Zeneklub
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Zeneklub
Szerdán fogom hozni Mark Shulzékat.Akkor lesz időm

"And my heart will leave you never."
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Akkor most a vizsgák miatt 1 hetet kihagyunk? Mert Nemtomkinek ajánlania is kellett volna már

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
Jók a programok, csak kevés a biztonsági szolgálat 
Nekem is szintén zenész, hétvégén próbálok valamit.

Nekem is szintén zenész, hétvégén próbálok valamit.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hétvégén próbálok pótolni, de jelenleg felemészt az egyetem, sorry.

- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
ne haragudjatok, de nekem is most nagyon szopó az iskola. próbálom majd behozni mindenképpen a lemaradást!

.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Markus Schulz - Scream 2
Röviden és tömören: Ahol volt ének az elment, ahol nem attól kikészültem!Én el nem tudom képzelni, hogy milyen hangulatomban vagy milyen helyzetben szeretnék ilyen zenét hallgatni!A Revolution és a Fireworks volt az a kettő ami tetszett, az utolsó viszont taccsra tett!Számomra ez az elektronikus zene még mindig nem zene, de nem is nagyon értek hozzá, de nálam ez egy 4!
Viszont legalább valami újdonság volt!
(nem valami gagyi rap
)
Röviden és tömören: Ahol volt ének az elment, ahol nem attól kikészültem!Én el nem tudom képzelni, hogy milyen hangulatomban vagy milyen helyzetben szeretnék ilyen zenét hallgatni!A Revolution és a Fireworks volt az a kettő ami tetszett, az utolsó viszont taccsra tett!Számomra ez az elektronikus zene még mindig nem zene, de nem is nagyon értek hozzá, de nálam ez egy 4!
Viszont legalább valami újdonság volt!

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szeretnél egy hét haladékot kérni, nagyon sűrű a suli... Jövő hétvégén hozom ezt is, meg a következőt is. Bocsi!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Markus Schulz - Scream 2
Nekem tetszett viszonylag,bár voltak unalmasabb számok. Én nem ital után hallgatok szívesebben ilyet hanem alvás előtt,szóval be is tolom ma,ha úgy van.
Sokat nem tudok mondani,jó kis ajánlás volt,eddig nem ismertem,de átnézem a zenéit,meg amit általa dob a spotify.
Jó hangulatomba találtál a zenével,úgyhogy 6,5/10.
(Tetszett,de ennél nem adhatok többet,mert extra szám nekem nem volt benne,7-7,5nél jobbat meg nemigen adnék iylen stílusú zenei albumra,csak ha már nagyon jó
)
Nekem tetszett viszonylag,bár voltak unalmasabb számok. Én nem ital után hallgatok szívesebben ilyet hanem alvás előtt,szóval be is tolom ma,ha úgy van.

Jó hangulatomba találtál a zenével,úgyhogy 6,5/10.
(Tetszett,de ennél nem adhatok többet,mert extra szám nekem nem volt benne,7-7,5nél jobbat meg nemigen adnék iylen stílusú zenei albumra,csak ha már nagyon jó

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Markus Schulz - Scream 2
Örültem, hogy ilyen stílusú ajánlás érkezett. Arra kellett rájönnöm miközben hallgattam, hogy az ilyen típusú zenéket részegen jobban be tudom fogadni
Számomra a Muse volt az album csúcspontja. Az ének nélküli számok annyira nem adták. Az album második fele jóval gyengébbre sikerült, mint az első. Talán a Fireworkstől kezdve tetszett kevésbé. Részegen lehet adnék rá 7-8 körül, de így egy közepes pontszámot ér meg nekem.
5/10
Örültem, hogy ilyen stílusú ajánlás érkezett. Arra kellett rájönnöm miközben hallgattam, hogy az ilyen típusú zenéket részegen jobban be tudom fogadni

5/10
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Te nem jöhetszh3x0r írta:Ha lesz kovetkezo kor, en is csatlakozok majd egy kis elektronikus zenet nepszerusiteni :Đ

Ha szeretnéd és tudod akkor pótold nyugodtan.Dupla D írta:hú baszki. egyéb teendőim miatt efelett rendesen elcsúsztam. nem tudom, hogy van-e ilyenre mód, de még még legalább egy hét inaktivitásom biztos lesz. ha jó úgy, hogy utána pótolom azt a kettőt (addigra 3-at), ami hátramaradtak, akkor az fasza lenne, mert szorgalmi időszak után több időm fog akadni, de ha kitesztek, azt is megértem. bocsi, hogy nem szóltam.
- h3x0r
Neha be szoktam ide nezni hogy milyen albumok porognek es tenyleg szinte csak errol a 2 mufajrol szol a zeneklub. Ha lesz kovetkezo kor, en is csatlakozok majd egy kis elektronikus zenet nepszerusiteni :Đpeadani írta:Markus Schulz - Scream 2
Egész jó ajánlás volt szerintem kicsit véget vetettél a rock vs. rap háborúnak![]()
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Markus Schulz - Scream 2
Egész jó ajánlás volt szerintem kicsit véget vetettél a rock vs. rap háborúnak
Az album első fele nekem bejött viszont a Fireworks számtól kezdve nekem annyira egyformának tűntek a számok. Ha nem nézem közbe a címeket akkor nekem az jön le hogy benyomtak egy jó fél órás mixet amiben gyakorlatilag ugyanaz megy egyfolytában.Azok a számok amikben volt ének teljesen korrekt volt valószínűleg ezért nem bejövős az utolsó pár szám. Összességében egy 5 pont.
Egész jó ajánlás volt szerintem kicsit véget vetettél a rock vs. rap háborúnak

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
hú baszki. egyéb teendőim miatt efelett rendesen elcsúsztam. nem tudom, hogy van-e ilyenre mód, de még még legalább egy hét inaktivitásom biztos lesz. ha jó úgy, hogy utána pótolom azt a kettőt (addigra 3-at), ami hátramaradtak, akkor az fasza lenne, mert szorgalmi időszak után több időm fog akadni, de ha kitesztek, azt is megértem. bocsi, hogy nem szóltam.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Markus Schulz - Scream 2
Ő... annyira nem áll közel a stílus hozzám, viszont messze
ránéztem, mondom 17 szám tuctuc, itt a végem
reménykedtem benne, hogy valami énekféleség felcsendül benne, úgyhogy már rögtön a második számnál megnyugodtam, és tudtam, nem ez lesz minden idők legalacsonyabb értékelése tőlem
abszolúte nem volt rossz ez a korong, bár azok a számok, amikben abszolút nem volt ének, nekem sajnos nem értékelhetőek, így azok eléggé lehúzzák nálam az értékelést (bár muszáj megjegyeznem, volt olyan is, amiben volt ének és nem tudtam végighallgatni sem, szóval...). Pozitív irányba két számot emelnék ki, az egyik a Revolution, a másik a Fireworks (bár a refrénnél kicsit kiherélt hangot ad a pali). A legrosszabb (és legidegesítőbb) talán a befejező Towards The Sun volt. A Make You Fall még az elmegy kategóriába esett, a többi nálam mind egy kalap alá került. Igazából azok a dalok, ahol női hang hallatszódik, annyira gépiesek és autotune-nal teli a hangjuk, hogy az se értékelhető számomra.
Punnanynál mindenképp több (nehéz lenne mondjuk olyat találni, ami nem az [no offense]), Linkin közelébe se érhet. Vijjuminátinál egy fokkal jobb, Divenire-nél egy fokkal gyengébb. Na jó, f.szom húzza itt az időt:
4,5/10
amúgy majd a két albumod összességében is kap egy átlagot és úgy dől el, ki viszi a kört?
Ő... annyira nem áll közel a stílus hozzám, viszont messze

Punnanynál mindenképp több (nehéz lenne mondjuk olyat találni, ami nem az [no offense]), Linkin közelébe se érhet. Vijjuminátinál egy fokkal jobb, Divenire-nél egy fokkal gyengébb. Na jó, f.szom húzza itt az időt:
4,5/10
amúgy majd a két albumod összességében is kap egy átlagot és úgy dől el, ki viszi a kört?
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
nekem is jöhet a PÜ, Zsoc papa!
-
nekem is jöhetZsoc írta:Akinek kell egyéb link az albumhoz az írjon pü-t, Huninak és peadaninak ment.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
na szóval beírom személyesen is mert rudom, hogy pheconak nem hisztek (
) de tényleg kiszállok a rap-rock csatából. mostanában összejöttek a dolgok + a suli után a hétvégéim se lesznek szabadak egy jódarabig.
köszönöm a lehetőséget és hogy részt vehettem. további jó szórakozást mindenkinek!
ui.: ha valakit érdekelne az, higy mit ajánlottam volna akkor nézzen rá a the steve - 1st vagy a dsp - társadalomklinika c. albumokra. ezen a kettőn vaciláltam
peace

köszönöm a lehetőséget és hogy részt vehettem. további jó szórakozást mindenkinek!

ui.: ha valakit érdekelne az, higy mit ajánlottam volna akkor nézzen rá a the steve - 1st vagy a dsp - társadalomklinika c. albumokra. ezen a kettőn vaciláltam
peace

- Zsoc
- Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
Akinek kell egyéb link az albumhoz az írjon pü-t, Huninak és peadaninak ment.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nekem is más megoldás kell, mert Romániából nem elérhető a spotify.