Ráadásul majd most amikor jön a roham az üzletekbe.Így majd az utcán meg a parkolókban fognak állni az emberek.
Majd este 10-kor még sort fogol állni mert nem jutsz be az üzletbe.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. március 26., péntek 10:04
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. március 26., péntek 9:31
Nekem mikor covidom volt a Neo Citran+Algopyrin kombó segitett. A legjobb barátom a covid intenzíven orvos ő is azt ajánlotta, hogy a láz levitelre+alvás+ivásra figyeljek, amíg nincs tüdőgyulladás és egyéb jelek.Caraway írta: Annyira meg nem durva, csak meg szeretnem elozni a bajt. Tegnap volt a legtobb 38,6-tal, a hutofurdo utan mindig visszament ilyen 37,5-re. Aztan este sikerult is reggel 5-ig aludnom, majd reggel megint jott a reszketes es a laz. Most 37,7-en allok eppen.
Amikor reszketek akkor viszont jol beszoktam takarozni. Nem kene ?
Egyebkent jo a kozerzetem es nem is vagyok legyengulve, csak a hoemelkedes nem mulik.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 26., péntek 9:18
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 26., péntek 8:32
HozzászólásSzerző: füst » 2021. március 25., csütörtök 10:16
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. március 25., csütörtök 10:14
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2021. március 25., csütörtök 10:06
Nálunk az Algopyrin, Nurofen párossal sikerült lázat csillapítani, szigorúan a megengedett napi maximum adagok betartásával(vegyesen adagolva őket). Köhögésre Paxirazolt nyomjatok, de ott is betartva a mennyiségeket. Amúgy 38ig nem is kéne lázat csillapítani, hogy a szervezeted dolgozzon.Caraway írta: Annyira meg nem durva, csak meg szeretnem elozni a bajt. Tegnap volt a legtobb 38,6-tal, a hutofurdo utan mindig visszament ilyen 37,5-re. Aztan este sikerult is reggel 5-ig aludnom, majd reggel megint jott a reszketes es a laz. Most 37,7-en allok eppen.
Amikor reszketek akkor viszont jol beszoktam takarozni. Nem kene ?
Egyebkent jo a kozerzetem es nem is vagyok legyengulve, csak a hoemelkedes nem mulik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. március 25., csütörtök 10:05
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. március 25., csütörtök 9:51
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. március 25., csütörtök 9:47
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2021. március 25., csütörtök 9:45
Barátnőmmel mos tlábaltunk ki bár lázunk nem volt és a tünetek alapján britt mutánsnak tűnt, kb semmilyen gyógyszer nem volt hatásos. Nekem náthám volt köhögéssel, illetve ízlés és szaglás. Barátnőmnek ugyan ezek+mellkas és végtag fájdalmak.Caraway írta: Hatasos modszer hogy lemenjen a lazam? Valoszinuleg covidos lettem es tegnap hajnal ota kb folyamat lazam van, orvost barmennyiszer lehet hivni nem lehet elerni...
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. március 25., csütörtök 9:36
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. március 24., szerda 15:06
Mi a nyáron két naposra mentünk. Gokart és lézertag volt napközben, estére meg átmentünk Villányba inni. Közben egy-két feladatot megoldva a vőlegénnyel (pl. mennyire ismeri a menyasszonyt - kérdéseket tettünk fel, amiket már korábban megválaszolt a menyasszony).pátkán írta: Sziasztok.
Itt ahol mar minden is volt tema, legenybucsura jo kis otleteket, programokat, feladatokat tudtok e ajanlani, ami felejthetetlenne, egy kis Vegassa tenne ugy az egeszet. Ertelemszeruen egesz estes lesz majd a dolog![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. március 24., szerda 14:53
Csak arra vigyázz, hogy ne legyen sokakocsog , ha már jóabulipátkán írta: Sziasztok.
Itt ahol mar minden is volt tema, legenybucsura jo kis otleteket, programokat, feladatokat tudtok e ajanlani, ami felejthetetlenne, egy kis Vegassa tenne ugy az egeszet. Ertelemszeruen egesz estes lesz majd a dolog![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. március 24., szerda 14:47
én csak azt tudom tanácsolni, h az avataradnál alábbi szintre ne addpátkán írta: Sziasztok.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 24., szerda 10:38
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 24., szerda 10:35
Ez nagyon társaság függő. Vannak akik egy tábortűz mellett is felejthetetlen bulira képesek, vannak, akiknek semmi nem elég jó. De! Ebben a járványügyi helyzetben csak és kizárólag az online bulit tudom javasolni.pátkán írta: Sziasztok.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. március 24., szerda 10:22
HozzászólásSzerző: pátkán » 2021. március 24., szerda 9:42
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. március 23., kedd 17:22
minek ment oda?'shutterisland írta: allitolag az egyik szakkomentatort, lukacs viktort (m4) is kirugtak, mert dobott egy lajkot gulacsi posztjara.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem