Valamikor itteni idő szerint éjszaka lemegy a sorozat Amerikában és itteni idő szerint reggel 8ra már van hozzá felirat.....

szavak nincsenek erre, amit leművelnek bakker

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 5., hétfő 8:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 4., vasárnap 15:45
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Merlyn-ttubatibi írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem meg pont ő lesz a 2. évad szezonzárójában a meglepetés, elvégre Sara milyen régi barátot látogatott volna meg?!Remy írta:Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért azt ne felejtsétek el, hogy van egy Ra's al Ghul is, aki nagyobb genyó mint Slade, tehát bőven jöhet ő a 3. évadban.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 4., vasárnap 15:43
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem meg pont ő lesz a 2. évad szezonzárójában a meglepetés, elvégre Sara milyen régi barátot látogatott volna meg?!Remy írta:Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért azt ne felejtsétek el, hogy van egy Ra's al Ghul is, aki nagyobb genyó mint Slade, tehát bőven jöhet ő a 3. évadban.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 4., vasárnap 15:40
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 4., vasárnap 15:31
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. május 3., szombat 18:23
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 3., szombat 16:31
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Végül is lesz 3. évad simán át lehet vinni és hát a dolgok szerint át is fognak vinni dolgokat a 3. évadba. Az meg öngyilkosság lenne ha most mindent lezárnának mert az katasztrofális befejezést eredményezne. Nem hiába jelentették be már január- februárban azt hiszem a folytatást. Mindenesetre az események sűrűsödnek, bízom benne hogy nem rontják el.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem tovább fog maradni slade a 3. évadra, van még bőven benne. bár manu bennett kitett egy közös képet stephen amellel, és present perfectben irta, hogy öröm volt vele dolgozni, szóval ebből inkább az következik, hogy az évad végén kampec, de reméljük, hogy enm.
a zöld lámpásnak van vmi szuperereje, nem? mert a készítők elmondták, hogy a flashen kívül senkinek nem lesz emberfeletti képessége. a batmanhez meg kevésnek érzem a sorozat profilját.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 3., szombat 16:28
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem tovább fog maradni slade a 3. évadra, van még bőven benne. bár manu bennett kitett egy közös képet stephen amellel, és present perfectben irta, hogy öröm volt vele dolgozni, szóval ebből inkább az következik, hogy az évad végén kampec, de reméljük, hogy enm.Remy írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1, Ezt és sem értem, hogy miért várják el többen is...MyStiQ írta:Arrow:
1, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Miért lenne törvényszerű minden kérdést lezárni ebben az évadban?
2, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az évadzáró címe Unthinkable, még a végén megjön a Zöld Lámpás vagy Batman.
2, Korábban volt róla szó, hogy lesz egy nagy meglepetés az utolsó részben. Kíváncsi leszek, hogy tényleg lesz-e.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 3., szombat 16:21
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1, Ezt és sem értem, hogy miért várják el többen is...MyStiQ írta:Arrow:
1, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Miért lenne törvényszerű minden kérdést lezárni ebben az évadban?
2, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az évadzáró címe Unthinkable, még a végén megjön a Zöld Lámpás vagy Batman.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 3., szombat 16:16
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 3., szombat 12:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 3., szombat 12:43
Ugyanígy 10 rész, azt olvastam.csabi* írta:akkor remélem legalább 15-16 epizódos lesz, mert ennyi időt kibírni...Realista24 írta: in the summer for a 2015
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. május 3., szombat 12:33
akkor remélem legalább 15-16 epizódos lesz, mert ennyi időt kibírni...Realista24 írta: in the summer for a 2015
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 3., szombat 12:24
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. május 3., szombat 6:13
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 3., szombat 0:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 2., péntek 23:25
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Flokiban bíztam, még Misztik is írta, hogy rohadjon meg, írtam neki, hogy ez még változhat és szerencsére bejött. Amúgy abból, ahogy Ragnart ábrázolták az elmúlt részekben, lehetett tudni, hogy tud mindenről. Ahogy a háttérbe rakták, csak figyelt, meg sem szólalt...zseniális megoldás volt szerintem. Siggy meg okos egy némberBoky írta:én is akartam írni, nehéz lesz várni.Realista24 írta:Ragnar barátomék zseniális képpel búcsúztak a szezonzáróban...de hol van még a harmadik évad![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jelentősen eltértek a történelemtől, mivel aszerint horik lemészárolja ragnar rokonságának elég komoly részét. de örülök, hogy ez nem történt itt meg![]()
és bejött sokak gyanúja, miszerint floki horikot játszotta végig, viszont engem az kicsit meglepett, hogy siggy is ilyen kőkeményen ragnar pártján állt végig.
in the summer for a 2015Annyit találtam róla, hogy jön majd 2015-ben.
HozzászólásSzerző: zotya03 » 2014. május 2., péntek 23:23
Igen, valóban remek volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pedig mennyit szidtan Siggy-t meg Flokit az egész évadban, erre betesznek egy ilyen évadzárót...Realista24 írta:Ragnar barátomék zseniális képpel búcsúztak a szezonzáróban...de hol van még a harmadik évad
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 2., péntek 23:19
én is akartam írni, nehéz lesz várni.Realista24 írta:Ragnar barátomék zseniális képpel búcsúztak a szezonzáróban...de hol van még a harmadik évad
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 2., péntek 23:11
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem