Becksy23 írta:
Szerinted érdekelne? Baszki csak egy labda, nem gránáttal dobálta meg Egyébként pont ma küldtek fejbe labdával, teljes erőből, 3 méterről... Mi volt? Ment tovább a játék, sőt, még én "aláztam" azzal hogy kifejeltem a lővését, pedig simán beguríthatta volna mellettem... Ez van, a foci része hogy eltalál a labda, én lehet "észre se vettem volna".
Édes istenem......egy kapura lövést ami fejbe talál véletlenül, össze próbálsz hasonlítani egy a félpályánál,a meccs vége utáni szándékos odarúgáshoz? függetlenül,hogy a tag túljátszotta. Aztán neymar várja a bírót a folyóson és anyázza,meg hogy az ismertségéből akar hírnevet szerezni? Hát a pofám leszakad....és ezt védik itt egyesek,mennyire nem normáklis már ez a világ.
Micsoda túlcopás ez itt.....brutális.
Mi a fenét keresek itt mindig elgondolkodom.
Neymar csele egy felesleges és kockázatos bohóckodás,vidéken itt magyarországon a roma gyerekek még tolják dorcóban,mert azt hiszik ha ezt begyakorolják akkor attól lesznek focisták. Sokan hiszik hogy ennek pl van köze a labdarúgáshoz,hát nem sok.
Neymar meg tud nyerni egy párharcot a dinamikájával,ha egy cselt megfelelő ütemben indít meg,megfelelő távolságról, akkor az hasznos és lehet látványos is és a csapata előnyt kovácsolhat belőle....ez a surmó mutatvány sok szarra nem jó,mint cirkuszba,mert már többször eljátszotta,és ha ne adj isten nem jött be(többször talán mint hogy bejött) akkor egyből érintőre vette a védőt és már dobta is magát a földre és csuklott össze mint egy rongybaba.....na az foci ám....ahogy sokan mondják,ezért érdemes leülni a tv elé.......persze....
Nekem mindegy,csak kicsit sok már ez is,ez a neymar túlmisztifikálás,ez a bevédés,mintha nem lett volna 100%osan jogos amit kapott......de úgy védik itt egyesek,mintha barca drukkerek lennének és nem látnának az orruktól tovább ebben az esetben.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.