Elektronika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Elektronika
Én akartam, rá beszéltem magam hogy nem kell.
Majd vettem egyet, Samsungot. Aztán odaadtam ingyen egy haveromnak, annyira nem láttam értelmet.
Most Applet néztem, lebeszeltem magam, erre ma hoztak egy elég jó ajánlatot, 80% hogy mégis veszek.
Majd vettem egyet, Samsungot. Aztán odaadtam ingyen egy haveromnak, annyira nem láttam értelmet.
Most Applet néztem, lebeszeltem magam, erre ma hoztak egy elég jó ajánlatot, 80% hogy mégis veszek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Miota megvan, kb nemitva van a telefonom, es sokkal jobb igy. Nekem a hivaskijelzes/orarol visszajelzes melo kozben ultra hasznos, maradtam mar le tobb szazezres melorol mert 15 perccel kesobb hivtam vissza az illetot.
pulzust is szoktam merni, sportolas kozben mindig hasznalom de az oszinten szolva olyan funkcio, amire soha senkinek semmi szuksege akarmilyen oran, de ha mar van miert ne. Ebresztot is ki szoktam hasznalni gyerek mellett eleg surun, kb amugy ennyi, ertesiteseket a social mediarol tiltsd le a picsaba.

Mivel én némítva használom a telefont ezért jó hogy rezeg értesítéskor meg hívásakkor is.
Nem hiszem hogy függõvé tesz, ez inkább felhasználó függõ. Látom rajta ki kuldte az értesítést és akkor eldontom hogy fontos nem fontos es majd valaszolok neki késõbb.
Nem hiszem hogy függõvé tesz, ez inkább felhasználó függõ. Látom rajta ki kuldte az értesítést és akkor eldontom hogy fontos nem fontos es majd valaszolok neki késõbb.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Akinek van apple watchja/mas okosoraja, ti mire tudjatok hasznositani?
Biciklizeshez jo lehet, meg hogy latom rajta ha hivnak, de az hogy ott is kapom az ertesiteseket eleg haszontalan funkcionak tunik, inkabb csak megjobbsn fuggove tesz. Valami mas hasznossag?
Igazabol kaptam egyet ajandekba, magamtol sose vettem volna, szoval kicsit meglepett aztan legalabb akkor jo lenne kihasznalni ha mar van.
Biciklizeshez jo lehet, meg hogy latom rajta ha hivnak, de az hogy ott is kapom az ertesiteseket eleg haszontalan funkcionak tunik, inkabb csak megjobbsn fuggove tesz. Valami mas hasznossag?
Igazabol kaptam egyet ajandekba, magamtol sose vettem volna, szoval kicsit meglepett aztan legalabb akkor jo lenne kihasznalni ha mar van.
Én sem tapasztaltam összemenést.Bencze írta: Szaritogepesek, mennyire mennek ossze az uj ruhaitok elso szaritas utan? En mar eleve egy szammal nagyobbat veszek mindenbon mert kozepes hofokon is osszemegy minden. Ho nelkul meg a tokom porgeti 4-5 orat felszaraz ruhakert.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:

Semennyire. Vannak, amiket évek óta pörgetünk benne, azok talán egy picit. De nehéz megmondani, mert közben én is hízokBencze írta: Szaritogepesek, mennyire mennek ossze az uj ruhaitok elso szaritas utan? En mar eleve egy szammal nagyobbat veszek mindenbon mert kozepes hofokon is osszemegy minden. Ho nelkul meg a tokom porgeti 4-5 orat felszaraz ruhakert.
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez 
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Szaritogepesek, mennyire mennek ossze az uj ruhaitok elso szaritas utan? En mar eleve egy szammal nagyobbat veszek mindenbon mert kozepes hofokon is osszemegy minden. Ho nelkul meg a tokom porgeti 4-5 orat felszaraz ruhakert.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Applenel nem hülyék…ha Remy hozzajutna egy termékhez…nmate írta: Igen, 2020 óta kínálati válság van, szóval guten morgen![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
De ha az emberek ilyet vesznek, akkor nincs válság, nem?nmate írta: Igen, 2020 óta kínálati válság van, szóval guten morgen![]()

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Olvasni és tapasztalni elég más volt.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Igen, 2020 óta kínálati válság van, szóval guten morgen

Covid ota, mint minden.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én azt hittem ez úgy működik, hogy besétálok az AppleStore-ba, megveszem a 14 Pro-t és kijövök egy telefonnal.
De hát nincs és nem tudnak konkrétumot se mondani, hogy mikor és mennyi érkezik hozzájuk. Rendelés is hetek...
Ez mindig ilyen vagy csak most?

De hát nincs és nem tudnak konkrétumot se mondani, hogy mikor és mennyi érkezik hozzájuk. Rendelés is hetek...

Ez mindig ilyen vagy csak most?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
4 eve hasznalunk egy ilyet: https://www.emag.hu/lg-moso-szaritogep- ... EgEALw_wcBRealista24 írta: Moso-szaritogep tapasztalatok, ajanlasok johetnek.
2-3 naponta mosas, minden 2. alkalommal szaritas. Amikor a kislany meg pici baba volt, akkor nem volt hova teregetni, ugyh a szaritas allando volt.
Tokeletesen mukodik, 0 hiba es csendes. Az egyetlen hatranya annak, hogy egyben van a 2 gep, hogy mosas utan erdemes kiszedni a ruhat attorolni a gep belsejet es ugy visszarakni szaradni, mert igy a kis szoszok amik kijonnek mosaskor nem lesznek benne a gepben, es nem fognak emgegni, igy nem lesz fura szaga a ruhaknak. En csak ajanlani tudom, kis helyet foglal, "keveset" fogyaszt, es mint mondtam, abszolut hiba mentes 4 eve.
Nekem csak két gyerekem van, és két-három naponta biztosan mosni kell, a külön gépekkel amik egyszerre mennek. De hogy mondjak neked én is hasonló értelmes végletet mint tőled kaptam, elhiszem hogy egyedülálló home officeosként aki ugyanabban a pizsiben nyomja egész héten, ritkán kell mosni.
Moso + szarito gepbe reggel berakod a ruhat, mire hazaersz szarazan kiszeded belole. Ha csak nem mosodat uzemeltet valaki, vagy nincs 5 gyereke akkor nem hinnem hogy egesz nap mennie kell.
Tegyük fel lenne jó kombi gèp 1 milláért. De még az sem lesz praktikus, mert rohadt hosszan tud menni ám a szárítógép. Családos emberként kvázi amikor otthon vagytok, minden percben mennie kellene a gépnek hogy utolérjétek magatok

-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Mi is elégedettek vagyunk a kombinált géppel.
Vásárlás előtt volt egy alapos research, majd 2 hónapja kiválasztottunk egy Samsung-ot. WD90T75.
Hasonló paraméterekkel rendelkezik, mint az említett Bosch. 9 kg mosás, 6 kg szárítás, 1400-as fordulat.
Nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Vásárlás előtt volt egy alapos research, majd 2 hónapja kiválasztottunk egy Samsung-ot. WD90T75.
Hasonló paraméterekkel rendelkezik, mint az említett Bosch. 9 kg mosás, 6 kg szárítás, 1400-as fordulat.
Nyugodt szívvel tudom ajánlani.
- h3x0r
Csaladban van egy Bosch. A pontos modellt most nem tudom megnézni, de 9kg mosó, 6kg szárító. 1400fordulat. Bele rakod a szennyest és szárazon veszed ki. 5 év garancia van rá, csendes, jól működik, Bosch gépekkel eddig nem volt bajom. Egyetlen negatívum, hogy míg a külön szaritogepnek van szűrője a szöszöknek, addig ennek a gumijából kell kiszedegetni.Realista24 írta: Moso-szaritogep tapasztalatok, ajanlasok johetnek.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Nekünk most az új mosógép és a szárítógép is Electrolux.Realista24 írta: Én elfogadomvan B verzió ahogy írtam is.
De bíztam benne, hogy az évek alatt fejlődött a történet.
Utóbbi az előszobába van kiköltöztetve (pedig az összeszerelő keret már megvan).
Funkcionálisan szuper, pakolhatsz rá és felfűti az előszobát, így ott a lapradiátor 0-n van