Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thea lol

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 8., csütörtök 12:11
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 8., csütörtök 10:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 8., csütörtök 0:27
Dehogyis, mi vagyunk a birkakrealbence írta:Vagy esetleg, talán, lehetséges, hogy veled van a baj, de ez nem biztos, csak kb-ra mondom(gondolom)/sejtem.Anis írta:esküszöm nem vagytok normálisak!![]()
HozzászólásSzerző: realbence » 2014. május 7., szerda 23:39
Vagy esetleg, talán, lehetséges, hogy veled van a baj, de ez nem biztos, csak kb-ra mondom(gondolom)/sejtem.Anis írta:esküszöm nem vagytok normálisak!![]()
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 7., szerda 23:30
HozzászólásSzerző: Huni » 2014. május 7., szerda 20:56
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 7., szerda 20:54
Na rakerestem.Huni írta:az előzetes alapján gondolom THIS FALL = ŐSSZEL = EZ. de lehet, hogy csak ősszel.
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2014. május 7., szerda 20:54
Szerintem meg le fog esni.Anis írta:A korábban belinkelt GOTHAM előzetes úgy kezdődik, hogy "This fall" szóval (gondolom) ősszel kezd.András93 írta:Gondolom ősszel, de még nincs pontos időpont. Most lett csak hivatalos, hogy a FOX berendelte.
kb-ra gyanús, hogy vágjátok az ENG nyelvet.Huni írta:az előzetes alapján gondolom THIS FALL = ŐSSZEL = EZ. de lehet, hogy csak ősszel.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 7., szerda 20:53
Nem lehet véletlen, ebben a videóban is this fallt írnak, szóval gondolom ezen az ősszel fog kezdődni, mivel az a this fall.Realista24 írta:Megnyugodtam.
Mas szerint is ősszel fog kezdődni? A This fall miatt gondolom, hogy igy lesz.
HozzászólásSzerző: Zsoc » 2014. május 7., szerda 20:52
Én arra tippelnék, jahm. Bár hát pontosabbat gondolom majd csak akkor kapunk ha biztos lesz szerintem. De a this fall-ból szerintem egyértelmű, hogy ősszel(gondolom).h3x0r írta:Akkor biztos hogy osszel fog kezdodni?Realista24 írta:Megnyugodtam.
HozzászólásSzerző: Huni » 2014. május 7., szerda 20:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 7., szerda 20:51
THIS FALL = ősszel = ez. Szoval jahm.h3x0r írta:Akkor biztos hogy osszel fog kezdodni?Realista24 írta:Megnyugodtam.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 7., szerda 20:50
Akkor biztos hogy osszel fog kezdodni?Realista24 írta:Megnyugodtam.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 7., szerda 20:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 7., szerda 20:48
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 7., szerda 20:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 7., szerda 20:44
En ugy gondolom, hogy ősszel kezdődik.Anis írta:A korábban belinkelt GOTHAM előzetes úgy kezdődik, hogy "This fall" szóval (gondolom) ősszel kezd.András93 írta:Gondolom ősszel, de még nincs pontos időpont. Most lett csak hivatalos, hogy a FOX berendelte.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 7., szerda 20:18
A korábban belinkelt GOTHAM előzetes úgy kezdődik, hogy "This fall" szóval (gondolom) ősszel kezd.András93 írta:Gondolom ősszel, de még nincs pontos időpont. Most lett csak hivatalos, hogy a FOX berendelte.
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. május 7., szerda 18:48
Gondolom ősszel, de még nincs pontos időpont. Most lett csak hivatalos, hogy a FOX berendelte.szilamer írta:Érdekes ez a Gotham... mikor jön?
Ahhoz képest, hogy nem olyan jó, már a 6. évadnál tartasz, hát oké.Anyaka írta:Én idén kezdtem el. A 6-dik évadnál tartok, de nem is néztem, hogy újra indul. Pedig már örültem, hogy találtam egy lezárt sorozatot.
Amúgy szerintem nem akkora durranás, mint sokan mondják, legalábbis eddig.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. május 7., szerda 15:22
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem