Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 10., szombat 17:44

realmadridfan írta:Arrowtól
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát Slade a Mirakuru miatt változott ennyit. Sokkal ingerlékenyebb lett.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. május 10., szombat 17:42

Nem akartam szolni mert lovesem nincs errol a 100rol, de azert elegge figyelmezteto jellegi ha rejzen ajanl valamit :D

Torjack meg is erositette sejtesemet.
Írt egy tök normális hangnemben egy hsz-t a véleményéről, most miért kell személyeskedni? Amikor arrow-csávózik meg ilyenek, azt aláírom de most... (főleg az aláírásod fényében érdekes). Vagy akkor írjátok bele a szabályzatba, hogy a személyeskedés meg az offolás tilos, kivéve réj-jel szemben
torjack írta:és milyen lehetne, ha nem azon szutyok semmirevaló csatornán menne.
Jaja, de supnatot/arrowt te is nézed gondolom.

Arrowtól én csak egyet várok/remélek: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!haljon meg slade. az új gonosznak valami más motivációt kéne találni, mint a bosszú, két évada csak ez van. nem tudom most hirtelen mit, de legyenek kreatívak, ez a munkájuk. kicsit unalmas meg sok Slade már nekem, a szigeten mikor még nem volt villain bírtam és érdekesnek tűnt. A legjobban az zavar, hogy nem igazán fejtették ki ezt a Shado-mániát. Azt megértem, hogy beleszerethetett, de ilyen mániákusan menni emiatt..mégcsak együtt sem voltak, Oliver csaja volt, azt se lehet mondani, hogy elszedte tőle. Plusz a karaktere az első évadban végig racionális és túlélésközpontú volt, hirtelen meg átvált érzelgős elmebeteggé? Valahogy nem áll össze

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 10., szombat 17:40

De hát erre reflektáltam én is uraim :Đ Réj említette, hogy CW és így.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 10., szombat 17:37

Anger Management 1 x 1-4

"Charlie Sheen új sorozata, amiben egy Charlie nevű terapeutát alakít, aki különböző düh-terápiákat és csoportokat vezet, legyen az a börtönben vagy a saját nappalijában. Így már a munkájából is adódik poén, de természetesen hiába terapeuta, neki is gondjai vannak a dühével, így jár is egy másik orvoshoz (Salma Blair), akivel néha le is fekszik, de nem szeretik egymást, vagy ilyesmi. Mivel csak extrás barátja van, így természetesen a randizás is adott, és már el is jutottunk a tipikus Charlie-karakterhez. Tényleg, mintha dobbantott volna a Two and Half Men-ből a főszereplő, és most más munkát nyögve élné az életét, kicsit összeszedve magát." - sorozatjunkie.hu

Szerintem egesz jo kis sorozat, az elso ket resz szamomra egy kicsit lapos volt, a kovetkezo ketto viszont mar jobban tetszett. Nem kell tole hatlamas megvaltast varni, viszont aki szerette a ket pasi meg egy kicsit, annak mindenkepp ajanlom.

Arrow
torjack írta:
nmate írta:Látszik is sajnos. Tele van hibával, klisékkel és gyenge színészekkel... a durva, hogy még így is tök élvezhető.
...és milyen lehetne, ha nem azon szutyok semmirevaló csatornán menne.
Ezen en is gondolkoztam mar egy parszor, valami nagyon brutal szuperhosos sorozatot kihozhattak volna belole, csak hat...

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 10., szombat 17:21

nmate írta:
Anis írta:Való igaz, de pl az Arrow is CW sorozat.
Látszik is sajnos. Tele van hibával, klisékkel és gyenge színészekkel... a durva, hogy még így is tök élvezhető.
...és milyen lehetne, ha nem azon szutyok semmirevaló csatornán menne.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 10., szombat 17:05

Nem akartam szolni mert lovesem nincs errol a 100rol, de azert elegge figyelmezteto jellegi ha rejzen ajanl valamit :D

Torjack meg is erositette sejtesemet. :D

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 10., szombat 16:43

A SHIELD esetében mondjuk a készítők elmondták, hogy már az induláskor legalább 100 epizódra megvan a szkript. Bármennyire is gyenge volt a sorozat eleje, jelentős javuláson ment át. Hiába voltak feleslegesnek tűnő részek és szereplők, végül a többség vagy visszatért, vagy vissza fog térni valamilyen formában.

Nem hiszek abban, hogy "rájöttek, hogy elrontották", elvégre Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az Amerika kapitány 2-ben látottakkal foglalkozik a sorozat. Annak a forgatását meg szerintem már a sorozat indulása előtt befejezték.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 10., szombat 16:37

Anis írta:Való igaz, de pl az Arrow is CW sorozat.
Látszik is sajnos. Tele van hibával, klisékkel és gyenge színészekkel... a durva, hogy még így is tök élvezhető.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 10., szombat 16:31

Való igaz, de pl az Arrow is CW sorozat.
Sokszor lehet ítélni Pilotból, de ahogy valaki írta a MARVEL - Agents of SHIELD-nél állítólag úgy volt, hogy a készítők is rájöttek, hogy elrontották, és menet közben váltottak. mondjuk nekem ettől függetlenül is kaszált sorozatok egyike.

De ha nem CW, akkor legyen ABC sorozat: Scandal + Revenge. Mindkettő top20 kedvencem tagja. Előbbi 8,0, utóbbi 8,1 értékkel bír imdb-n.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 9., péntek 23:09

Realista24 írta:
Viszont a The 100-at folytatják, aminek nagyon örülök. Ez megérne egy próbát szerintem sokaknál. Nukleáris háború kiirtotta a földet, és leküldenek oda 100 embert, hogy próbálják újra benépesíteni. csakhogy a nukleáris cuccnak voltak következményei!
Felkeltetted az érdeklődésem. Ez már megy itthon vagy csak ősztől?
Vigyázat, CW...a 100-ak mindegyike tinédzser természetesen, az idiótább fajtából. A pilot borzalmas volt, kaszáltam is gyorsba. Lehet aztán javult valamicskét, sose fogom megtudni :Đ

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. május 9., péntek 22:42

én folyamatosan nézem a Revolutiont de csak Giancarlo Esposito játéka emeli közepes színvonalra ezt a sorozatot

a legjobban várt sorozat számomra pedig a The Strain
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 9., péntek 22:31

Anis írta:
soadroli írta:Viszont a Revolutiont kaszálták, bár az nem izgat :D
Első évadot még végignéztem, de egyre csökkent a színvonal. A 2.ba már bele sem kezdtem, nem csodálkozom, hogy nem nézték és emiatt kaszálták.
egy szinte totál új irányt kezdett el a 2. évad, aki nézte az elsőt az próbálja meg, annyit bőven megéri.
de eret nem vágok, ha kaszálják...
el kéne már kezdeni valamit, a Hanniballal szemezgetek erősen :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 9., péntek 22:23

Viszont a The 100-at folytatják, aminek nagyon örülök. Ez megérne egy próbát szerintem sokaknál. Nukleáris háború kiirtotta a földet, és leküldenek oda 100 embert, hogy próbálják újra benépesíteni. csakhogy a nukleáris cuccnak voltak következményei!
Felkeltetted az érdeklődésem. Ez már megy itthon vagy csak ősztől?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 9., péntek 22:21

Első évadot még végignéztem, de egyre csökkent a színvonal. A 2.ba már bele sem kezdtem, nem csodálkozom, hogy nem nézték és emiatt kaszálták.

A The Tomorrow People is kaszát kapott, meg a Star-crossed is. Ezeket sajnálom.

Szerencsére a Revenge és a Scandal is folytatódik! :zoldsalas:
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 9., péntek 22:15

Arrow 2x22:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ilyen hülye vége van? :lol: Vicc. Ami még nagyobb vicc lesz majd, hogy úgyse tudja megölni Thea Malcolmot. És igen tényleg baromi sok dolgot hagytak az utolsó részre abba a 40 percbe. Kicsit sűrű lesz, sőt. No akkor jöjjön az évadzáró epizód, várom. Érdekes lesz.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 9., péntek 21:53

hehe írta:namost, ami nem vicces, hanem egyenesen szar, azt nem kell bánni.
amerikából mikor jött ki utoljára olyan sorozat, ahol szarrá röhögöd magad?
évtizedek óta nem, látszik is a teljes globális kultúrán milyen mélyre süllyedt.
Azért a community bőven átlag fölötti vígjátéksorozat volt, egyedi stílussal és pörgős, okos poénokkal. Kár érte, bár az utolsó évad már kifulladni látszott.
Ha már angolok, Ricky Gervais Show-t nézi (nézte) itt valaki? Ha valami vinnyogva röhögős, akkor ez az. :) Karl Pilkington :salute:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. május 9., péntek 21:50

Sorozatjunkie írta ki facebookra, gondolom most jelentették be.
Amúgy ezt találtam.
Kép

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 9., péntek 21:44

forrást tudnál linkelni légyszi? :)

én egy elvetemült pillanatomban elkezdtem a 2. évadot, amikor nem tudtam mit csinálni, mert a tévében úgy ahogy láttam az első évadot és jobb ötletem nem támadt, újat meg nem akartam elkezdeni és bepótoltam olyan 12 részt... és mivel annyira nem is volt rossz, azért még mindig nézegetem, bár azért tényleg nem az igazi, csak én nem szeretek sorozatot kaszálni, ha bármennyire is érdekel még.

szóval akkor linkelnél légyszi forrást és tuti nem lesz belőle 3. évad ? :D mert az gondolom esélytelen, hogy folytassák máshol... :lol: :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 9., péntek 21:37

VanillaSky írta:Az NBCnek a jó k édesanyját, remélem porig ég az összes létező stúdiójuk és 7 évig kapnak egy stabil 5. helyet a nagyok között. Mocsadékok! :vivo:

Community :(
:lol: :lol: :lol:

namost, ami nem vicces, hanem egyenesen szar, azt nem kell bánni.
amerikából mikor jött ki utoljára olyan sorozat, ahol szarrá röhögöd magad?
évtizedek óta nem, látszik is a teljes globális kultúrán milyen mélyre süllyedt.

ha röhögni akarsz: http://www.imdb.com/title/tt0262150/?ref_=nv_sr_1
Kép
Kép
Kép

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 9., péntek 21:31

VanillaSky írta:Az NBCnek a jó k édesanyját, remélem porig ég az összes létező stúdiójuk és 7 évig kapnak egy stabil 5. helyet a nagyok között. Mocsadékok! :vivo:

Community :(
Ez marhára nem az ő hibájuk. A csatornák azt gyártják, amire kereslet van. Ha a deszkaegyszerűségű poénok és az alákevert röhögés hozza a nézettséget, az nem őket minősíti. Az NBC például legalább megpróbálta.

Vissza: