VB - 2018
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2018
mennyivel gyorsabban járatják a bogyeszt Iniesta nélkül.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Grízmanos vb trófeás profilképért remélem azért járni fog a bannRemy írta:Még megvárom, hogy Modric vagy Griezmann emeli-e fel a vb trófeát.pheco írta:Remy nem akarsz profilkepet cserelni? Ennel homarabb valasztas nem igazan van![]()

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Busquets kezdetése sem túl indokolt szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Még megvárom, hogy Modric vagy Griezmann emeli-e fel a vb trófeát.pheco írta:Remy nem akarsz profilkepet cserelni? Ennel homarabb valasztas nem igazan van![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remy nem akarsz profilkepet cserelni? Ennel homarabb valasztas nem igazan van
Remelem a spanyolok mutatnak valamit, mert eddig kurva gyenge, amit produkaltak.

Remelem a spanyolok mutatnak valamit, mert eddig kurva gyenge, amit produkaltak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem mintha bármi esélyük lenne szerintem az oroszoknak, de Cheryshev kimaradása érdekes döntés.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Remélem mind készenálltok a dél korea-spanyolország második felvonására

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
akkor úgy mondom hogy nem annak készült. szerintem egyszerűen vicces. nem sértő csak csípős fricska.
miért szerinted, amikor kifugárázák valakinek a legnagyobb negatív tulajdonságát, az nem lehet jellemfejlesztő? ha lenne esze, az lenneRaúlCF írta:ja szerintem ez nem jótanács egyértelmű fricska. de fricskának meg vicces és belefér.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Eurosporton van és volt ilyen "szerepe", hogy Commisioner of Football, ugyanilyeneket csinált többet is.dzsi91 írta:Én nem mondom,hogy nem fér bele, vicces is.De rövid időn belül ez már a második.Szerintem szimplán lájkvadász mint jótanács de meggyőzhető vagyok. Csak mondjuk pont Cantonatol ez elég viccesen hangzik.Persze ő nem kislánykodott, ő a másik véglet volt.RaúlCF írta:szerintem ez még pont belefér. el is ismeri benne hogy nagy játékos csak a viselkedését parodizálja ki nem a személyét. ha közben leszarozná az sok lenne de így egy jópofa dolog. van egy határ ez azon belül van.
Onnan van ez, nem csak random szerepelget.
Ilyen rövid kis videók.
Ezek is mind Eurosportos alkotások.
Tenisznek is van ilyenje, John McEnroe.
Tök jók amúgy.
Full poén az egêsz.
- RaúlCF
ja szerintem ez nem jótanács egyértelmű fricska. de fricskának meg vicces és belefér.
- dzsi91
Én nem mondom,hogy nem fér bele, vicces is.De rövid időn belül ez már a második.Szerintem szimplán lájkvadász mint jótanács de meggyőzhető vagyok. Csak mondjuk pont Cantonatol ez elég viccesen hangzik.Persze ő nem kislánykodott, ő a másik véglet volt.RaúlCF írta:szerintem ez még pont belefér. el is ismeri benne hogy nagy játékos csak a viselkedését parodizálja ki nem a személyét. ha közben leszarozná az sok lenne de így egy jópofa dolog. van egy határ ez azon belül van.
Ha a spanyolok komolyan gondolják a vbt most oda kell pakolni, kenjek el az oroszokat
- dzsi91
Az a mez védettséget nyújt. Suareznél is minden studiós beszélgetés úgy kezdődik,hogy amióta a barszában van már jobban viselkedik. Aztán mi meg látjuk,hogy pálya közelébe nem szabadna engedniKAG írta:Amugy fura.
Barcaba is uezt tolta, de tizedet kapta a srac.

- RaúlCF
szerintem ez még pont belefér. el is ismeri benne hogy nagy játékos csak a viselkedését parodizálja ki nem a személyét. ha közben leszarozná az sok lenne de így egy jópofa dolog. van egy határ ez azon belül van.
Már ne haragudjál, de ez pont Cantonához méltó jó tanács volt. Jó nagy fricska. Csak tudjuk Neymarról, hogy ő nem a haja miatt jutott el idáig. Pff. meddig bazmegdzsi91 írta:Túltolja már ő is ugyanúgy mint Neymar. Mintha neki nem lettek volna viselkedési zavarai a másik irányba a pályán. Persze ettől még nagy játékos volt és szerintem a premier league valahavolt legjobbja. Attól ,hogy neymar viselkedése sokszor szánalmas az ilyen nagy öreg megmondó emberektől a hideg kiráz. Megvan erre a szerepre a goal.com meg a trollfootball meg a sehonnai ex angol válogatottak akik volágbajnok-bl győtes boatengeket szídnak élő adásban úgy,hogy nem láttak még vb elődöntőt sem... Szerintem Cantonaéknak jó tanácsokat kéne adni vagy csöndbe maradni nem bohóckodni néhány lájkért.

K
K
- dzsi91
Túltolja már ő is ugyanúgy mint Neymar. Mintha neki nem lettek volna viselkedési zavarai a másik irányba a pályán. Persze ettől még nagy játékos volt és szerintem a premier league valahavolt legjobbja. Attól ,hogy neymar viselkedése sokszor szánalmas az ilyen nagy öreg megmondó emberektől a hideg kiráz. Megvan erre a szerepre a goal.com meg a trollfootball meg a sehonnai ex angol válogatottak akik volágbajnok-bl győtes boatengeket szídnak élő adásban úgy,hogy nem láttak még vb elődöntőt sem... Szerintem Cantonaéknak jó tanácsokat kéne adni vagy csöndbe maradni nem bohóckodni néhány lájkért.
- RaúlCF
YESSSSSSSS. végre padozik Iniesta. roboghat a csapat.Kerlon írta:Marco és Nacho bekerültek, Iniesta és Carvajal meg kikerültek a kezdőből. PLusz Koke kezd THiago helyett, de az eddig se volt talán fix.
Marco és Nacho bekerültek, Iniesta és Carvajal meg kikerültek a kezdőből. PLusz Koke kezd THiago helyett, de az eddig se volt talán fix.
K
K