VB - 2018

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2018. július 15., vasárnap 11:05-kor befejeződött.

Franciaország
41
42%
Horvátország
57
58%

Szavazatok száma: 98

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2018

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 1., vasárnap 16:09

mennyivel gyorsabban járatják a bogyeszt Iniesta nélkül. :agree:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 1., vasárnap 16:09

Remy írta:
pheco írta:Remy nem akarsz profilkepet cserelni? Ennel homarabb valasztas nem igazan van :mrgreen:
Még megvárom, hogy Modric vagy Griezmann emeli-e fel a vb trófeát.
Grízmanos vb trófeás profilképért remélem azért járni fog a bann :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 1., vasárnap 16:08

Busquets kezdetése sem túl indokolt szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 1., vasárnap 16:00

pheco írta:Remy nem akarsz profilkepet cserelni? Ennel homarabb valasztas nem igazan van :mrgreen:
Még megvárom, hogy Modric vagy Griezmann emeli-e fel a vb trófeát.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. július 1., vasárnap 15:55

Remy nem akarsz profilkepet cserelni? Ennel homarabb valasztas nem igazan van :mrgreen:

Remelem a spanyolok mutatnak valamit, mert eddig kurva gyenge, amit produkaltak.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 1., vasárnap 15:52

Nem mintha bármi esélyük lenne szerintem az oroszoknak, de Cheryshev kimaradása érdekes döntés. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 1., vasárnap 15:46

Remélem mind készenálltok a dél korea-spanyolország második felvonására :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 1., vasárnap 15:25

akkor úgy mondom hogy nem annak készült. szerintem egyszerűen vicces. nem sértő csak csípős fricska.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 1., vasárnap 15:24

RaúlCF írta:ja szerintem ez nem jótanács egyértelmű fricska. de fricskának meg vicces és belefér.
miért szerinted, amikor kifugárázák valakinek a legnagyobb negatív tulajdonságát, az nem lehet jellemfejlesztő? ha lenne esze, az lenne
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2018. július 1., vasárnap 15:20

dzsi91 írta:
RaúlCF írta:szerintem ez még pont belefér. el is ismeri benne hogy nagy játékos csak a viselkedését parodizálja ki nem a személyét. ha közben leszarozná az sok lenne de így egy jópofa dolog. van egy határ ez azon belül van.
Én nem mondom,hogy nem fér bele, vicces is.De rövid időn belül ez már a második.Szerintem szimplán lájkvadász mint jótanács de meggyőzhető vagyok. Csak mondjuk pont Cantonatol ez elég viccesen hangzik.Persze ő nem kislánykodott, ő a másik véglet volt.
Eurosporton van és volt ilyen "szerepe", hogy Commisioner of Football, ugyanilyeneket csinált többet is.
Onnan van ez, nem csak random szerepelget.
Ilyen rövid kis videók.
Ezek is mind Eurosportos alkotások.

Tenisznek is van ilyenje, John McEnroe.
Tök jók amúgy.
Full poén az egêsz.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 1., vasárnap 15:16

ja szerintem ez nem jótanács egyértelmű fricska. de fricskának meg vicces és belefér.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 1., vasárnap 15:10

RaúlCF írta:szerintem ez még pont belefér. el is ismeri benne hogy nagy játékos csak a viselkedését parodizálja ki nem a személyét. ha közben leszarozná az sok lenne de így egy jópofa dolog. van egy határ ez azon belül van.
Én nem mondom,hogy nem fér bele, vicces is.De rövid időn belül ez már a második.Szerintem szimplán lájkvadász mint jótanács de meggyőzhető vagyok. Csak mondjuk pont Cantonatol ez elég viccesen hangzik.Persze ő nem kislánykodott, ő a másik véglet volt.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. július 1., vasárnap 15:08

Ha a spanyolok komolyan gondolják a vbt most oda kell pakolni, kenjek el az oroszokat

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 1., vasárnap 15:05

KAG írta:Amugy fura.
Barcaba is uezt tolta, de tizedet kapta a srac.
Az a mez védettséget nyújt. Suareznél is minden studiós beszélgetés úgy kezdődik,hogy amióta a barszában van már jobban viselkedik. Aztán mi meg látjuk,hogy pálya közelébe nem szabadna engedni :lol:

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 1., vasárnap 15:05

szerintem ez még pont belefér. el is ismeri benne hogy nagy játékos csak a viselkedését parodizálja ki nem a személyét. ha közben leszarozná az sok lenne de így egy jópofa dolog. van egy határ ez azon belül van.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. július 1., vasárnap 15:04

Amugy fura.
Barcaba is uezt tolta, de tizedet kapta a srac.
ZIDANE

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 1., vasárnap 14:59

dzsi91 írta:
P. Krisz írta:Cantona.
Nem bír leállni. :lol:
Túltolja már ő is ugyanúgy mint Neymar. Mintha neki nem lettek volna viselkedési zavarai a másik irányba a pályán. Persze ettől még nagy játékos volt és szerintem a premier league valahavolt legjobbja. Attól ,hogy neymar viselkedése sokszor szánalmas az ilyen nagy öreg megmondó emberektől a hideg kiráz. Megvan erre a szerepre a goal.com meg a trollfootball meg a sehonnai ex angol válogatottak akik volágbajnok-bl győtes boatengeket szídnak élő adásban úgy,hogy nem láttak még vb elődöntőt sem... Szerintem Cantonaéknak jó tanácsokat kéne adni vagy csöndbe maradni nem bohóckodni néhány lájkért.
Már ne haragudjál, de ez pont Cantonához méltó jó tanács volt. Jó nagy fricska. Csak tudjuk Neymarról, hogy ő nem a haja miatt jutott el idáig. Pff. meddig bazmeg :| :lol:
K

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. július 1., vasárnap 14:57

P. Krisz írta:Cantona.
Nem bír leállni. :lol:
Túltolja már ő is ugyanúgy mint Neymar. Mintha neki nem lettek volna viselkedési zavarai a másik irányba a pályán. Persze ettől még nagy játékos volt és szerintem a premier league valahavolt legjobbja. Attól ,hogy neymar viselkedése sokszor szánalmas az ilyen nagy öreg megmondó emberektől a hideg kiráz. Megvan erre a szerepre a goal.com meg a trollfootball meg a sehonnai ex angol válogatottak akik volágbajnok-bl győtes boatengeket szídnak élő adásban úgy,hogy nem láttak még vb elődöntőt sem... Szerintem Cantonaéknak jó tanácsokat kéne adni vagy csöndbe maradni nem bohóckodni néhány lájkért.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. július 1., vasárnap 14:53

Kerlon írta:Marco és Nacho bekerültek, Iniesta és Carvajal meg kikerültek a kezdőből. PLusz Koke kezd THiago helyett, de az eddig se volt talán fix.
YESSSSSSSS. végre padozik Iniesta. roboghat a csapat.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 1., vasárnap 14:47

Marco és Nacho bekerültek, Iniesta és Carvajal meg kikerültek a kezdőből. PLusz Koke kezd THiago helyett, de az eddig se volt talán fix.
K

Vissza: