Szerencsejátékok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Szerencsejátékok
Van aki szeret veszélyesen élni, meg vannak ezek szerint a nyuggerek, mint R24 meg én.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
3K-t 1,01-ért?Matyi írta:Amúgy meg regisztrálsz betre, feltöltesz 6k-t, megvárod, amíg nem lesz 3k-s ingyenes élőfogadás, 3k-t feltolsz valami 1.01-es oddsra, másik 3k-t meg élőben megjátszod egy nagyobb oddsért. Veszíteni nem igazán tudsz rajta.

30 Ftért?

3K-t meg nagyobb oddsért, ami rizikósabb és nincs mit veszíteni, hú pasztmek

Most vagy én vagyok beszívva korán reggel és nem értem, vagy te voltál tegnap.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Hogyne kéne már nagy tőke ehhez a stratégiához. Mindig a legrosszabb esettel kell számolni, ami legalább 10 x nélküli meccs. Szóval ha azt az 500-at elkezded szépen szorozgatni, akkor elég nagy összeg jön ki a végére. Nem véletlenül nem játszom én sem. Annak meg semmi értelme, hogy csak egy darabig viszem. Vagy végig kell tolni, vagy bele sem kell fogni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Amúgy meg regisztrálsz betre, feltöltesz 6k-t, megvárod, amíg nem lesz 3k-s ingyenes élőfogadás, 3k-t feltolsz valami 1.01-es oddsra, másik 3k-t meg élőben megjátszod egy nagyobb oddsért. Veszíteni nem igazán tudsz rajta.
Teniszre fogadok, és fociban csak over/under, végkimenetelre kb. soha. Bankroll 10% a tét általában.'Az írta:most hogy elkezdődtek az érdemi bajnokságok is, plusz én is tervezem kicsit rendbe tenni a taktikámat, illetve ha lehet újabbakat tanulni, arra lennék kíváncsi, hogy ki, milyen módszerrel szokott fogadni?
gondolok itt arra, hogy duplázgatja az adott pénzét, esetleg csak másfelezi, stb.
nálam eddig a másfelezés jött be a legjobban, főleg ha van hozzá egy normális tőke, akkor kevesebb kockázattal egész szép dolgokat lehet kihozni.
csak most nekem sem áll rendelkezésemre ez a tőke, így valami újat kellene kitalálni addig is
Ez a duplázós amúgy hibátlan, akinek van legalább egy 7 számjegyű összeg a számláján. Nyilván okosan kell ezt is, de ha jól csinálod, szép összeget el lehet tenni. Én tavaly a Paris FC-vel nyomtam végig, kb. 20 meccsen volt 7-8 X, szóval belenyúltam a tutiba.
A dél-koreai K-League, és a francia/spanyol másodosztály volt tavaly a legjobb X szempontjából, idén is erre fele érdemes csapatot választani.
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Olasz2ben meg franciaban nagyon ritka h annyi meccst D nelkul jatszanak le. Persze nyilvan nem 100%os az otlet de nekem nagyn tetszik.
Som i Serem!
6oat
6oat
-
500-ról is elég nagy tőke kell. 10 meccs döntetlen nélkül simán benne van. Az meg már több, mint fél milla.DinhoL írta:B*szki..te egy zseni v, de most komolyan..___Samy___ írta:Elnézést, de aki ilyenen bukik, az meg is erdemli.
Nekem az a stratégia jön be a legjobban, amikor kiválasztasz az olasz vagy francia másodosztályból egy közép csapatot pár forduló után, majd teszed végig, hogy x-el. Ha bukod, akkor duplazod a tétet. Nyerni tuti fogsz, de ide viszont sajnos elég mély tőke kell. En nem játszottam még így, de szerintem ezzel van a legtöbb esély szakítani.Evek ota keresek valami nyero taktikat de eddig egy se jott be igazan. Most meg ezt a gondolat menetet vegigporgetve tenyleg nyereseges, es ha mondjuk csak 500rol indul az ember nem is kell olyan hatalmas alaptoke hozza. Es pedig milyen egyszeru ha vegig gondolja az ember...

- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
B*szki..te egy zseni v, de most komolyan..___Samy___ írta:Elnézést, de aki ilyenen bukik, az meg is erdemli.
Nekem az a stratégia jön be a legjobban, amikor kiválasztasz az olasz vagy francia másodosztályból egy közép csapatot pár forduló után, majd teszed végig, hogy x-el. Ha bukod, akkor duplazod a tétet. Nyerni tuti fogsz, de ide viszont sajnos elég mély tőke kell. En nem játszottam még így, de szerintem ezzel van a legtöbb esély szakítani.

Som i Serem!
6oat
6oat
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Én abból indulok ki, hogy lehet pár száz, 1-2 ezer forintból szép nagy, rizikós kombókat megrakni, aztán szökőévenként bejön...a többi esetben meg elintézi azzal az ember, hogy egy ezrest végül is megért...de a többi eset lényegesen több. Sok cimbora mixel kevés lóvéból nagy nyeremény reményében, aztán örülnek mint majom a farkának, amikor 100-ból egyszer bejön. Arról meg hallgatnak, hogy előtte, meg utána mennyivel hasaltak.Pozitívan egyik sem jön ki a dologból.
No de hát ilyen ez a popszakma.
No de hát ilyen ez a popszakma.
- ___Samy___
Elnézést, de aki ilyenen bukik, az meg is erdemli.
Nekem az a stratégia jön be a legjobban, amikor kiválasztasz az olasz vagy francia másodosztályból egy közép csapatot pár forduló után, majd teszed végig, hogy x-el. Ha bukod, akkor duplazod a tétet. Nyerni tuti fogsz, de ide viszont sajnos elég mély tőke kell. En nem játszottam még így, de szerintem ezzel van a legtöbb esély szakítani.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezért mondom.
1millán 10K haszon, ha bejön, értelmetlen.
1millán 10K haszon, ha bejön, értelmetlen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Igy van.Realista24 írta:Világ legidiótább dolga az 1,01 meg 1,05 és társaira masszív tőkét rakni.Buktam mar 1.01es oddson sok penzt.
De tennis volt raadasul grand slam. 2-1es szett elony, break elony. Adogatas. Ket labdara volt a penz amikor megtettem. Ingyen penz lett volna ezerbol 999x, igy viszont vilagi eges.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Világ legidiótább dolga az 1,01 meg 1,05 és társaira masszív tőkét rakni.Buktam mar 1.01es oddson sok penzt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Buktam mar 1.01es oddson sok penzt. Nyertem mar lehetetlen meccsel is, buktam egy meccsel 100 ezret, es nyertem is kevesbol sokat. Szerintem az a jo taktika hogy nincs taktika.'Az írta:ezzel a kis oddsos történettel én is 'vitatkoznék', idén úgy sikerült 20k-ból kihoznom milliós nagyságrendű összeget, hogy a legmagasabb odds az nagyjából 1.40 volt, de az átlag az ilyen 1.10-1.25 között mozgott.
persze kell hozzá egy nagy adag szerencse, hogy egy ilyen sorozat összejöjjön, de nem lehetetlen.
más kérdés, hogy az ember mindig többet akar, így nem sok minden maradt a végére az egészből.
torjack, én is valami ilyesmi taktikát folytattam, lényegében itt csak az volt a feladat, hogy kiszűrje az ember, hogy mikor lehet necces, és akkor vagy 1x, x2-be teszi, vagy teljesen otthagyja. tenisznél sikerült ezt nagyon jól alkalmazni, a nagy tornákon nagyon ritkán bukik a papírforma, főleg ha az ember tisztában van vele hogy ki milyen formában van, milyen mentalitású játékos, stb.
Az 1.2es oddsba is lehet ertek ha az tuti, de siman lehet fogni nagy oddsokat is. Daniat akartam megrakni hogy ferfi kezilabdaba nyerik az olimpiat de szokas szerint szar voltam es nem jatszottam meg. Pedig 3.9es odds szep lett volna.
Beten eleg regota fent vagyok most kaptam ujra kezdo befizetesi 15k-s bonuszt. Ugyhogy en megprobalom megvaltnai megint a vilagot. Csak az a baj h ha a 30bol csinalok 100at es akkor akarok meg a 100bol 200at aztan meg tobbet es elobb utobb megint minusz lesz az a jo taktikus aki ezt megallja es megtud allni, nem az aki belovi elore h max mekkora oddsra rak.
Mindenesetre en nagyon orulnek ha itt lenne az mint regen, vagy mint meg anno a masik oldalon hogy porogne a topik mint az allat. Es mindenki nyomatna be hogy mikor mire rak es hogy miert.
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
ezzel a kis oddsos történettel én is 'vitatkoznék', idén úgy sikerült 20k-ból kihoznom milliós nagyságrendű összeget, hogy a legmagasabb odds az nagyjából 1.40 volt, de az átlag az ilyen 1.10-1.25 között mozgott.
persze kell hozzá egy nagy adag szerencse, hogy egy ilyen sorozat összejöjjön, de nem lehetetlen.
más kérdés, hogy az ember mindig többet akar, így nem sok minden maradt a végére az egészből.
torjack, én is valami ilyesmi taktikát folytattam, lényegében itt csak az volt a feladat, hogy kiszűrje az ember, hogy mikor lehet necces, és akkor vagy 1x, x2-be teszi, vagy teljesen otthagyja. tenisznél sikerült ezt nagyon jól alkalmazni, a nagy tornákon nagyon ritkán bukik a papírforma, főleg ha az ember tisztában van vele hogy ki milyen formában van, milyen mentalitású játékos, stb.
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Nem akarom rendszeres jelleggel nyilván, mert szerintem sem működne tartósan, csak alkalmi jelleggel. Amúgy sem sűrűn szoktam mixelni.Ilyen kis oddsokkal szerintem hosszútávon nem érdemes torjack, de hajrá.
-
Én úgy szoktam, hogy kiválasztok 2 háromesélyes meccset, és azt felteszem egy szelvényre. 5-6-os odds össze szokott jönni. Tavaly ezzel a taktikával kezdtem 2k-val, és szezon végén 30k-val szálltam ki.'Az írta:most hogy elkezdődtek az érdemi bajnokságok is, plusz én is tervezem kicsit rendbe tenni a taktikámat, illetve ha lehet újabbakat tanulni, arra lennék kíváncsi, hogy ki, milyen módszerrel szokott fogadni?
gondolok itt arra, hogy duplázgatja az adott pénzét, esetleg csak másfelezi, stb.
nálam eddig a másfelezés jött be a legjobban, főleg ha van hozzá egy normális tőke, akkor kevesebb kockázattal egész szép dolgokat lehet kihozni.
csak most nekem sem áll rendelkezésemre ez a tőke, így valami újat kellene kitalálni addig is

Ilyen kis oddsokkal szerintem hosszútávon nem érdemes torjack, de hajrá.
- torjack
Én most olyasmin gondolkozom, hogy a Real, Barca, Atleti, Bayern, Juve ötösből vagy három mindig aktuális bajnokiját-amikor lókuki, aláznivaló csapatokkal tolják-megtolom egy tízessel. Kicsit az oddsok, de 10-ből így sűrűn összejöhet vagy 30...fizu után tesztelem majd a módszert. Ha nem jön be, marad a száraz kenyér meg a csapvíz

- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
most hogy elkezdődtek az érdemi bajnokságok is, plusz én is tervezem kicsit rendbe tenni a taktikámat, illetve ha lehet újabbakat tanulni, arra lennék kíváncsi, hogy ki, milyen módszerrel szokott fogadni?

"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Villarrealra legalabb januárig nem érdemes fogadni.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8