Hát ez a spanyol csapat szerintem egyáltalán nem a legjobb.. Középpályád rohadt lassú, meg a csatárjaid sem valami nagy számok, Benzema is átvételeknél képes leadni méteres előnyöket, meg ahogy mondod, üres kapura is sokszor kihagyja...kelemen.istvan írta:Végtelenül idegesítő játék. Van egy ilyen:
csapatom
Amivel gyakorlatilag nem találok legyőzőre, pedig nem nagy szám, 11k-ból össze lehet hozni. Amúgy köszi a tippet, valakitől innen loptam a komplett csapatot![]()
illetve van egy ilyen szerintem bitang erős keretem, akikkel gyakorlatilag meccset sem igen nyerek. Olyan szinten csal a játék mikor velük vagyok, hogy az elképesztő. A védelmemen úgy rohannak át, mintha ott sem lenne senki, ilyen 5 méteres pontatlan passzok Kroostól, üres kapura Benzema mellé- ilyeneken már nem is tudok ideges lenni![]()
Ja de.![]()
![]()
Itt az enyém, de hát most nem állok neki játszani, mert úgyis csak felidegesítem magam..
http://www.futhead.com/15/squads/25248251/
Walcott helyett Quadrado-t akarom megszerezni és akkor egyelőre ez fullos (de ha van valakinek tippje, hogy kivel lenne még jobb, vagy kik azok, akiket játszatnának valaki helyett, akkor azt megfogadom), majd csinálok egy németet is mellé, ha jó lesz a szerver végre.
Érdekes, mert sokszor teljesen esélytelenek az ellenfelek velem szemben, minden összejön, volt, hogy úgy megnyertem az 1. ligát, hogy minden meccs győzelem, utolsó x, de van amikor lejátszok 5-6 meccset és kb összekaparok 1-2 gólt, helyzetek nélkül...