok az átigazolási időszak mindenki részéről.
Valencia egesz jol erosit eddig.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 28., vasárnap 0:54

alexoxladjackoxi írta:Egyedüli szűrőnek kevés lenne, Coquelinnel meg talán túl deffenzívek lennének ketten. Bár ki tudja... értem, hogy mit mondasz, de most elég nagy a tumultus a középpályán, szóval ezen kár is filózni.
Arsenalt csak Chelsea miatt írtam igazából, mert ők ugrottak be rögtön, mint játszó csapat Angliából. A lényeg az volt, hogy más stílusú csapatban nem csak a rombolásban tudna jeleskedni - legalábbis szerintem..

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. június 28., vasárnap 0:30

alexoxladjackoxi írta:Játszóban én sem, de a Chelseaben simán.
Lehet egyedül vagyok vele, de én az Arsenalban inkább el tudnám képzelni, már ha fejlődni is akar. Ő lehetne a folyton megjátszható biztos pont a középpályán, a csapatrészek közötti összekötő, és a többi kreatív játékos alá dolgozó. Nem tudom van-e most ilyen játékos ott, de szerintem ebben a szerepben inkább ki tudna teljesedni az évek során, mint ebben a brusztolós rombolós csapatban levő jómunkás szerepben.

Egyedüli szűrőnek kevés lenne, Coquelinnel meg talán túl deffenzívek lennének ketten. Bár ki tudja... értem, hogy mit mondasz, de most elég nagy a tumultus a középpályán, szóval ezen kár is filózni.

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 27., szombat 22:57

Idén amúgy a betisen kívül akar bárki is erősödni? Mert eddig eléggé szutyok az átigazolási időszak mindenki részéről.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 27., szombat 22:55

Hagyjatok már ezzel a Koke gyerekkel. Pontrúgó.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 27., szombat 22:54

Kerlon írta:szerintem meg faszán beépíthető lenne játszó csapatokba is, mivel nem ügyetlen és nem is hülye a focihoz... hatalmas eltékozlása lesz, ha az Atleticoban fog még ketrec harcolni pár évig
Már azt hittem lesz egy nap, amikor minden hsz-edet adom, de csak sikerült elszúrnod. :( :lol:
Nem illik.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 27., szombat 22:54

M1Ö írta:Ja, ilyen Rakitic féle, de szerintem még Ő is kreatívabb, technikásabb Koke-nél.
Koke amúgy a Barca alapjátékába szerintem jobban illene, mint a horvát, a gyors, rövid passzos játék sokkal inkább a spanyol stílusa, Rakitic a rangadókon nagyon sok sima passzt rontott a nagyobb nyomás miatt, Kokera ez nem jellemző. A hosszú labdái mondjuk a horvátnak sokkal jobbak pl, de szerintem alapjáraton nincs nagy különbség tudásban jelenleg kettejük közt, csak a játékstílusuk kicsit más. De Kokeban legalább annyi - ha nem valamivel több - potenciál van, mint Rakétában. Mondom ezt úgy, hogy őt is nagyon bírom, és örülök, hogy nálunk tolja, mert nagyon kellett idén.
M1Ö írta:Nem tudnám elképzelni egy igazán nagy és játszó csapatba.
A válogatottban pedig sokkal jobban játszik, kreatívabb ő annál, mint amit az Atleticoban mutat. A fejlődése szempontjából baromi rossz csapatban van, mert egy játszó középpályán sokkal jobb lehetne szerintem, legalábbis azok alapján, amit láttam belőle - pedig én tényleg elég sok meccsét láttam. Nem lenne top akkor sem azért, de egy Rakitic szintet szerintem simán hozna 1-2 éven belül, lehet többet is. De amíg annyi elég tőle, hogy romboljon, és nulla támadójáték van kb előtte, addig nem fog fejlődni semmit, és megreked ezen a szinten.
Lehet egyedül vagyok vele, de én az Arsenalban inkább el tudnám képzelni, már ha fejlődni is akar. Ő lehetne a folyton megjátszható biztos pont a középpályán, a csapatrészek közötti összekötő, és a többi kreatív játékos alá dolgozó. Nem tudom van-e most ilyen játékos ott, de szerintem ebben a szerepben inkább ki tudna teljesedni az évek során, mint ebben a brusztolós rombolós csapatban levő jómunkás szerepben.
Kerlon írta:szerintem meg faszán beépíthető lenne játszó csapatokba is, mivel nem ügyetlen és nem is hülye a focihoz... hatalmas eltékozlása lesz, ha az Atleticoban fog még ketrec harcolni pár évig
Na akkor nem csak én látom így..

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 27., szombat 22:52

szerintem meg faszán beépíthető lenne játszó csapatokba is, mivel nem ügyetlen és nem is hülye a focihoz... hatalmas eltékozlása lesz, ha az Atleticoban fog még ketrec harcolni pár évig
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. június 27., szombat 22:47

Tényleg, a Chelsea eszembe sem jutott. Mou tudná használni, az biztos.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. június 27., szombat 22:45

M1Ö írta:
palesz77 írta:Új Xavit vagy Init nem lát benne nálunk senki szerintem
Valakiktől olvastam pedig. Meg hogy szívesen látnátok a csapatotokba, mert technikás, ilyesmi. Ahogy írtad, szerintem inkább az a brusztolós játékos. Annak viszont nagyon jó, én csak Arda-val hasonlítottam össze, hogy köze nincs a török focijához.
Ja, ilyen Rakitic féle, de szerintem még Ő is kreatívabb, technikásabb Koke-nél.

Mondjuk az is igaz, hogy nem láttam minden egyes Atléti meccset, de akárhányszor láttam játszani, mindig inkább a keménységére kaptam fel a fejem és nem a passzaira, labdakezelésére.
palesz77 írta: de amúgy nem tényező komolyabb szinten.
Na ja, tökéletes helyen van az Atlético-ban. Nem tudnám elépzelni egy igazán nagy és játszó csapatba.
Játszóban én sem, de a Chelseaben simán.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. június 27., szombat 22:30

palesz77 írta:Új Xavit vagy Init nem lát benne nálunk senki szerintem
Valakiktől olvastam pedig. Meg hogy szívesen látnátok a csapatotokba, mert technikás, ilyesmi. Ahogy írtad, szerintem inkább az a brusztolós játékos. Annak viszont nagyon jó, én csak Arda-val hasonlítottam össze, hogy köze nincs a török focijához.
Ja, ilyen Rakitic féle, de szerintem még Ő is kreatívabb, technikásabb Koke-nél.

Mondjuk az is igaz, hogy nem láttam minden egyes Atléti meccset, de akárhányszor láttam játszani, mindig inkább a keménységére kaptam fel a fejem és nem a passzaira, labdakezelésére.
palesz77 írta: de amúgy nem tényező komolyabb szinten.
Na ja, tökéletes helyen van az Atlético-ban. Nem tudnám elépzelni egy igazán nagy és játszó csapatba.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Vissza: